45 Mesaje si citate cu ajutorul carora ii poti spune partenerului tau ceea ce simti pentru el

45 Mesaje si citate cu ajutorul carora ii poti spune partenerului tau ceea ce simti pentru el

Cum poate iubitul tau sa afle ca esti innebunita dupa el fara ca tu sa ii trimiti mesaje in care sa recunosti ceea ce simti pentru el?  Bun venit, avem mesaje si citate profunde cu ajutorul carora iti vei uimi partenerul.  

Ti-ai dorit vreodata sa-i lasi pe persoana iubita sa stie ce simti pentru ea? Dar nu stii cum sa o spui? Ei bine, te-am acoperit. Suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti cuvintele potrivite pentru a va exprima dragostea. Sunt atat de multe lucruri pe care vrem sa le spunem persoanei pe care o iubim, dar cumva parca uitam mereu cum sa le spunem sau modul corect de a le organiza.

Iata cateva mesaje si citate simplificate pentru a te exprima partenerului tau fara a amesteca lucrurile.

Mesaje prin care sa-ti exprimi dragostea fata de persoana care-ti place 

1. Te iubesc mereu Daca te-ai vedea prin ochii mei, vei sti cat de mult insemni pentru mine in fiecare zi. Te voi iubi mereu, iubito.

2. Plin de fericire Esti un film pe care vreau sa-l vad in fiecare zi pentru ca de fiecare data cand te privesc, lumea mea este plina de fericire.

3. Totul meu este pentru tine Tu detii inima mea pentru ca ma desavarsesti. Iti voi da totul pentru ca chiar si intr-o mare de oameni, ochii mei te cauta. Sunteti cel mai bun.

4. Ma atasez de Tine. Ma tragi in ceva mai profund decat iubirea si o simt. Este mai mult decat iubire. Este mult mai profund si mi-e teama ca nu am iubit atat de profund ca asta si nu ma pot opri. Ma atasez de tine. Sunt nebuneste indragostit de tine.

5. Indragostit nebunesc Uneori ma sperii. Daca ma parasesti din cauza unui comportament prostesc? Voi face fata? Daca ai pe cineva mai bun decat mine? Voi fi fara speranta pentru ca sunt nebuneste indragostit de tine.

6. Un alt fel de iubire De fiecare data cand imi spui ca ma iubesti, simt ca trupul meu se misca intr-un taram diferit. Ar trebui sa ai rabdare cu mine pentru ca incerc sa ma adaptez la un alt tip de iubire. te ador pentru totdeauna.




 7. Jocul iubirii Dragostea ta creeaza revolte in capul meu. Incerc sa ma gandesc la cuvinte de spus, cum sa le explic si sa nu fiu interpretat gresit. Incerc sa invat lucruri noi, iubito. Am simtit ca stiu sa iubesc pana te-am cunoscut. Acum stiu ca sunt un incepator in jocul iubirii.

8. Cel pe care nu vreau sa-l impartasesc bataile mele, comoara mea, iubita mea, fericirea mea, diamantul meu, sceptrul meu de aur, toiagul meu de bucurie si mandria mea de intelepciune. Esti al meu si nu vreau sa-l impartasesc.

9. Se intampla ceva Nu este ca si cum ai cere prea multa dragoste, stiu ca ar trebui sa-mi raspund dragostea tot timpul, dar ceva se intampla. Devin nebuneste indragostit de tine. Nu vei vedea, dar te pretuiesc.

10. Zambetul tau imi lumineaza ziua Imi desfaci inima cu natura ta minunata. Stiind ca m-ai facut sa cred ca cele frumoase s-au nascut deja si sunt printre oameni. Prezenta ta a sters durerea relatiilor mele anterioare, iar zambetul tau imi lumineaza ziua si lumea. Sunt nebun dupa tine.

11. Sentimentele mele pentru tine M-am indragostit de tine cu tot trupul si sufletul meu. Si trebuie sa marturisesc, este greu sa intalnesti un inger fara sa te indragostesti. Nu pot lasa aceasta oportunitate pretioasa sa-mi scape din stapanire pentru ca esti cea mai buna persoana care mi-a infrumusetat vreodata lumea. Te iubesc mai mult decat pe oricine si nu mi-e rusine sa recunosc ca sunt indragostit nebuneste de tine. Sentimentele mele pentru tine raman pentru totdeauna.

