321 Citate Triste - O Colectie Deosebita Cu Rol Motivational

321 Citate Triste - O Colectie Deosebita Cu Rol Motivational

Tristetea este considerata una dintre emotiile umane de baza si este un raspuns natural la situatiile care implica durere psihologica, emotionala sau fizica. Tristetea ii afecteaza pe toti la un moment dat, asa ca astazi dorim sa va aducem aceste citate triste pentru a va motiva si inspira.

Daca sunteti in cautarea unei selectii de citate triste care reflecta sentimentele si care exprima ceea ce simtiti in cuvinte, aceasta selectie va va ajuta. Gasiti, de asemenea, si o selectie de poze si imagini cu citate triste, motto si cugetari celebre.

Citate Triste - O Colectie Motivationala

Exista multe lucruri care ne-ar putea intrista, cum ar fi pierderea unei persoane dragi, conflictul, esecul, neputinta si dezamagirea. Aceste maxime triste vorbesc despre o perioada de tristete prelungita; perioada in care simtim ca suntem pe cont propriu cand vine vorba de combaterea provocarilor vietii.

Dar, in ciuda tuturor durerilor asociate cu aceasta, tristetea are si unele beneficii. Ea serveste pentru a ne aminti de ceea ce da sens vietii nostre si ce conteaza pentru noi. Expertii au descoperit, de asemenea, ca tristetea ajuta pe cineva sa gandeasca intr-un mod mai detaliat si mai atent.

Maxime Triste Celebre

Desi are unele beneficii, tristetea poate afecta calitatea vietii. Puteti evita acest lucru luand masuri proactive, cum ar fi concentrarea pe imbunatatirea starii de bine, luarea de actiuni pentru a fi mai fericit si impartasirea sentimentelor cu cei dragi.

Pentru a va ajuta in perioadele grele, va oferim colectia noastra de citate triste motivationale, intelepte si reconfortante, motto triste si proverbe triste, culese din diferite surse de-a lungul anilor. Partajati aceste citate triste cu prietenii si cei dragi pe WhatsApp, Facebook, Instagram, Pinterest si alte retele sociale.

Motto Triste

Daca sunteti intr-o perioada mai grea in viata, mai jos veti gasi peste 300 de motto triste, maxime si proverbe motivationale care va vor incuraja sa mergeti inainte. Viata nu este usoara pentru nimeni, dar trebuie sa treceti testul de fiecare data sau altfel veti ramane singur. Aceste citate triste va vor ajuta sa intelegeti diferenta dintre castigator si cel care renunta si apoi veti decide ce trebuie sa faceti?

