Strategii și superstiții ciudate la jocuri de noroc

Strategii și superstiții ciudate la jocuri de noroc

Industria de gambling a evoluat și s-a dezvoltat pe durata a mii de ani. Istoria unor jocuri de noroc a început încă din antichitate, în timp ce altele au apărut în epoca modernă. De la formele primitive ale jocurilor și până astăzi, acestea au trecut printr-un amplu proces de transformare, ținând pasul cu evoluția omenirii și industrializarea globală.

În decursul anilor, amatorii de jocuri de noroc au dezvoltat o serie de strategii și teorii de joc, în speranța că vor putea influența rezultatele în favoarea lor. Unele dintre acestea au fost elaborate și dezbătute în zeci de cărți, iar altele sunt pur și simplu bizare și superstițioase. Pot fi acestea eficiente și cu randament pe termen lung?

În acest articol nu dezbatem eficiența strategiilor de joc sau a superstițiilor, dar le semnalăm pe cele mai interesante și ciudate.

Strategia alegerii acelorași numere

A juca mereu aceleași numere ar putea suna ca o strategie superstițioasă sau o strategie pentru jucătorii foarte răbdători. Oamenii cred că au numerele lor norocoase pentru că au câștigat de câteva ori când au pariat pe respectivele numere sau din alte motive ce țin de viața lor de zi cu zi. Dar funcționează cu adevărat această strategie?

De regulă, această strategie este asociată cu loteria sau ruleta, iar experții au păreri contradictorii. Unele teorii spun că, dacă numerele nu ieșit câștigătoare încă, crește probabilitatea ca acestea să fie câștigătoare în viitor. Alții spun că nu există nicio dovadă că această strategie funcționează, așa că s-ar putea să nu fie o idee bună să jucați întotdeauna aceleași numere.
În istoria loteriei din România, au existat câștigători care au declarat că au jucat aceleași numere de zeci de ani și într-un final norocul le-a surâs. Dar cu siguranță sunt alte milioane de combinații practicate frecvent și fără rezultate.


Amuleta norocoasă

Unii amatori de jocuri de noroc aleg să poarte cu ei un obiect, considerat de aceștia ca aducător de noroc. Această strategie este mai mult o superstiție, dar unii au asociat anumite reușite din viețile lor cu respectiva amuletă și de atunci o poartă mereu.

Însă cât de eficientă e? Nimeni nu poate spune! Așa cum le spune și numele, jocurile de noroc sunt bazate pe ... noroc. Uneori pierzi, alteori câștigi. Evident, nu s-a demonstrat vreodată un impact pe care o amuletă norocoasă l-ar fi avut în stabilirea rezultatelor la jocuri de noroc.

Contează dacă joci pe miză maximă la sloturi?

Sloturile sunt cele mai populare jocuri de cazinou. Fie că alegi să joci într-un cazinou clasic sau cazinou online, sloturile pot fi întâlnite la tot pasul. Au ajuns să fie cele mai practicate jocuri de cazinou datorită varietății, dar și a modului simplificat de joc. Alegi tematica, apoi slotul preferat în funcție de poveste sau de numărul de linii și declanșezi spin după spin.

Eşti amator de jocuri de noroc? Iată câteva sfaturi de care probabil vei avea nevoie pe viitor Te-ar putea interesa si: Eşti amator de jocuri de noroc? Iată câteva sfaturi de care probabil vei avea nevoie pe viitor

Jocurile de pacanele online sunt programate pe baza unui RNG, iar rezultatele sunt influențate de RTP și Volatilitate. Indiferent de modul de joc sau de slotul ales, tu ești cel ce stabilește pariul pentru fiecare rotire.

Unii jucători cred că dacă plasează pariul maxim la sloturi au șanse mai mari de a câștiga și de a revendica marele jackpot. Înainte de a pune această strategie în practică, ar trebui să fii conștient de bugetul tău și, dacă ești un jucător neexperimentat, poate ar trebui să citești mai multe despre cum să practici sloturile și să ceri sfaturi de la jucători mai experimentați. La început, ar fi indicat sa joci pacanele gratis sau sa activezi un bonus cu rotiri gratuite pentru a te familiariza cu jocul și cazinoul.

Parierea pe sume maxime reprezintă o strategie atipică pentru că necesită sume mari de bani în speranța unui câștig maxim sau jackpot. Pe de altă parte s-a demonstrat că unele jackpoturi au fost revendicate și pe miză mică - unele din cele mai mari câștiguri din ultimii ani în România au venit pe mize nu foarte mari.


17 secunde după fiecare spin?

Unii jucători aplică strategia celor 17 secunde după fiecare spin. De ce nu 7 secunde sau 41 de secunde? Teoriile spun că asta se datorează faptului că 17 este un număr prim și este mai bine să bazezi algoritmii de randomizare pe numere prime. Cu cât numărul prim este mai mare, cu atât mai bine, dar cine poate să aștepte atât de mult timp până la următoarea rotire?

Sloturile folosesc un sistem de randomizare bazat pe RNG. Această strategie ar putea fi interesantă pentru acei jucători care cred că există modele de pariere în generatoarele de numere aleatorii. De asemenea, te ajută să joci într-un ritm mai lent, permițându-ți să te relaxezi înainte de a apăsa din nou butonul de rotire.

Dacă și tu consideri atractivă această strategie, ai putea să o încerci. Dacă nu-ti aduce o reușită, cel puțin ai testat ceva nou în materie de jocuri de noroc.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor ce au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Strategii și superstiții ciudate la jocuri de noroc

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×