377 Cele mai frumoase citate despre educatie (2024) Te-ar putea interesa si: 377 Cele mai frumoase citate despre educatie (2024)

12. Sunt innebunit dupa tine A trebuit sa-ti spun cat de mult te iubesc si cat de mult te pretuieste inima mea. Emotia pe care o creeaza prezenta ta in inima mea este frumoasa. Sunt innebunit dupa tine si vreau sa-ti amintesti mereu asta. Dragostea mea ramane pentru tine, draga mea.

13. Mai mult decat un prieten. Stii intotdeauna ca sentimentele mele sunt adevarate si aminteste-ti ca vei ramane cel mai bun lucru din viata mea. Dragostea mea pentru tine nu va muri niciodata pentru ca dragostea adevarata traieste, chiar si pana in vesnicie. Pentru mine, esti mai mult decat un prieten. Tu esti iubitul meu si lumea mea. Te iubesc draga.

14. Abia astept sa-mi impartasesc lumea Prezenta ta face ca amintirile mele sa devina experienta. Stiu ca tu ai fost cel potrivit pentru mine cand te-am vazut pentru ca am petrecut timp cu un grup gresit de oameni in trecut. Poate ca nu fii prima mea iubire, dar vei ramane ultimul meu iubit. Abia astept sa impartasesc lumea mea cu tine.

15. Indiferent ce s-ar intampla Iubirea mea va fi mereu acolo pentru tine, chiar si atunci cand ma superi. Voi continua sa te iubesc chiar daca ma alungi. Inima mea va ramane pentru tine chiar daca nu poti sa-mi ierti greselile si sa-mi treci cu vederea defectele. Indiferent ce s-ar intampla, iti voi impartasi mereu ceea ce am pe inima mea pentru totdeauna.

16. Ce-ti pastreaza inima pentru tine. Cuvintele s-ar putea sa nu exprime tot ceea ce simt, pentru ca sa stau chiar in prezenta ta ma lasa uluit. Frumusetea ta este in afara lumii, atat de intimidanta. Sunt nebuneste indragostita de tine, iubito, pentru ca deciziile strainilor nu par sa afecteze si nici sa influenteze ceea ce imi rezerva inima pentru tine.

17. Ma faci sa simt fericirea Ce ne rezerva viitorul ma ingrijoreaza. Imi doresc sa-mi petrec restul vietii cu tine intr-o casatorie sfanta. Vreau sa te iubesc complet pentru ca este singurul lucru pe care-l pot bate cu mandrie in piept si sa-mi recunosc perfectiunea. Ma faci sa ma simt fericit mereu si de aceea sunt indragostit nebuneste de tine.

18. Nu pot sa cred ca sunt indragostit, te iubesc, iubito. Te voi iubi mai mult in fiecare zi pentru ca inima mea nu-mi mai pompeaza sange in vene. Tot ce face este sa te iubeasca mai mult decat ieri si maine te va iubi mai mult decat azi. Nu pot sa cred ca sunt indragostit de tine. Este cel mai nebunesc sentiment vreodata.

19. Deschide-ti inima Dragostea mea pentru tine creste la fiecare 5 secunde. Am atat de multe sa-ti spun, dar nu gasesc cuvintele potrivite. Am prea multe de scris, dar nu exista timp in zi. Vreau doar sa-ti deschizi inima si sa te conectezi la mine. Doar asa vei sti de ce sunt nebuneste indragostit de tine.

20. Acest moment cu tine Inima Mea iti apartine pentru ca danseaza pe melodiile tale. De tine sufletul meu este legat vesnic. Ai fost un inger trimis din cer pentru a-mi condimenta viata. Este o onoare sa impartasesc acest moment cu tine. Sa te iubesc a fost bucuria pe care o primeste inima mea in fiecare zi. Pentru totdeauna, inca te voi iubi.