321 Citate Triste Celebre Cu Rol Motivational

 1. Intristarea distruge mintea, intristarea distruge invatatura, intristarea distruge rezistenta; nu exista ratacire la fel ca intristarea. (Ramayana)
 2. Nu exista singuratate adevarata decat acolo unde gandul te duce la urgenta unei rugaciuni – a unei rugaciuni posterioare lui Dumnezeu si Credintei insesi. (Emil Cioran)
 3. Copacii izolati, daca reusesc sa creasca, ajung vigurosi. (Winston Churchill)
 4. Persoana care incearca sa traiasca singura nu va reusi acest lucru ca fiinta umana.Inima ei se usuca daca nu ii raspunde o alta inima. Mintea i se evapora daca aude numai ecoul propriilor ei ganduri si nu gaseste o alta inspiratie. (Pearl S. Buck)
 5. Mie mi-a placut totdeauna sa beau vinul cu tovarasi. Numai dragostea cere singuratate. (Mihail Sadoveanu)
 6. Foloseste singuratatea, dar nu fi folosit de ea. (Paulo Coelho)
 7. Am devenit, odata cu apropierea noptii, inca odata constient de singuratate si timp-acesti doi companioni fara de care nici o calatorie nu ne daruieste nimic. (Lawrence Durrell)
 8. Talentul se dezvolta in singuratate; caracterul se formeaza in tumultul multimii. (Goethe)
 9. Slabiciune este sa cedezi suferintelor, dar nebunie sa le intretii. (Montaigne)
 10. Intr-o lume in care este atat de multa tristete si o asa mare teama fata de ea, se mai intampla si lucruri bune oamenilor.Iubirea este ceva ce poate fi descoperit chiar daca nu o cautam in mod constient. (Kathleen Quinlan)
 11. La ce sa ne reamintim de lucruri din trecut, care sa ne faca rau din nou? (Petronius)
 12. Cine a indurat suferinte isi aminteste de ele. (Cicero)
 13. Daca traiesti in asa fel incat nimeni sa nu-si aminteasca de tine, vei muri singur si chipul tau va muri si el odata cu tine. (William Shakespeare)
 14. Lumanarea imi ramane cel mai fidel dintre cititori. (Ionut Caragea)
 15. In mine toate amintirile te-asteapta. De-aceea mi-i privirea stranie si dreapta. (Demostene Botez.)
 16. Singuratatea este un lucru frumos, dar ai nevoie de cineva, ca sa-ti spuna ca singuratatea este un lucru frumos. (Honore de Balzac)
 17. In cea mai profunda singuratate, scriitorul incearca sa explice inexplicabilul. (John Steinbeck)
 18. Rar suntem mandri cand suntem singuri. (Voltaire)
 19. Ne rugam la Dumnezeu sa ne ierte pentru gandurile pacatoase si iesirile de manie, dar rareori ii cerem sa ne ierte pentru tristetea noastra. (R. W. Dale)
 20. Poti indura nenorocirile care vin din afara, sunt niste accidente. Dar sa suferi din vina ta, asta este cupa cea mai amara intinsa de viata. (Oscar Wilde)
 21. Atunci cand cineva te paraseste ai de a face cu singuratatea; cand tu parasesti pe altcineva apare solitudinea. (Alfred Polgar)
 22. Este mai bine sa fii singur decat intr-o companie proasta. (George Washington)
 23. Ascultarea mestesugita este cel mai bun remediu pentru singuratate, locvacitate si laringita. (William Arthur Ward)
 24. Exista o sacralitate in lacrimi. Nu sunt semnul slabiciunii, ci al puterii. Vorbesc mai elocvent decat zece mii de limbi. Sunt mesagerii durerii coplesitoare si ai dragostei nerostite (Rumi)
 25. Singuratatea este incaperea unde Dumnezeu ne acorda audienta. (Constantin Galeriu)
 26. Uneori, de multe ori, singuratatea asta afectiva si chiar fizica da o stare de insatisfactie, ca sa nu zic deznadejde, bipedul uman e facut sa traiasca in cuplu. (Ileana Vulpescu)
 27. Faima aduce intotdeuna singuratate. Succesul este rece ca gheata si singur precum polul nord. (Vicki Baum)
 28. Viata-mi injecteaza doze de singuratate. (Ionut Caragea)
 29. Oricare singuratate este un pacat.Asa graieste turma. (Nietzsche)
 30. Hollywood-ul inseamna singuratate langa o piscina de inot. (Liv Ullmann)
 31. Sunt singur pe lume si totusi nu sunt singur destul. (Rainer Maria Rilke)
 32. Singuratatea e locuinta naturala a tuturor gandurilor. (Henri Lacordaire)
 33. Fructele pe care le crestem in vaile disperarii sunt hrana pe care o vom manca pe varful muntelui. (Fred Smith)
 34. Singuratatea are mireasma unui Dumnezeu fericit. (Daniel Corbu)
 35. Frica de singuratate este mai mare decat teama de sclavie, asa ca sfarsim prin a ne marita. (Cyril Connolly)
 36. A fi uman reprezinta cea mai teribila singuratate din univers. (A.A. Attanasio)
 37. Singuratatea e dieta spiritului, mortala cand e prea indelungata, cu toate ca e necesara. (Luc de Clapiers)
 38. Un artist este mereu singur-daca este artist. Lucrul esential de care are nevoie un artist este singuratatea. (Henry Miller)
 39. El e singur, da’ nu va lasa sa se-nteleaga asta niciodata. (Petru Ionescu)
 40. O despartire este ca o oglinda sparta. Mai bine o abandonezi decat sa te ranesti incercand sa o repari. (Autor necunoscut)
 41. Inspiratia mea vine de la femei, prieteni si singuratate. (Enrique Iglesias)
 42. Tacerea absoluta duce catre tristete.Aceasta este o imagine a mortii. (Jean Jacques Rousseau)
 43. Singuratatea e soarta spiritelor superioare. (Arthur Schopenhauer)
 44. Cred ca tristetea este adesea o ocazie nemaipomenit de buna de a compune un cantec. (Sarah McLachlan)
 45. Furia este o manifestare a unei probleme mai profunde … iar, pentru mine, aceasta consta in nesiguranta, stima de sine si singuratate. (Naomi Campbell)
 46. Cel care merge singur poate pleca azi, cel care calatoreste insotit trebuie sa astepte pana cand ceilalti sunt gata de plecare si poate fi mult timp pana cand vor porni la drum. (Henry David Thoreau)
 47. Singuratatea este cea mai profunda realitate a naturii umane. Omul este singura fiinta care stie ca e singur. (Octavio Paz)
 48. Intre multe alte lucruri, tu erai pentru mine si o fereastra prin care puteam privi strazile. Singur, n-as fi putut. (Franz Kafka)
 49. Lacrimile sunt acele cuvinte pe care inima nu le poate rosti. (Autor anonim)
 50. Lasa-ma singur: as vrea sa ma gandesc la tine! (Grigore C. Moisil)
 51. Daca nu ai suferit niciodata inseamna ca nu esti binecuvantat. (Edgar Allan Poe)
 52. Omul cel mai puternic din lumea intreaga, este cel care-i cel mai singur. (Henrik Ibsen)
 53. Tristetea nu rezida in lucruri; ea nu ajunge la noi din lume sau prin simpla contemplare a lumii.Ea este un rezultat al propriilor noastre ganduri. (Emile Durkheim)
 54. Singuratatea e peste tot in acet oras fara somn, poemul incepe cu ea, ca un clopot departe stins intr-un ecou. (Titus Andronic)
 55. Chiar daca ar fi insemnat despartire, singuratate, tristete, iubirea isi merita fiecare baut din pretul ei. (Paulo Coelho)
 56. Convingerea totala a vietii mele se reazama pe faptul ca aceasta singuratate, departe de a fi un fenomen curios si rar, specific numai mie si altor cativa oameni solitari, este un fapt central si inevitabil al existentei umane. (Thomas Wolfe)
 57. Singuratatea este o dovada ca simtul tau innascut pentru conexiune este intact. (Martha Beck)
 58. Cine a ratacit si a patimit mult in lume, isi gaseste bucurii chiar si in durere. (Homer)
 59. Nimeni nu ar putea alege o existenta fara prieteni, chiar si daca ar avea toate lucrurile de pe pamant. (Aristotel)
 60. O tragedie nu trebuie neaparat sa includa sange si moarte; este indeajuns sa fie strabatuta de acea tristete maiestoasa care este esenta tragediei. (Jean Racine)
