Ce jocuri de noroc se potrivesc cel mai bine tipului tău de personalitate

Ce jocuri de noroc se potrivesc cel mai bine tipului tău de personalitate

În orice cazino, indiferent că vorbim despre cazinouri fizice sau online, eşti întâmpinat cu o ofertă extrem de variată de jocuri. Poţi juca păcănele, jocuri de masă clasice sau e cele deservite de un dealer live şi chiar sisteme loteristice şi pariuri virtuale.

De asemenea sunt jocuri pe care le poţi juca de unul singur şi unele unele de grup, la fel cum alte jocuri sunt zgomotoase în timp ce altele sunt mult mai liniştite. Şi atunci cum să alegi din aceste oferte de jocuri măcar unul care să se muleze pe caracterul tău? Este greu dar împreună vom lămuri acest mister aşa că urmăreşte-ne cu atenţie!

Eşti un om introvertit?

Un asemenea om se descrie în câteva cuvinte, liniştit, rezervat, care nu prea apreciază interacţiunea umană fiind cel mai adesea de o timiditate rară. Şi dacă eşti un asemenea caracter introvertit trebuie să ştii că ai într-un cazino o mulţime de jocuri care ţi se potrivesc de minune.

Pentru că nu îţi place să socializezi, jocurile de masă cu dealer live sau cele clasice unde eşti obligat să intri în comunicare cu alţi jucători nu îţi sunt indicate. Şi atunci cele mai bune jocuri pentru tine rămân păcănelele, prezente în mii de titluri în oferta a tot ceea ce înseamnă cazinouri online.
Nu ai de făcut decât să alegi o temă care îţi place, să setezi o miză de joc şi să apeşi un simplu buton de start. Apoi nu faci decât să aştepţi dispunerea simbolurile din slot pe ecran şi să observi dacă ai făcut sau nu o linie de plată. În afară de sloturi poţi apela însă şi la jocurile de masă clasice care sunt puse în mişcare de acelaşi principiu, setezi miza şi plasezi un pariu la ruletă, blackjack, baccarat sau poker.

Jocuri de cazino pentru extrovertiţi

Dacă eşti un jucător extrovertit atunci îţi plac aglomeraţiile umane şi apreciezi întotdeauna un joc cu cât mai mulţi participanţi. Sau dacă acest lucru nu este posibil te vei îndrepta către jocurile cu dealer live, unde îţi vei satisface nevoia de comunicare.

Cele mai bune carti scrise de Stephen King Te-ar putea interesa si: Cele mai bune carti scrise de Stephen King

Cazinourile online îţi pot şi ele îndeplini această dorinţă dar parcă numai într-un cazino fizic poţi să faci acea baie de mulţime care să te poată pune în evidenţă. Şi dacă ar fi să ne raportăm la un joc care să te scoată în evidenţă la adevărata ta valoare acesta ar fi jocul de Craps.

Ai avea acolo rolul de shooter, persoana care aruncă zarurile pe masa de joc în căutarea unui rezultat favorabil. Şi suntem siguri că de fiecare dată când mulţimea te aplaudă îţi vei lua doza de distracţie şi de adrenalină şi te vei simţi cu adevărat în elementul tău.

Şi în online pot găsi interacţiunea umană de care ai nevoie, dar numai dacă alegi jocurile cu dealer live unde poţi comunica cu ceilalţi jucători şi cu dealerul jocului. Dar este adevărat că nu ai parte de exuberanţa unui public dintr-un cazino real de aceea eşti singurul în măsură să decidă către ce tip de cazino va înclina.

Cele mai bune jocuri pentru cei cărora le place riscul

Să îţi asumi riscuri la jocurile de noroc înseamnă întotdeauna că te orientezi către cele mai mari mize, aşadar ai nevoie de un buget financiar care să îţi acopere această necesitate. Acolo unde există risc mare există însă  şi potenţial mare de recompensă financiară, deci îţi asumi eventuale pierderi majore în urmărirea acestui scop.

Şi nu contează ce fel de jucător eşti, introvertit sau extrovertit, asumarea de riscuri nu ţine de aceste caracteristici. Pur şi simplu alegi un joc unde recompensa să fie una impresionantă ca valoare şi te arunci în urmărirea ei.

Din acest punct de vedere cele mai apetisante jocuri de noroc rămân pentru tine tot popularele păcănele. Mizele mari aduc linii de plată valoroase dar există un premiu ataşat acestora pe care îl vânezi de multă vreme. Este vorba despre acele jackpoturi care depăşesc lejer bariera de milioane de RON şi EURO, aşa că ţinta ta este bine stabilită.

Top 8 cele mai bune carti de dezvoltare personala Te-ar putea interesa si: Top 8 cele mai bune carti de dezvoltare personala

Şi aşa cum ştii cu siguranţă, aceste jackpoturi impresionante se câştigă în general numai pe mize mari aşa că efortul tău financiar se justifică cumva. Numai să ai în vedere că aceste premii fabuloase se acordă absolut aleatoriu, deci nu ai siguranţa că o miză mare îţi şi garantează dobândirea lor.

Vrei să fii competitiv?

O asemenea caracteristică nu poate să fie pusă în evidenţă decât de participarea ta la jocuri de noroc unde să te baţi cu alţi jucători. Şi ne vine în minte rapid un joc care se pretează de minune acestei dorinţe, jocul de poker în sistem american precum Texas Hold’em.

Jocul are o dinamică extraordinară care te ţine în priză pe durata fiecărei sesiuni de pariere, ceea ce îţi poate pune în valoare cu siguranţă spiritul competitiv la maximum. Este evident că îţi doreşti să baţi de fiecare dată şi vei face tot ce îţi stă în putinţă să realizezi acest lucru.

Dar la fel de adevărat este şi că ai nevoie de experienţă de joc ca să faci asta, nu te poţi aventura fără experienţă în asemenea partide de poker pentru că rezultatul în acest caz nu poate să fie decât unul singur, faliment garantat.

Pentru a nu ajunge în această situaţie deprinde experienţă cu jocurile de video poker, acolo unde pe ecran apar cărţile de joc cu ajutorul cărora poţi face combinaţiile ştiute din jocul clasic de poker. Şi atunci când ai deprins suficientă experienţă treci şi la jocul de poker cu alţi jucători, pentru că numai în acest fel îţi vei maximiza şansele de reuşită.

Concluzie

Există multe jocuri de cazino dar şi multe tipologii de jucători. Este câte ceva pentru fiecare, aşa că vei găsi în ofertă jocurile potrivite chiar dacă eşti un jucător introvertit, unul extrovertit sau unul căruia îi plac riscurile. Indiferent ce tip de jucător eşti şi ce joc vei alege nu uita să joci responsabil pentru că numai în acest fel vei avea experienţa de joc pe care ţi-o doreşti şi în final poţi avea parte de succesul pe care îl cauţi atât de mult!


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Ce jocuri de noroc se potrivesc cel mai bine tipului tău de personalitate

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×