 21. O iubire care va dura o viata Cu cat ma indoiesc mai mult de inima mea, cu atat sentimentul devine mai puternic. Cu cat incerc sa-mi discreditez sentimentele pentru tine, cu atat ma indragostesc nebuneste de tine. Aveti incredere in mine. Am o multime de dragoste care va dura o viata intreaga, cu fericirea care ne inconjoara pe tot parcursul drumului. Fara indoiala ca inima mea continua sa bata pentru tine.
77 citate de determinare pentru a-ti inspira persistenta Te-ar putea interesa si: 77 citate de determinare pentru a-ti inspira persistenta

22. Cele mai emotionante cantece Daca sa te iubesc ma va costa viata, va fi dorinta mea sa mor pentru tine pentru ca meriti fiecare lucru bun de pe pamant. Pot merge pana la orice ca sa te fac sa crezi ca existenta mea este menita sa te iubeasca. Lasa-ma sa-ti cant cele mai emotionante cantece sau sa sar de pe cea mai inalta stanca pentru a-mi dovedi dragostea pentru tine. Sunt aici sa raman si sa raman in inima ta pentru totdeauna.

23. Vreau sa te vad in fiecare zi Lumea mea are nevoie de dragostea ta pentru ca innebunesc. Te pretuiesc alaturi de mine pentru ca mintea, trupul si sufletul meu te iubesc. Vreau sa te vad in fiecare zi din viata mea, pentru ca sa te vad este singura scanteie de care am nevoie pentru a atinge maretia la care am visat-o toata viata. Tu esti totul si am nevoie si mai mult. Te iubesc.

24. Dragostea mea pentru tine creste in cateva secunde si continua sa creasca chiar daca nu suntem de acord si ne intelegem gresit. Pot sa dezvalui in continuare cat de mult te iubesc lumii intregi, daca ei vor asculta vreodata. Voi continua sa te pretuiesc si sa te pretuiesc pana la sfarsitul zilelor mele.

25. Daca vrei sa stii la ce se gandeste inima mea toata ziua, ai grija cat de mult iti spun numele. Nu eu sun eu; este inima mea care plange dupa atentia ta. Nu voi ceda niciodata sa va iubesc, sa va ingrijesc si sa va ador in fiecare moment al zilei. Te iubesc mai mult decat iti poti imagina.

26. Te iubesc mai mult decat actiunile pe care ochii le pot vedea. Te iubesc mult mai mult decat cuvintele pe care gura le-ar putea rosti. Inima mea tanjeste dupa tine in fiecare moment mai mult decat sunetele pe care urechile le-ar putea auzi. Nu e nimic ce sa nu fac pentru tine, iubito.

27. Mi-ai dat dragoste cand nu am gasit una si mi-ai aratat grija cand nu exista in viata mea. Cum pot sa te iubesc mai putin cand esti tot ce se gandeste inima mea dimineata si seara? Nu exista un cuvant suficient de bun pentru a descrie bunatatea ta, draga mea.

28. Fara dragostea ta, nu are sens in lumea mea. Vreau sa fac totul cu tine, draga mea. Te voi iubi in fiecare zi si te voi iubi mai mult in fiecare an pentru ca dragostea creste cu timpul, dar a mea nu va muri. Se va face doar mai bine. Te iubesc ingeras.

29. Daca exista vreo iubire adevarata in lume, aceasta va fi aceea pe care o impartasim. Te iubesc atat de mult incat nu te pot parasi pentru ca; mi-a luat mult timp si energie sa gasesc pe cineva la fel de pretios si special. Te voi iubi pentru totdeauna, iubito.

30. Te voi pretui pentru totdeauna si te voi adora si mai mult daca este o crima. Prefer sa incalc legile omului pretuindu-te pe tine decat sa incalc legea naturii, sa nu iubesc si sa pretuiesc cea mai minunata persoana din lume. Iubito, vom fi tu si eu pentru totdeauna.

31. Ma trezesc in fiecare dimineata simtindu-ma minunat si grozav in acelasi timp pentru ca am un inger in viata mea. Nu exista nimic care sa-mi ofere acea bucurie speciala decat sa stiu ca te gandesti undeva la mine. Cred ca sunt nebun de indragostit de tine.

32. Cum imi voi cuantifica dragostea pentru tine pentru a te face sa vezi ca este mai lung decat raul si mai adanc decat oceanele? Nu inventez cuvinte; esti combinatia dintre uimitor, frumos si special. Te voi iubi pana la luna si inapoi, iubito, pentru ca sunt nebun dupa tine.

33. Nu pot nega ca sunt nebun dupa dragostea ta. Am nevoie de ea mai mult decat de aer. Sunt nebuneste indragostit de tine pentru ca imi faci inima sa continue sa arda de flacarile iubirii. Sunt incantat sa te am in lumea mea si nu pot face nimic pentru tine.  