 61. Tristetea nu este aproape niciodata altceva decat o forma de oboseala. (Andre Breton)
 62. Cand sosesc mahnirile, ele nu vin ca iscoade razlete, ci in cete. (William Shakespeare)
 63. Singuratatea, cel mai clar cristal din strafundul sufletului, este frica de propriul sine care bantuie singuraticii. (Keith Haynie)
 64. Nu exista vreo durere mai mare decat sa-ti amintesti in vreme de nenorocire de vremurile in care erai fericit. (Dante)
 65. Nu exista nici o scuza pentru plictiseala. Spune da maniei, da depresiei,da nebuniei. Dar niciodata nu exista vreo scuza pentru plictiseala. (Viggo Mortensen)
 66. Singuratatea este o mare nenorocire, prieteni; trebuie sa ma credeti ca poate distruge repede ratiunea. (Jules Verne)
 67. Buna dispozitie este sanatatea sufletului; tristetea este otrava lui. (Lord Chesterfield)
 68. A incerca sa uiti pe cineva pe care l-ai iubit e ca si cum ai incerca sa iti amintesti de cineva pe care nu l (ai cunoscut.)
 69. Oamenii nu plang fiindca sunt slabi, ci pentru ca au fost puternici pentru prea mult timp. (Autor anonim)
 70. Lumea ar fi mai buna daca fiecare om s-ar sili din cand in cand sa fie absolut singur.Cea mai mare parte a progresului lumii a provenit dintr-o astfel de singuratate. (Bruce Barton)
 71. Sfarsitul soseste atunci cand nu mai suntem capabili sa vorbim cu noi insine. Este finalul gandirii autentice si inceputul singuratatii finale. (Edward Gibbon)
 72. Sunt fericit, pot spune ca sunt cel mai fericit om pe care il cunosc, dar am cu siguranta perioade de tristete si depresie profunda, si acestea sunt lucrurile despre care ma intereseaza sa scriu. (Richard Marx)
 73. Cred ca o multime de boli isi au radacina in anxietate si singuratate. (Tom Cochrane)
 74. Cel care este insotit de ganduri nobile nu este niciodata singur. (Andrew Fletcher)
 75. In singuratate omul are posibilitatea sa invete totul, astfel ca nu-i mai este teama de nimic. (Sandor Marai)
 76. In ciuda celor mai bune eforturi ale tale, oamenii vor fi raniti cand este timpul sa fie raniti. (Haruki Murakami)
 77. Totul se poate dobandi in singuratate, in afara de caracter. (Stendhal)
 78. Cea mai mare parte a suferintei oamenilor este inutila. Este creata chiar de dumneavoastra, atat timp cat viata va este condusa de mintea care nu este supusa observarii. Durerea pe care o creati acum este intotdeauna o forma de neacceptare, o forma de rezistenta inconstienta fata de ceea ce este. (Eckhart Tolle)
 79. Atata vreme cat este permis ca un copil sa sufere, nu exista dragoste adevarata in lume. (Isodore Duncan)
 80. Furia este o manifestare a unei probleme mai profunde… iar, pentru mine, aceasta consta in nesiguranta, stima de sine si singuratate. (Naomi Campbell)
 81. Imi dau seama ca noaptea nu este acelasi lucru ca si ziua, ca toate lucrurile sunt diferite, ca acelea din noapte nu pot fi explicate in timpul zilei, intrucat atunci ele nu mai exista, iar noaptea poate fi un timp infiorator pentru oamenii singuri, a caror solitudine abia a inceput. (Ernest Hemingway)
 82. Singuratatea este pentru spirit ceea ce hrana este pentru corp. (Seneca)
 83. Viata este plina de nenorocire, singuratate si suferinta – iar totul se sfarseste prea repede. (Woody Allen)
 84. Atunci cand cineva te paraseste ai de a face cu singuratatea; cand tu parasesti pe altcineva apare solitudinea. (Alfred Polgar)
 85. Exista atata tristete in lume incat fiecare dintre noi are obligatia sa contribuie cu cat de multa fericire poate aduce. (John Sutherland Bonnell)
 86. Sa lasam cele intamplate, oricat de mahniti am fi. (Homer)
 87. Oamenii sunt singuri deoarece construiesc ziduri in loc de poduri. (Isaac Newton)
 88. Una dintre cele mai grave boli pe lumea asta este sa nu insemni nimic pentru nimeni. (Maica Tereza)
 89. Gandurile cele mai adanci si cele mai scumpe sunt acelea pentru care regretam ca n (avem lacrimi.)
 90. Un om poate dobandi orice in singurate, cu exceptia caracterului. (Stendhal)
 91. In tristetea adanca nu este loc pentru sentimentalism. (William S. Burroughs)
 92. Singuratatea nu e o victorie inaintea celorlalti, ci e de fapt un naufragiu personal. (Octavian Paler)
 93. Singuratatea este considerata ori ca o pedeapsa, ori ca un lux rar. (Alexis Carrel)
 94. Sunt locuri si momente in care un om este atat de singur, incat poate vedea intreaga lume. (Jules Renard)
 95. Singuratatea e mama nelinistii. (Syrius)
 96. Singuratatea omului nu este altceva decat frica de viata. (Eugene O’Neill)
 97. Daca poti sa iei pe cineva de mana, sa-l imbratisezi sau doar sa-l bati pe umar, bucura-te, niciodata nu te vei simti singur. (Octavian Paler)
 98. Durerea o poti incerca in singuratate, insa bucuria pentru a o cunoaste intr-o masura deplina trebuie sa o imparti cu cineva. (Mark Twain)
 99. Nu cred ca daca nu stii nimic despre tristete nu ai cum sa apreciezi fericirea. (Nana Mouskouri)
 100. Nici o societate nu a fost capabila sa desfiinteze tristetea oamenilor; nici un sistem politic nu ne-a putut scapa de durerea de a trai, de frica noastra de moarte si setea de absolut. Conditia umana este cea care ne indreapta spre conditia sociala si nu invers. (Eugene Ionesco)
 101. Eu sunt monarhia absoluta a gandurilor mele. (Ionut Caragea)
 102. A gandi inseamna a suferi. (Stendhal)
 103. Cititul, cea mai buna atitudine pentru a tine la distanta singuratatea absoluta. (William Styron)
 104. Singuratatea este atat de necesara pentru imaginatie pe cat este de folositoare societatea pentru caracter. (James Russell Lowell)
 105. In singuratatea mea, la kilometri distanta de oameni si case, sunt intr-o stare mentala copilareasca de bucurie si lipsa de griji, pe care nu ai putea s-o intelgi decat daca cineva ti-o explica. (Knut Hamsun)
 106. Prietenul la singuratate se cunoaste. (Costel Zagan)
 107. Cel mai sigur semn al varstei este singuratatea. (Annie Dillard)
 108. Singuratatea e otrava al carei antidot e conversatia. (St. Guazzo)
 109. Omul se naste si moare in singuratate absoluta, dar aceasta singuratate e populata de vise, de himere si de iluzii. (Mircea Eliade)
 110. Vrei sa cunosti frumusetea vietii, prietene? Este cuprinsa intr-o fraza: foloseste-te de suferinta.-Henri (Frederic Amiel)
 111. Muzica a fost inventata ca o confirmare a singuratatii umane. (Lawrence Durrell)
 112. Actoria este ceal mai bun raspuns la singuratate pe care l-am putut gasi. (Claire Danes)
 113. Cand iti scrii cea mai frumoasa pagina in cartea vietii tale, soarta cu vesnica ei ironie varsa cerneala peste foile care urmeaza. (Veronica Micle)
 114. Daca esti singur inseamna ca iti apartii cu totul tie insuti … Daca esti acompaniat chiar si de un singur om, iti apartii pe jumatate tie insuti, sau chiar si mai putin, in functie de neintelepciune purtarii lui; iar daca ai mai mult de un companion, vei cadea si mai adanc in aceasta stare jalnica. (Leonardo da Vinci)
 115. Saracia te face trist, precum si intelept. (Bertolt Brecht)
 116. Singuratatea e o gara veche. Cu liniile scoase demult. In ea nimeni nu vine, nimeni nu trece. Timpul se plictiseste asteptand ceva ce nu se mai intampla, apoi se pregateste de somn lung. (Dumitru Donescu)
