Top 6 motive sa faci cursuri la distanta

Top 6 motive sa faci cursuri la distanta

Posibilitatea de a invata de la distanta devine din ce in ce solicitata, acest fel de studiere interesant tot mai multi doritori de a invata ceva nou si util. In timpul diferitor cursuri la distanta, un student invata de acasa prin intermediul internetului si a cursului in sine.

Posibilitatea de a invata de la distanta devine din ce in ce solicitata, acest fel de studiere interesant tot mai multi doritori de a invata ceva nou si util.

In timpul diferitor cursuri la distanta, un student invata de acasa prin intermediul internetului si a cursului in sine.

Beneficiile invatatii cu ajutorul unor cursuri la distanta sunt multiple:

  • Capacitatea de a studia in orice moment

Un student care invata de la distanta poate decide in mod independent cand si cat timp sa dedice studierii materialului. El isi construieste un program de antrenament individual.




  • Abilitatea de a invata in propriul ritm

Cursantii la distanta nu trebuie sa se ingrijoreze ca vor ramane in spatele colegilor lor. Acestia pot reveni oricand la studierea problemelor mai complexe, pot urmari cursurile video de mai multe ori, pot citi din nou corespondenta cu profesorul sau pot sari peste subiecte deja cunoscute.

  • Abilitatea de a studia de oriunde

Studentii pot studia din confortul casei sau biroului, de oriunde din lume. Absenta necesitatii de a vizita zilnic o institutie de invatamant este un plus neindoielnic pentru persoanele cu dizabilitati, pentru cei care locuiesc in zone greu accesibile, cei care au un job solicitant sau copii mici acasa.

  • Rezultate ridicate ale invatarii

Dupa cum arata studiile oamenilor de stiinta, rezultatele invatarii la distanta nu sunt inferioare ba chiar superioare rezultatelor formelor traditionale de educatie. Elevul la distanta studiaza majoritatea materialului educational in mod independent. Acest lucru imbunatateste memorarea si intelegerea subiectelor tratate. Iar capacitatea de a aplica imediat cunostintele in practica, la locul de munca, ajuta la consolidarea acestora. In plus, utilizarea celor mai noi tehnologii in procesul de invatare il face mai interesant si mai plin de viata.

Top 5 carti recomandate de Bill Gates Te-ar putea interesa si: Top 5 carti recomandate de Bill Gates
  • Educatia la distanta este mai ieftina

Daca comparam instruirea intr-o specialitate separata pe baza comerciala, fata in fata si de la distanta, aceasta din urma va fi mai ieftina. Studentul nu trebuie sa plateasca pentru calatorii, cazare si, in cazul universitatilor straine, nu este nevoie sa cheltuiasca bani pe viza si pasaport international. Chiar si o persoana din aceeasi localitate nu va trebui sa plateasca pe transport si sa se plictiseasca in trafic, ceea ce e foarte important pentru o persoana ocupata si activa.

  • Abordare individuala

Cu predarea traditionala, este destul de dificil pentru profesor sa acorde atentia necesara tuturor elevilor din grup, pentru a se adapta la ritmul muncii fiecaruia. Utilizarea tehnologiilor la distanta este potrivita pentru organizarea unei abordari individuale. Pe langa faptul ca elevul insusi alege ritmul de invatare, poate obtine rapid raspunsuri de la tutor la intrebarile care apar.

Astazi diferite cursuri Eurocor ofera studiere la distanta pentru specialitati ca: contabilitate, design, turism, limbi straine si altele. Profita de avantajele studierii la distanta si invata ceva nou si extrem de util pentru tine.


0,00 (0 voturi)
Admin A

Nu sunt Comentarii la Top 6 motive sa faci cursuri la distanta

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×