120 citate de fitness care sa te motiveze pentru antrenament Te-ar putea interesa si: 120 citate de fitness care sa te motiveze pentru antrenament

34. Mi-ai facut inima sa se inmoaie cu dragostea si afectiunea ta neconditionata. Nu voi alege sa stau cu cineva decat cu tine, pentru ca un singur moment cu tine valoreaza mai mult decat un milion de momente cu altcineva.

 35. Te iubesc atat de mult incat nu ma pot opri sa ma gandesc la tine. Mi-e atat de dor de tine incat, daca esti in bratele mele acum, atunci nu am cum sa te las sa pleci. Dragostea mea pentru tine este pentru totdeauna constanta pentru ca ma faci sa ma topesc in fiecare clipa in care ma gandesc la tine. Sunt innebunit dupa tine, baby boo.

36. Te voi iubi pentru totdeauna pentru ca dragostea mea pentru tine nu are o data de expirare. Te voi iubi cu toata puterea mea pentru ca mi-ai aratat ca pot avea incredere in tine cu inima mea. Nu e nimic pe care sa nu fac pentru tine, inclusiv sa te iubesc pana la luna si inapoi.

37. Imi lipsesti la fel de mult cat respir si am nevoie de tine atat de mult cat gandul la tine imi trece prin inima. Sper ca esti alaturi de mine aici pentru ca vreau sa petrec atat momente bune, cat si momente rele cu tine. Iti voi spune „te iubesc” pana cand buzele mele obosesc si degetele mari amortite. Pana cand se intampla asta, te iubesc, iubito, si sunt nebuneste de tine.

38. In fiecare zi, te trezesti, deschizi ochii de parca ai fi special pentru ca nimeni nu este la fel de minunat ca tine. Bucura-te de fiecare noua zi pentru ca iti voi continua sa-ti urez tot ce este mai bun din viata. Sa stii ca orice s-ar intampla, dragostea mea pentru tine nu se va epuiza niciodata.

39. Este o binecuvantare sa te am in viata mea. De fiecare data cand ma uit la viata mea, ma rog sa nu-ti lipseasca niciodata dragostea minunata pe care mi-ai revarsat-o in fiecare zi. Nu e nimic ce sa nu-ti dau, iubito. Tu meriti orice lucru bun din lume.

40. Sa fiu alaturi de tine imi ofera moralul si energia pentru a face fata chiar si provocarilor dificile pe care le pune viata. Privindu-ti fata singur, imi lumineaza lumea si asta este tot ce conteaza pentru ca lumea noastra este perfecta una pentru cealalta. Te iubesc ca nebun, iubito.

41. Cu ochii deschisi sau inchisi, fata ta frumoasa este singurul lucru pe care il vad. Zambetul tau frumos este tot ceea ce imi face inima bucuroasa in fiecare zi si te pretuiesc pentru totdeauna. Iti sarbatoresc existenta, iubito, pentru ca esti o draga.

42. Un lucru impotriva caruia ma rog in fiecare zi este sa-mi petrec restul vietii fara tine. Viata este ca un tablou, iar viata mea nu va fi perfecta fara includerea ta in pictura. Esti atat de dulce si tot ceea ce faci ma face sa innebunesc pentru dragostea ta.

43. Te iubesc cu tandrete cu inima la fel de mult cat te pretuiesc cu sufletul meu. Privindu-ti fata imi lumineaza ziua, iar sa te am in brate imi face lumea completa. Vreau sa alerg in jurul lumii, anuntandu-le ca sunt innebunit dupa tine.

44. Ideea de a trai fara tine este cel mai infiorator lucru de pana acum. Nici macar nu vreau sa-mi fie dor de tine pentru ca esti cu adevarat de aur. Te iubesc atat de mult pentru ca esti dorinta mea, iubito.

45. Esti tot ce am nevoie si nu pot simti lipsa daca esti cu mine. Sunteti combinatia tuturor lucrurilor bune de pe pamant. Stiam ca mi-am gasit bucuria cand ne-am intalnit. Sa te iubesc s-a simtit intotdeauna bine. Te iubesc, iubito, atat de mult incat ma simt de parca sunt nebun.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la 45 Mesaje si citate cu ajutorul carora ii poti spune partenerului tau ceea ce simti pentru el

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×