 117. A locui de una singurs este ca a fi la o petrecere unde nimeni nu te observa. (Marilyn Monroe)
 118. Dumnezeu a creat totul din nimic, dar nimicul se stravede prin aceasta lume. (Paul Valery)
 119. Singuratatea este pretul pe care trebuie sa-l platim ca ne-am nascut in aceasta perioada moderna, atat de plina de libertate, de independenta si de propriul nostru egoism. (Natsume Soseki)
 120. Singuratatea omului nu este altceva decat teama lui de viata. (Eugene O’Neill)
 121. In singuratate inveti rugaciunea si meditatia care iti arata ca ea, singuratatea, nu exista. (Winston Churchill)
 122. M-am indragostit de singuratate, cea mai fidela dintre concubine. (Ionut Caragea)
 123. Singuratatea este soarta tuturor oamenilor inzestrati cu o capacitate deosebita: ei o vor deplange uneori, insa o vor alege totdeauna ca pe cel mai mic dintre doua rele. (Arthur Schopenhauer)
 124. Lasa-ma singur; as vrea sa ma gandesc la tine. (Grigore C. Moisil)
 125. A iubi inseamna renuntarea la singuratate. (Victor Marinescu)
 126. Sensul existentei Omului este acela de a nu fi singur chiar daca este solidar cu Universul in desertaciune. (Sorin Cerin)
 127. Roaga-te ca singuratatea sa te starneasca in a gasi un lucru pentru care sa traiesti, indeajuns de maret ca sa mori pentru el. (Dag Hammarskjold)
 128. Singuratatea e peste tot in acet oras fara somn/ poemul incepe cu ea/ ca un clopot departe stins intr-un ecou. (Titus Andronic)
 129. Singur se naste omul, singur moare; singur mananca rodul faptei bune, singur rodul celei rele.-Svayam (Bhuva Manu)
 130. Tot mai mult ma conving ca oamenii nu-s decat obiecte: bune sau rele. Atat. Si eu sunt oare mai mult de un obiect trist? (Emil Cioran)
 131. Nimeni nu trebuie sa se lase coplesit de tristete. (Jacqueline Kennedy Onassis)
 132. Mania, lacrimile si tristetea sunt rezervate acelora care s-au dat batuti. (Katie Gill)
 133. Singuratetea este pentru spirit ceea ce dieta este pentru corp. (Luc de Clapiers)
 134. Intovarasirea si, in mod simultan, singuratatea, sunt conditiile de viata ale unui scriitor. (Jerzy Kosinski)
 135. Nu de singuratate ma tem. Mi-e frica de ce as putea face singur in singuratate. Singuratatea in doi in schimb e remarcabila, sublima, geniala. (Gabriel Petru Baetan)
 136. Vai de cel care dupa ce deschide usa camerei seara nu are cui sa spuna buna seara. (Octavian Paler)
 137. Tristetea este a oamenilor care judeca. (Proverb arab)
 138. Din moment ce atat de multi se simt singuri, ar fi de un egoism nescuzabil sa te simti simgur de unul singur. (Tennessee Williams)
 139. Mizeria, in toata tristetea ei, colcaie de viata ca o mlastina. E departe de moarte… Lumea a treia are nenumaratele ei universuri, intersectate si ele de mizerie, sau, paradoxal, de mare abundenta. Drumurile ei sunt grele, dar nu duc automat in moarte… Singurul univers de proportii mondiale… (Ioan Petru Culianu)
 140. Fericirea a trecut repede prin viata mea. Am urmat-o. Si-am adormit in bratele ei. Cand m-am trezit eram singur. (Victor Hugo)
 141. Singuratatea e o gara veche/ Cu liniile scoase demult./ In ea nimeni nu vine, nimeni nu trece./ Timpul se plictiseste asteptand ceva ce nu se mai intampla,/ apoi se pregateste de somn lung. (Dumitru Donescu)
 142. Nimic, cu exceptia lacomiei, nu ne face mai vulnerabili decat singuratatea. (Thomas Harris)
 143. Ador sa fiu singur, nu am gasit o alta insotitoare care sa ma insoteasca atat de bine. (Henry David Thoreau)
 144. Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist. (Octavian Paler)
 145. Yoga este calea catre libertate. Prin practicarea ei constanta. ne putem elibera de frica, tulburare si singuratate. (Indra Devi)
 146. Jumatate din framantarea, melancolia si tristetea societatii moderne provine din ideea vana ca fiecare om trebuie sa fie un critic al vietii. (Henry Van Dyke)
 147. Nu exista ceva mai trist decat un pesimist tanar. (Mark Twain)
 148. In fiecare om este captiva o fiara care se hraneste cu ganduri. (Ionut Caragea)
 149. Un copil ascultator, o stiinta care imbogateste, sanatatea, prietenii, o sotie virtuoasa si iubitoare; cinci pricini care scot din radacini mahnirea. (Vetalapancavincatika)
 150. Sunt lacrimi asa de grele si de fierbinti, incat ochii nu le pot plange; ele zac in inima arzand-o. (Nicolae Iorga)
 151. Nu e rau mai mare pentru muritori decat intristarea. (Menander)
 152. Sa indraznesti sa traiesti singur este un curaj foarte rar, multi ar prefera sa-si intalneasca cei mai rai dusmani pe campul de lupta decat propriile inimi intr-o camera izolata. (Charles Caleb Colton)
 153. Daca esti singur atunci cand esti numai cu tine, inseamna ca esti intr-o proasta companie.-Jean (Paul Sartre)
 154. Viata este plina de nenorocire, singuratate si suferinta-iar totul se sfarseste prea repede. (Woody Allen)
 155. Destinul uman nu poate fi privit, in ansamblul sau, decat in momentul in care existenta a incetat. Pentru om, moartea este aceea care ii modeleaza destinul. (Albert Camus)
 156. Singuratatea este campul de joaca al lui Satana. (Vladimir Nabokov)
 157. Daca iti frica de singuratate, nu te casatori. (Anton Cehov)
 158. Afara ploua ca si toamna si-i urat, ma uit pe geam ca dupa tine, si atat. In mine toate amintirile te-asteapta, de-aceea mi-i privirea stranie si dreapta. (Demostene Botez)
 159. Ce singuratate ne face sa ne simtim mai singuri decat lipsa de incredere? (T.S. Eliot)
 160. Un artist este mereu singur – daca este artist. Lucrul esential de care are nevoie un artist este singuratatea. (Henry Miller)
 161. Singuratatea si sentimentul de a fi nedorit reprezinta cea mai crunta saracie. (Maica Tereza)
 162. Singuratatea este soarta spiritelor superioare. (Arthur Schopenhauer)
 163. Pentru a scapa de singuratate, chiar si o tovarasse rea pare buna. (Arthur Schopenhauer)
 164. Ceea ce face orasele mari atat de triste este ca fiecare om vrea sa fie fericit, iar sansele scad pe masura ce dorinta creste. Cautarea fericirii indica distanta de rai, gradul caderii umane. (Emil Cioran)
 165. Indeparteaza intristarea de la tine; caci intristarea a ucis pe multi si nu e buna la nimic. (Pancatantra)
 166. Singuratatea este saracia cea mai amara. (Abigail Van Buren)
 167. Cel care poate trai singur nu se aseamana deloc cu animalul, are multe in comun cu inteleptul si este identic cu Dumnezeu. (Baltasar Gracian y Morales)
 168. In fiecare dintre noi sta un Adam, care asteapta sa fie iarasi singur. (Constantin Noica)
 169. Cand viata tace, iti auzi singuratatea. (Emil Cioran)
 170. Singuratatea nu te invata ca esti singur, ci singurul. (Emil Cioran)
 171. Cel care traieste in pustietate isi poate face propriile legi. (Publius Syrus)
 172. Singuratatea musca uneori chiar din inima. (Octavian Paler)
 173. Chemari uitate. In spatele punctelor linii. Golul astupa tristetea. Doar vantul spulbera zapada ruginita la colturi. O, chemari fara duh si fara splendoare. Zambetul cocleste si cersetorii isi schimba destinul o, clipa despletita si fara oase. (Romulus Cojocaru)
 174. Mai bine sa fii nefericit singur decat langa cineva. (Marylin Monroe)
 175. Viata moare inauntrul unei persoane atunci cand nimeni nu vrea sa se imprieteneasca cu ea. Ea ajunge astfel sa fie stapanita de goliciune si un inexistent simt al propriei valori. (Mark R. J. Lavoie)
