„O femeie puternica nu arata slabiciune, chiar daca indiferenta ta o doare”

„O femeie puternica nu arata slabiciune, chiar daca indiferenta ta o doare”

Este „rece”, sarcastica, independenta si puternica. Rade tot timpul, dar isi ascunde vulnerabilitatea.

 „Se comporta intotdeauna de parca nimic nu ar conta pentru ea, nu iti va spune niciodata ca a petrecut ore intregi in fata oglinzii incercand sa arate bine pentru tine, din gura ei nu vei auzi niciodata cat a costat-o ​” fusta" pe care i-ai cerut sa o poarte. Ea nu vine niciodata sa-ti spuna cat a durut-o ca ai anulat intalnirea, ea a actionat calm si ti-a spus "e bine, va fi o alta zi" cu un ton destul de vesel. De fapt, erai surprins ca a luat-o asa, pentru ca erai obisnuit cu afirmatii in relatiile tale din trecut.”

„Nu ti-a spus nimic cand ai incetat sa-i mai scrii o saptamana intreaga, desi ai spus ca vei fi in legatura. Zilele au trecut si nu a primit niciun mesaj de la tine. Totusi, nu a primit niciun mesaj. sa-ti spun ceva, nu ai primit nici macar un singur semn de viata de la ea.” Nu pentru ca nu ar fi vrut sa vorbeasca cu tine, ci pentru ca stia ca, daca nu tu esti cel care o cauta, era pentru ca tu chiar nu era atat de interesata si mandria ei a impiedicat-o sa fie prima care a facut un pas mai departe”.

„Este independent, munceste sa-si plateasca facturile si nu se asteapta sa-i dai nimic, desi ai incetat sa-i mai scrii saptamani intregi fara nicio explicatie, nu ai vazut niciodata vreun mesaj trist de la el, de fapt in publicatiile in care a fost etichetat, ai vazut cat de fericit era si cum ea s-a distrat de parca nimic nu s-ar intampla (ceea ce doar te-a incurcat) Ea nu a pretins nimic sau ti-a creat probleme, cu exceptia scenelor de gelozie fara sens pentru ca a fost intotdeauna clar cat de mult ea merita si ti-a spus clar de la inceput ca uram dramele.”




„Este o fata puternica, n-ai intalnit niciodata pe cineva ca ea in viata ta si la inceput ai fost coplesita de forta pe care o are de a vedea viata, isi cunoaste toate limitele si nu s-a aratat niciodata vulnerabila. Nu va astepta pentru tine, daca nu o suni, ea va iesi singura si fara tine va continua cu viata ei, pentru ca daca nu manifesti un interes real stie ca nu o iubesti cu adevarat. de ce intoarce pagina si continua. Este genul de persoana care poate iesi sa se distreze singura, sa viziteze muzee, sa mearga la film, sa manance in restaurante, poate sa danseze singura in camera ei si sa moara razand fara ca nimeni sa fie prezent."

Moduri minunate prin care barbatul Scorpion iti arata ce simte pentru tine Te-ar putea interesa si: Moduri minunate prin care barbatul Scorpion iti arata ce simte pentru tine

„Ea va actiona in folosul ei si va fi sincera cu ea insasi; nu va muri de tristete pentru ca un barbat nu o cauta sau nu isi indeplineste ceea ce promite. Stie perfect ca poate trai fara tine, ca daca tu nu ai nevoie de ea, nici ea nu va avea." Se straduieste in fiecare zi sa creasca, este inspirat in fata oglinzii si zambeste, nu asteapta un apel, viata lui continua si functioneaza foarte bine fara tine."

„Cand se vor vedea, ea nu te va invinovati pentru faptul ca nu ai sunat-o, ca nu i-ai scris si cu atat mai putin ca la mesajele pe care ti le-a trimis s-a raspuns scurt sau ca pur si simplu nu le-ai raspuns. Te va vedea zambind si te va asculta povestile. Tu o intrebi de ce nu poate fi mai afectuoasa decat ea, de ce nu poate sa-ti spuna ca i-a fost dor de tine si doar va rade si va schimba subiect pentru ca nu poate spune cuvinte de dragoste sau de afectiune cuiva pe care nu-l cunoaste. Am castigat o parte din increderea ta."

„Intelege ca, daca o vrei in viata ta, va trebui sa lupti pentru a o avea, sa o convingi ca are nevoie de tine, ca trebuie sa fii cel care sa-i arati ca esti interesat, ca lupti pentru a avea dragostea ei, pentru ca se iubeste prea mult. Trebuie sa o intelegi si sa o inveti ca vei fi mereu acolo pentru ea."

„Daca te comporti ca si cum nu ti-ar pasa, nu te astepta ca ea sa fie cea care te implora; intelege, asta nu se va intampla. Ea ti-a spus clar de multe ori: trebuie sa fii cel care sa faca ea se simte speciala pana cand decide sa scape de acel lucru." zid care ii desparte, trebuie sa fii cel care o misca si o arati cu fapte si nu cu cuvinte."

„Pentru ca, desi se comporta de parca nu ar avea sentimente, de parca nimic nu conteaza pentru el, de parca faptul ca dispari zile intregi nu ar fi important, ii pasa, chiar mai mult decat isi doreste. Il deranjeaza ca tu sunt distante, care nu o cauta, suna-o doar cand ai "timp". Adevarul este ca isi ascunde lacrimile sub miile de rasuri pe care le inventeaza pentru a nu se simti vulnerabil, face ca tu sa nu nu-i pasa suficient, pentru ca e clar ca nu i-ar deranja sa-i rupa inima. De aceea este puternica si intelege ca daca nu esti tu, altcineva va veni in viata ei sa-i ofere tot ce merita, asa ca daca iti pasa , arata-o, spune-i ca o iubesti.”


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la „O femeie puternica nu arata slabiciune, chiar daca indiferenta ta o doare”

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×