Cele mai interesante 4 trucuri cu carti explicate de magicieni

Cele mai interesante 4 trucuri cu carti explicate de magicieni

Trucurile de carti sunt cea mai populara forma de trucuri magice, pentru un motiv, desigur, intemeiat. Un pachet de carti este ieftin si usor de gasit, iar numarul de trucuri de carti care se pot face cu carti de joc depaseste cu mult toate celelalte trucuri combinate. Efectele variaza foarte mult, de la puzzle-uri matematice si bani, pana la mistere subtile ce stimuleaza inteligenta.

Iata care sunt cele mai cunoscute trucuri cu carti si care sunt secretele ce se afla in spatele fiecarui spectacol de magie impresionant.

Cartea inversata

Efectul: spectatorul selecteaza o carte si o plaseaza inapoi in pachet. Dupa ce ati asezat pchetula in spatele dumneavoastra si a-ti extras-o din nou, cartea selectata trebuie sa fie inversata in pachet.

Cum functioneaza: Ati inversat in secret cartea, astfel incat cartile din pachet sa para cu fata in jos atunci cand este il prezentati spectatorilor. Atunci cand spectatorul isi plaseaza cartea inapoi in pachet, cartea selectata va fi inversata si orientata invers.
Cand nimeni nu este in jur, pregatiti pachetul, inversand cartonasul de jos, astfel incat sa fie orientat in sens invers.

Cei patru asi

In acest truc de magie cu carti este unul simplu. Spectatorul separa un pachet de carti in patru gramezi, le amesteca putin si, la final, descopera ca exista un as in partea de sus a fiecarui teanc. Tot ce ai nevoie este un pachet de carti. Acest efect nu necesita abilitati speciale de agilitate.

Secret - Desi spectatorul crede ca taie cartile in mod aleatoriu, el taie si ocupa cartile intr-o maniera specifica, care lasa un as pe fiecare din cele patru pachete. Tot ceea ce trebuie sa faca spectatorul, este sa-ti urmezi instructiunile.

Cea mai buna dintre cele cinci carti

Iata un truc usor excelent cu carti pentru incepatori si copii. Ceea ce ne place in legatura cu acest truc, desi este o varianta a vechiului truc „gaseste cartea unui spectator”, este faptul ca are un punct culminant dublu la sfarsit, care depaseste cu mult asteptarile publicului.

10 carti care au schimbat lumea - ce titluri au reformat istoria? Te-ar putea interesa si: 10 carti care au schimbat lumea - ce titluri au reformat istoria?

Efect - Un spectator selecteaza o carte si o returneaza in pachet. Iti raspandesti cartile si descoperi ca o carte este acum in sus. Cu toate acestea, nu este cartea spectatorului.

Gandind rapid, veti deduce ca acea carte cu fata in sus, este, de fapt,  o „carte indicator” care va spune cate carti aveti de numarat de numarat pentru a gasi cartea spectatorului.

Intrucat „cardul indicator” este „cinci”, va trebui sa numarati cinci carti si este suficient de sigur, este cartea selectata a spectatorului.

Prezicerea culorii cartii

Pregatiti-va de un truc magic usor, folosind carti de joc obisnuite. Un spectator alege o carte dintre mai multe pe care le prezentati in mana. Ulterior, ii aratati spectatorului faptul ca ceea ce a ales a fost singura care a fost diferita, in acest caz, singura carte cu rosu intors intr-o gramada de carti de culoare albastra.

Secret - Cu mana stanga asezati cartea cu fata in sus in gramada. Aceasta este miscarea secreta. Aparent ati aratat o carte albastra in mana stanga, dar ati aratat de fapt cartea din spate, care este o carte albastra. In secret aveti nevoie de o carte cu spatele rosu, cu fata in sus, pe pachetul de pe masa. Spectatorul crede ca toate cartile sunt  albastre.

Trucurile de magie cu carti, atunci cand sunt explicate, par banale. In realitate, spectacolele de magie se bazeaza mult pe pachete diverse de carti de joc. De fapt, tot ceea ce tine de carti de joc si trucuri impresioneaza publicul larg. Succesul nu este asociat doar cu practicarea la perfectie a acestor trucuri, ci atentia va fi captata in momentul in care veti devni vedete - modul de prezentare si prezentarea reprezinta mai mult de 50% din tot trucul.


5,00 (1 vot)
Ana

Nu sunt Comentarii la Cele mai interesante 4 trucuri cu carti explicate de magicieni

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×