 176. Ce ar trebui sa faca tinerii cu vietile lor in zilele noastre ? O multime de lucruri, desigur.Dar cel mai indraznet fapt ar fi sa creeze niste comunitati stabile in care teribila maladie a singuratatii sa poate fi vindecata. (Kurt Vonnegut)
 177. Afara ploua ca si toamna si-i urat,/ Ma uit pe geam ca dupa tine, si atat./ In mine toate amintirile te-asteapta/ De-aceea mi-i privirea stranie si dreapta. (Demostene Botez)
 178. Atunci cand isi vorbesc unii altora, oamenii singuri devin si mai singuri. (Lillian Hellman)
 179. Intre patru pereti, singuratatea imi da senzatia de familie unita careia ii pot cere iertare in fiecare duminica pentru toate trenurile rasturnate pe camp cot la cot cu mireasa fugara. (Rodica Draghincescu)
 180. Am descoperit ca marii oameni sunt adesea singuri.Este un lucru de inteles, intrucat ei si-au creat niste standarde atat de inalte incat se simt adesea singuri. Dar aceeasi singuratate este o parte a capacitatii lor de a creea. (Yousuf Karsh)
 181. Singuratatea e un alibi pentru delictul existentei. (Costel Zagan)
 182. As vrea ca lumea sa isi aduca aminte de mine ca persoana care zambea chiar si cand avea inima franta, care stia sa lumineze cu un zambet clipele celorlalti chiar daca pe a ei nu si (o mai putea.)
 183. Numai oamenii singuratici cunosc adevaratele valori ale prieteniei. Pentru ceilalti exista familiile; pentru un singuratic sau un exilat prietenii reprezinta totul. (Willa Chater)
 184. Cand eram mic voiam sa ma fac Dumnezeu. Dar nu realizam cat de greu este sa iubesti si sa fii intotdeauna singur. (Ionut Caragea)
 185. Pot vedea partea amuzanta a lucrurilor si ma bucur de umor atunci cand apare; uita-te, insa, in orice directie si vei observa mai multa tristete decat fericire in viata. (Jerome K. Jerome)
 186. Cei mai multi poeti incep sa scrie in tinerete datorita tristetii adolescentine. Am gasit ca este mult mai potrivit sa sfarsesti prin satisfactie. (James Broughton)
 187. A sti sa razi in clipele tragice inseamna a stapani tragicul. (Marin Preda)
 188. Chiar si o viata fericita nu poate exista fara o parte de intunecime, iar o lume fericita si-ar putea pierde intelesul daca nu este echilibrata si de tristete. Este mult mai bine sa iei lucrurile asa cum vin, cu rabdare si calm. (Carl Jung)
 189. Atata vant, cata singuratate, zapezile, statui evaporate. (Gheorghe Tomozei)
 190. Am invatat sa iau totul de la inceput. Primul cuvant a fost amintire. (Ionut Caragea)
 191. Pentru unii oameni, solitudinea este o evadare nu din mijlocul celorlalti, ci fata de sine. Intrucat ei zaresc in ochii altora doar o reflectie a lor insusi. (Eric Hoffer)
 192. Mi-e groaza de singuratate, pastrati-mi, va rog, un loc in groapa comuna. (Vasile Ghica)
 193. Suntem mult prea multi impreuna; dar murim din singuratate. (Albert Schweitzer)
 194. O viata pur individuala este oarba si atee. Am pierdut umanitatea pentru ca am devenit solitari. Singuratatea e lacoma, nu-mparte timpul cu toti. Dumnezeu este o jucarie stricata, sa-l reinventezi nu mai poti. (Ionut Caragea)
 195. Cand esti inconjurat de straini, Dumnezeu este mai aproape de tine. (Ionut Caragea)
 196. Un barbat dintr-o librarie cumpara o carte despre singuratate si fiecare femeie din magazin sare pe el. O femeie cumpara o carte despre singuratate si toata lumea din librarie o zbugheste afara. (Doug Coupland)
 197. Nu planta copacul tristetii in inima ta. Reciteste in fiecare dimineata cartea bucuriei. (Omar Khayyam)
 198. Un om poate dobandi orice in singuratate, cu exceptia caracterului. (Stendhal)
 199. Tristetea are brate de matase ce-nvaluie inima si-o daruieste singuratatii ca pe-o ofranda; caci singuratatea e sora geamana tristetii, pandind vesnic in preajma inimilor tinere. (Khalil Gibran)
 200. Daca esti singur in singuratatea ta, te afli intr-o companie proasta.-Jean (Paul Sartre)
 201. Oamenii cred ca ma cunoasc, dar nu este deloc asa. De fapt, sunt cel mai singur om de pe pamant.Uneori plang, pentru ca lucrul asta ma doare. Cu adevarat.Ca sa fiu sincer, ai putea sa spui ca ma doare sa fiu eu insumi. (Michael Jackson)
 202. Singuratatea, chiar izolarea de lume, uneori iti da sentimentul de libertate, de siguranta, de liniste. (Victor Duta)
 203. In singuratate se poate obtine totul, in afara de caracter. (Stendhal)
 204. Orice lucru este complicat, chiar si acelea care par banale prin tristetea si pesimismul lor. (Nick Hornby)
 205. Traieste dupa un crez : razi putin de viata si cauta fericirea in locul tristetii.Rasul m-a salvat intotdeuna din situatiile nefericite. (Red Skelton)
 206. O persoana care nu a trecut prin infernul pasiunilor sale.. nu le-a depasit niciodata. (Carl Gustav Jung)
 207. O femeie care vrea sa fie ea insasi si isi urmareste propriul potential risca nu atat singuratatea, cat provocarea de a avea de a face cu barbati, si oameni in general, mult mai interesanti. (Lorraine Hansberry)
 208. Ingrijorarea si tristetea leaga doua inimi intr-o legatura mai stransa decat o poate face fericirea; cele mai obisnuite suferinte sunt mai puternice decat bucuriile obisnuite. (Alphonse de Lamartine)
 209. Singuratatea e starea spirituala in care ne nastem, acea stare naturala si adevarata. (Mircea Eliade)
 210. Desi lumea este plina de suferinta exista in acelasi timp si capacitatea de a trece peste aceasta. (Helen Keller)
 211. In miezul cel mai adanc al tuturor singuratatilor exista un dor intens de reunire cu sinele pierdut al fiecarui om. (Brendan Francis)
 212. Esti singur numai atunci cand nu mai ai sa-ti spui nimic. (Tudor Musatescu)
 213. Scrisul este un antidot pentru singuratate. (Steven Berkoff)
 214. (Steve Maraboli)
 215. In cazul parteneriatului, de la o singuratate la alta, devenim mult prea liberi spre a ne mai supune cuiva. (Cristian Neagu)
 216. Melancolia si tristetea sunt inceputul indoielii. .. indoiala este inceputul disperarii; disperarea este inceputul crud a unor diferite grade de pacat. (Isidore Ducasse Lautreamont)
 217. Melancolia e o tristete subiectiva fara iesire. (Petre Tutea)
 218. Ah, sigur ca nimic nu moare, dar ceva jeleste. (Byron)
 219. Cel mai eficient leac al vanitatii este singuratatea. (Tom Wolfe)
 220. Singuratatea este soarta tuturor oamenilor inzestrati cu o capacitate deosebita; ei o vor deplange uneori, insa o vor alege intotdeauna ca pe cel mai mic dintre doua rele. (Arthur Schopenhauer)
 221. Singuratatea este o opera de convertire la tine insuti. (Emil Cioran)
 222. In fata mortii suntem singuri ca un pumn de omat. (Daniel Corbu)
 223. Singuratatea e starea spirituala in care ne nastem, acea stare naturala si adevarata. Cu timpul o uitam, ne maturizam si devine din ce in ce mai straina. Uneori, o regasim, dar acum ne speriem, caci am devenit straini fata de ea. Acum fugim de ea, desi ar trebui sa o cautam din nou, caci numai prin ea putem spera a gasi adevarul. (Mircea Eliade)
 224. Vremelnicia specifica starilor de emotie pozitiva ma intristeaza peste masura. De ce nu apune soarele de dimineata pana seara? (Gabriel Petru Baetan)
 225. Singuratatea este campul de lupta al lui Satan. (Vladimir Nabokov)
