Idei de decorare brazi artificiali de Craciun

brad artificial ieftin frumos

Decorul de Craciun adauga o nota calda, nostalgica, familiara si iubitoare casei noastre... Indiferent de tema aleasa pentru a impodobi un brad de Craciun din acest an, sunt sigur ca va veti face casa sa arate uimitor la urmatoarea petrecere de Craciun. Deci, pentru a contribui la inspiratia dv, astazi aducem cateva  idei de decorare a bradului. Cu siguranta in unele dintre ele, veti gasi designul ideal pentru casa dvs.

Brazi artificiali de Craciun decorati cu personaje Disney

Una dintre ideile de a decora bradul de Craciun pentru care cei mici din casa se vor bucura cel mai mult ,este sa decoram inspirati de un personaj care le place foarte mult, de aceea  credem ca in  aceasta sectiune vom putea decora diferiti brazi de Craciun  cu personaje Disney si chiar mai bine daca prezentarea sa este intr-un animal de plus favorit.  Puteti combina diferite animale de plus de caractere diferite sau decorati cu un singur personaj...




Daca aveti copii mici acasa, fara indoiala, brazii de Craciun decorati cu personaje Disney vor fi cea mai buna optiune ... Este o tendinta care nu se va demoda niciodata si, dupa cum  va puteti imagina, arata incredibil.

Brazi de Craciun cu elemente colorate

Una dintre ideile de a decora cel mai original si modern brad de Craciun de la BraziCraciun.net pe care il veti gasi in articolul nostru, este cel in care brazii de Craciun sunt decorati cu elemente colorate- pot fi sfere sau orice figura doriti, dar in culori diferite, cu cat sunt mai contrastante, cu atat mai bine.

Iubitorii de culoare si decoratiuni oarecum izbitoare, vor fi incantati de aceste idei de a decora bradul de Craciun si  sa utilizeze sfere in tonuri vii pentru a impodobi bradul de Craciun ....Ce poate fi mai frumos decat un brad viu colorat, plin de veselie ?

95 Citate De Craciun - Motto-uri scurte si frumoase Te-ar putea interesa si: 95 Citate De Craciun - Motto-uri scurte si frumoase

Brazi de Craciun decorati cu lemn si crengi

Una dintre cele mai utilizate idei pentru a decora bradul de Craciun sunt urmatoarele, unde brazii decorati cu lemn  sunt decorati pentru a-i da o nota mai rustica si originala. Puteti adauga elemente din lemn in diferite prezentari, puteti sa le puneti  la bazele brazilor de Craciun( ca si suport) sau ca si  ornamente de diferite forme( inimi, reni , etc)  puteti adauga de asemenea  globuri de lemn, conuri de pin uscat etc.

 Cu majoritatea brazilor de Craciun decorati cu lemn si ramuri, obtineti un decor cu mult caracter si  puteti adauga acest tip de decor la o casa moderna dar chiar si una  rustica.  Va arata  foarte frumos si original !

In zilele noastre tendintele in decoratiuni de Craciun, ofera idei nesfarsite pentru decorul bradului  de Craciun... Stilul nordic sau rustic, este una dintre cele mai actuale propuneri si, fara indoiala, decorarea bradului nostru cu acest stil, este foarte reusita !

Brazi de Craciun in tonuri luminoase

Una dintre cele mai inovatoare si mai elegante idei de brad de Craciun pentru a decora sunt in prezent brazii de Craciun in tonuri luminoase,acest lucru il puteti realiza cu sfere,  sau cu plasa decorativa luminoasa, cu ramuri sclipitoare etc.

Cel mai bun lucru despre acesti brazi de Craciun in tonuri luminoase este ca ii putem realiza nu numai cu luminile pe care le adaugam la bradul nostru, ci si cu ornamentele si globurile alese. 

Decoratiuni de brad de Craciun cu plasa

Decorarea brazilor de Craciun cu plasa( panglica din plasa de dimensiuni mari, funde etc)  este una dintre ideile de  decorare  a bradului cea mai utilizata de multa vreme, deci se poate considera ca este o moda relativ veche, dar care a luat mai multa putere an dupa an. Decoratiunile in acest fel arata spectaculos pe brad si poti opta sa nu mai adaugi si altele elemente in acesta...

 

 


0,00 (0 voturi)
Admin A

Nu sunt Comentarii la Idei de decorare brazi artificiali de Craciun

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×