 226. Daca puteti sa ramaneti singuri, absolut singuri, fie doar si o singura clipa, ego-ul va muri, eul va muri. Ego-ul nu exista in sine; el este intotdeauna in relatie cu cineva. (Osho)
 227. Cerul stie ca nu trebuie sa ne rusinam de lacrimile noastre, fiindca ele sunt ploaie peste praful orbitor al pamantului, acoperind inimile noastre de piatra. Am fost mai bine dupa ce am plans–mai cu parere de rau am fost, mai bun, mai gentil. (Charles Dickens)
 228. Cel mai greu renunti la lucrurile pe care defapt nu le (ai avut niciodata cu adevarat.)
 229. Sila, fiecare-si stie sufletul lui si nu e fericire in nici unul. (Ileana Vulpescu)
 230. Nu exista vreo tristete mai mare decat sa iti amintesti atunci cand esti nefericit de vremurile in care erai fericit. (Dante)
 231. Chiar daca ar fi insemnat despartire, singuratate, tristete, iubirea isi merita fiecare banut din pretul ei. (Paulo Coelho)
 232. Daca va este frica de singuratate, nu va casatoriti. (Anton Cehov)
 233. Singuratatea, luxul bogatilor. (Albert Camus)
 234. Autocompatimirea este un acid care face gauri in fericire. (Earl Nightingale)
 235. Stau asezat intre fratele meu, muntele, si soara mea, marea. Noi trei suntem unul in singuratate, iar dragostea care ne uneste este profunda, puternica si stranie. (Kahlil Gibran)
 236. Atat animalele, cat si plantele sunt triste, dar ele n‑au descoperit tristetea ca un procedeu de cunoastere. Numai in masura in care omul il foloseste inceteaza a fi natura. (Emil Cioran)
 237. Orice singuratate-i un pacat. Asa graieste turma. (Friedrich Nietzsche)
 238. Odata, l-am rugat pe Dumnezeu sa-mi dea o femeie si el mi-a dat o palma peste ceafa. (Ionut Caragea)
 239. Numai omul rau e singur. (Denis Diderot)
 240. Ramas singur, doream sa fiu cu altii. Fiind cu altii si nereusind sa ma integrez in atmosfera, preferam sa raman singur. (Octavian Paler)
 241. Problema saraciei este ca iti ocupa tot timpul (Willem de Koonig)
 242. Nimeni nu poate descoperi vreodata adancimea reala a singuratatii sale. (Georges Bernanos)
 243. Oglinda ne este cel mai bun prieten, pentru ca nu rade niciodata atunci cand plangem. (Charlie Chaplin)
 244. In melancolie ii cresc omului aripi nu pentru a se bucura de lume, ci pentru a fi singur. (Stanislaw Jerzy Lec)
 245. Cine are o pisica, nu trebuie sa se teama de singuratate. (Daniel Defoe)
 246. Singuratatea adauga frumusete vietii.Ea asterne un rosu unic peste apusuri si aduce un parfum aparte noptilor. (Henry Rollins)
 247. Oglinda are un suras dobitoc. Cateodata dincolo privesc cealalta fata a depresiei. (Ionut Caragea)
 248. Colind strazile inguste, privesc indelung oamenii, siluetele lor subtiate prin care poti infige o lama fara sa curga sange, castelele pe-o rana prinse in plase de paianjen celeste si muzeele adapostite in castele dezlipite din poveste si lipite ca niste abtibilduri pe zambete, pe flash (urile…Liviu Georgescu)
 249. A indrazni sa traiesti singur necesita un curaj rar, intrucat exista multi oameni care ar prefera mai curand sa se intalneasca cu cel vajnic dusman pe un camp deschis decat sa isi regaseasca propriile inimi in intimitatea camerei lor. (Charles Caleb Colton)
 250. Singuratea este campul de joaca al lui Satan. (Vladimir Nabokov)
 251. Daca te temi de furtunile inimii, fereste-te de singuratate. Marile pasiuni sunt solitare. (Chateaubriand)
 252. Singuratatea da nastere celui mai mare vacarm. Este un lucru valabil atat pentru oameni, cat si pentru caini. (Eric Hoffer)
 253. Exista o diferenta intre singuratate si solitudine.Pot sa inteleg conceptul de a fi calugar pentru o vreme. (Tom Hanks)
 254. Numai atunci cand nu speri nimic si nu visezi nimic iti poti tine sub control propria viata. De obicei, visurile implica alte persoane, si niciodata nu poti baga mana in foc ca alte persoane nu te vor abandona, ca nu te vor face sa suferi. (Mary Balogh)
 255. Singuratatea este cea mai naturala conditie umana pe care o combatem insa zilnic prin compromis. (Petra Vlah)
 256. N-ai scrie atata despre singuratate, daca ai sti sa scoti tot ce se poate din ea. (Albert Camus)
 257. Nu exista nici o alta singuratate asemanatoare cu cea de dupa o casatorie esuata. (Alexander Theroux)
 258. Ador singuratatea, voi infiinta un sindicat al spiritelor solitare. (Valeriu Butulescu)
 259. Mahnirea stie sa nascoceasca impotriva ei insasi rele de doua ori mai mari decat realitatea. (Filemon)
 260. In fata alcoolului, singuratatea face alianta cu decaderea. (Cristian Neagu)
 261. Singuratatea se obtine, fie traind in desert, fie inconjurandu-te de oameni neinsemnati. (Valeriu Butulescu)
 262. Primii oameni n-au descoperit dragostea intamplator, s-au apropiat unul de altul deoarece in atata singuratate dragostea era unica solutie. (Octavian Paler)
 263. Nimanui nu ii pasa daca esti trist, asa ca poti fi la fel de bine si fericit. (Cynthia Nelms)
 264. Nimeni nu poate sa se implice cu adevarat in viata fara a fi adeseori trist. (Erich Fromm)
 265. Vai de cel care, dupa ce deschide usa camerei seara, nu are cui spune: “Buna seara”. (Octavian Paler)
 266. Limba … a creat cuvantul singuratate pentru a exprima durerea de a fi singur.Dar a creat si cuvantul solitudine pentru a defini fericirea de a fi singur. (Paul Tillich)
 267. Pe lume sunt singur, si totusi nu sunt indeajuns de singur. (Reiner Maria Rilke)
 268. Singuratatea este mai dureroasa cand esti tanar, dar devine placuta atunci cand devii mai matur. (Albert Einstein)
 269. Cred ca, de fapt, tristetea si innegurarea sufletului pot fi frumoase si sanatoase. (Duncan Sheik)
 270. Sa transformi goliciunea in singuratate, plinatatea in individualitate.Ah, acesta este secretul vietii. (Sunita Khosla)
 271. Ochii is doi si-s tristi, d-apoi inima, singura? (Grigore Vieru)
 272. Cine stie ce inseamna cu adevarat singuratatea, nu cuvantul conventional, ci chiar teroarea dezgolita ? Chair si pentru cei singuri, singuratatea poarta mereu o masca.Cel mai nenorocit om parasit se agata de o amintire sau o iluzie. (Joseph Conrad)
 273. Singuratatea este considerata ca o pedeapsa ori ca un lux rar. (Alexis Carrel)
 274. Unde inceteaza singuratatea, acolo incepe piata. (Friedrich Wilhelm Nietzsche)
 275. Am devenit, odata cu apropierea noptii, inca odata constient de singuratate si timp – acesti doi companioni fara de care nici o calatorie nu ne daruieste nimic. (Lawrence Durrell)
 276. Atunci cand Christos a spus Mi-a fost foame iar tu m-ai hranit, el nu s-a referit numai la foamea de paine si mancare, ci si la aceea de a fi iubit.Insusi Isus a trecut prin singuratate. El s-a dus printre ai lui, iar acestia nu l-au primit, l-au ranit si au continuat mereu sa il raneasca. Aceeasi foame, aceeasi singuratate, acelasi simtamant ca nu ai pe nimeni care sa te accepte, sa te iubeasca si sa te doreasca. Fiecare fiinta umana aflata in aceasta situatie se aseamana cu Christos in mijlocul singuratatii sale; iar cel mai greu lucru consta in faptul ca este o foame reala. (Maica Tereza)
 277. Daca iti este frica sa fii singur, nu incerca sa fii sincer. (Jules Renard)
 278. Timpul ia totul cu el, fie ca vrei, fie ca nu.Timpul ia totul, timpul rapeste ce este in jur, iar la final nu exista decat intuneric.Uneori, ne intalnim cu alti oameni in intunericul acesta, iar alteori ii pierdem inca o data. (Stephen King)
 279. Suntem mult prea multi impreuna; dar murim din singuratate. (Albert Schweitzer)
 280. O, singuratate fericita! O, singura fericire! (La Lubbock)
 281. Din momentul in care ne nastem, timpul incepe sa ne ia viata inapoi. (Seneca)
 282. Fiecare corp este singur. Sufletul, niciodata. (Hermann Hesse)
 283. Muzica este uimitoare. Ea iti aduce un confort metafizic, permitandu-ti sa ramai singur si izolat in timp ce iti spune ca nu esti singur. .. Cu adevarat, singura cura pentru tristete este sa o impartasesti cu altcineva. (Wayne Coyne)
 284. Celibatul trist, pustiu si aspru nu mai inseamna libertate, ci singuratate. (Emile Augier)
 285. Singuratatea este problema universala a oamenilor bogati. (Joan Collins)
 286. Pe pamant, tot ce exista are nevoie, din cand in cand, sa planga. (Nichita Stanescu)
 287. Buzele care au gust de lacrimi sunt cele mai bune de sarutat. (Dorothy Parker)
 288. Muzica a fost refugiul meu.As putea sa ma strecor in spatiul dintre note si sa intorc spatele singuratatii. (Maya Angelou)
 289. Cel care merge singur poate pleca azi; cel care calatoreste insotit trebuie sa astepte pana cand ceilalti sunt gata de plecare si poate fi mult timp pana cand vor porni la drum. (Henry David Thoreau)
 290. Frumusetea si tristetea merg intotdeuna mana in mana. Natura a gandit ca frumusetea este prea bogata pentru a merge de una singura prin viata, asa ca i-a gasit un insotitor. (George MacDonald)
 291. Daca as mai putea fi simtitor la mahnire, aceasta ar fi numai pentru a ma fi dedat ei in trecut, pentru fleacuri care nu meritau sa ma gandesc la ele. (Oxenstierna)
 292. Am atat de multe personalitati in interiorul meu si tot singura ma simt. (Tori Amos)
 293. In singuratate, eroarea zamisleste monstri, ca si frica in intuneric. Adesea ni se va parea nebun un om care n-are alta vina decat aceea de-a fi trait singur. (Concepcion Arenal)
 294. Un pahar face cat mai multe guri de femeie. (Ionut Caragea)
 295. Singuratatea nu este niciodata mai cruda decat atunci cand este simtita in apropierea cuiva care inceteaza sa mai comunice. (Germaine Greer)
 296. Moartea ramane aproape singurul lucru sigur in viata fiecaruia dintre noi, si va exista suferinta, durere si tristete saptamana viitoare, la fel ca si saptamana trecuta. (Basil C. Hume)
 297. Eterna stradanie a fiecarei fiinte umane consta in a pune capat singuratatii. (Norman Cousins)
 298. Plansul nu arata ca esti slab. De cand te–ai nascut, plansul arata ca traiesti! (Autor anonim)
 299. Am vrut sa plang dar cineva mi-a furat lacrima, am vrut sa rad dar cineva mi-a furat zambetul, am vrut sa iubesc dar cineva mi-a furat inima, am vrut sa mor dar cineva mi (a furat curajul…)
 300. Orice singuratate are momentele ei de orgoliu. (Octavian Paler)
 301. Cand eram mic voiam sa ma fac Dumnezeu. Dar nu am realizat cat de greu este sa iubesti si sa fii intotdeauna singur. (Ionut Caragea)
 302. Dragostea este mai mult decat dorinta de contact sexual, ea este principalul mijloc de a scapa de singuratatea care afecteaza atat barbatii cat si femeile, in cea mai mare parte a vietii lor. (Bertrand Russell)
 303. Nu iti fie rusine sa lacrimezi; avem dreptul de a fi tristi. Lacrimile sunt apa, iar florile, copacii si fructele nu pot creste fara apa. Dar trebuie sa fie si raze de soare. O inima ranita se va vindeca in timp, si atunci cand o face, memoria si dragostea pentru cei pierduti se instaleaza pentru a ne proteja. (Brian Jacques)
 304. Mai bine sa fii singur decat intr-o companie proasta. (Thomas Fuller)
 305. Incepi sa stii ce e singuratatea atunci cand auzi tacerea lucrurilor. (Emil Cioran)
 306. Cand cineva te a ranit, plangi un rau, construieste un pod si treci peste el. (Autor anonim)
 307. A jeli din cauza unui rau care a trecut si s a dus este drumul cel mai scurt pentru a atrage si mai mult rau. (William Shakespeare)
 308. Nu sunt vrednic sa ma intristez pe mine singur, fiindca n am intristat dinadins nici pe altcineva. (Marc Aureliu)
 309. Cand esti in tristete, priveste din nou in inima ta si vei vedea, ca de fapt plangi pentru acel ceva care ti a fost placere. (Kahlil Gibran)
 310. Sa te superi pe lume ar fi o prostie; ei nu i pasa de asta. (Marc Aureliu)
 311. De multe lucruri s-au intristat pana acum oamenii, de care s ar fi bucurat, daca ar fi luat in considerare avantajele lor. (Gracian)
 312. Nu-i durere mai mare decat sa ti amintesti de timpuri fericite in vremuri de rastriste. (Dante Aligheri)
 313. Cea mai pretioasa calatorie este aceea catre sufletul nostru, catre noi insine. Calatorie ce o facem in singuratate. (Mircea Eliade)
 314. Lasa sa piara inchipuirea si atunci piere si plangerea ca lumea te-a nedreptatit. Cu inlaturarea plangerii ca lumea te-a nedreptatit, s a inlaturat si suferinta insasi. (Marc Aureliu)
 315. Nu banuiam ca maica natura s a ingrijit de toate, ca o placere va inlocui placerea dinainte, dupa cum, alaturi de placere, o alta tristete vine sa ia locul celei anterioare. (Leonida Neamtu)
 316. Adu ti aminte sa pui capat in mod intelept intristarii si necazurilor vietii. (Horatiu)
 317. Trezit din somn, cu scrasnetul visului intrerupt, cu brusca revenire la revelatiile concretului, nu scap de intrebarea: si daca maine nu mi voi mai recunoaste in cine stie ce oglinda zdrentuita de timp si uitare, propriul chip, macinat de tristeti, de echivocuri si de rasariteana lene? (Iulian Boldea)
 318. Inteleptii nu stau niciodata sa isi jeleasca pierderile, ci cauta cu voiosie sa si vindece ranile. (William Shakespeare)
 319. N-am numarat zilele, dar intamplarea a facut ca in cea de a patruzecea sa ma simt impacat cu durerea mea, inseninat in tristete. (Matei Calinescu)
 320. In ceea ce ma priveste, sa ploua tot anul. Mi am ascuns anotimpurile in suflet. (Gabriel Petru Baetan)
 321. Cine jeleste ceva ce a trecut, fie c-a murit, fie ca s a pierdut, acela dobandeste durere prin durere si sufera doua rele. (Mahabharata)
377 Cele mai frumoase citate despre educatie (2024) Te-ar putea interesa si: 377 Cele mai frumoase citate despre educatie (2024) 63 citate cu flori care sa te faca sa infloresti de fericire Te-ar putea interesa si: 63 citate cu flori care sa te faca sa infloresti de fericire 77 citate de determinare pentru a-ti inspira persistenta Te-ar putea interesa si: 77 citate de determinare pentru a-ti inspira persistenta Cele mai bune citate care iti vor alina inima franta Te-ar putea interesa si: Cele mai bune citate care iti vor alina inima franta 7 citate inspirationale ale lui Dumbledore din Harry Potter Te-ar putea interesa si: 7 citate inspirationale ale lui Dumbledore din Harry Potter 100 de citate motivationale pentru femei Te-ar putea interesa si: 100 de citate motivationale pentru femei 120 de citate inspirate pe care trebuie sa le stii Te-ar putea interesa si: 120 de citate inspirate pe care trebuie sa le stii 152 citate Te iubesc si Citate de dragoste pentru orice situatie Te-ar putea interesa si: 152 citate Te iubesc si Citate de dragoste pentru orice situatie

Cugetari Triste - Cuvinte Frumoase Pline De Adevar 

Atunci cand trecem printr-o dezamagire sau un moment de suferinta in viata noastra cauzate de o inima franta sau tradare, simtim acea dorinta incontrolabila de a ne exprima cele mai profunde sentimente, iar pentru acest lucru, iata o lista de proverbe triste care exprima aceasta situatie de viata deprimanta. Indiferent daca partajati pe Twitter, Facebook, Instagram sau WhatsApp, aici veti gasi cele mai frumoase citate triste. 

Proverbe Triste

Tristetea este una dintre emotiile care au cel mai mare impact asupra vietii noastre si asta inseamna ca trebuie sa stiti cum sa o gestionati. Selectarea celor mai frumoase cugetari triste pe care le puteti citi mai jos este o modalitate buna de a profita de un punct de plecare atunci cand generati ganduri despre tristete.

Din acest motiv, am putea spune ca aceste citate triste care ne ajuta sa depasim tristetea vietii de zi cu zi sunt utile, practice si merita sa le avem mereu la indemana sau, de ce nu, foarte aproape de inima.

Poze Si Imagini Cu Citate Triste

Aceste citate triste ne ajuta sa depasim tristetea si ne amintesc ca, desi exista zile mai putin fericite in calendarul nostru, nu trebuie sa renuntam. Va oferim o colectie frumoasa de citate triste pe care le puteti partaja impreuna cu prietenii pe WhatsApp, Pinterest, Facebook sau email.

citate tristecitate tristecitate tristecitate tristecitate tristecitate tristecitate tristecitate tristecitate tristecitate triste citate tristecitate triste


0,00 (0 voturi)
Admin A

Nu sunt Comentarii la 321 Citate Triste - O Colectie Deosebita Cu Rol Motivational

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×