8 motive posibile pentru care el nu vrea sa fie intr-o relatie cu tine

8 motive posibile pentru care el nu vrea sa fie intr-o relatie cu tine

Cand cauti dragoste, s-ar putea sa simti ca ai atins jackpot-ul cand in sfarsit intalnesti pe cineva care iti da fluturi, te binedispune si pare sa te inteleaga. Probabil te vei gandi: „El e alesul!”.

Asa ca poate fi cu adevarat dificil cand iti dai seama ca barbatul de care te-ai indragostit nu iti raspunde cu aceleasi sentimente. S-ar putea sa nu aiba deloc sens, si sa te intrebi daca si el simte la fel ca si tine cand sunteti impreuna.

Uneori, barbatii sunt la fel de complicati ca si noi si, de fapt, cred ca pot fi mult mai complicati decat femeile in multe cazuri. S-ar putea sa-ti ofere toate tipurile potrivite de sentimente si sa se comporte ca si cum ar fi in interes de tine, dar adevarul ar putea fi ca au o serie de motive pentru care nu te vor. A face fata unor sentimente neimpartasite este extrem de dificila si poate fi sfasietor, mai ales daca tocmai te-ai deschis spre iubire si te-ai gandit ca acest barbat ar fi fost cel potrivit pentru tine.

In acest articol, vom analiza cateva dintre motivele pentru care barbatul de care iti place ar putea sa nu te doreasca inapoi si cum poti face fata sentimentului de respingere.

1. S-ar putea sa nu fi trecut peste fosta lui iubita

Stii de cand este singur barbatul asta? Este posibil ca el sa nu fi luat suficient timp dupa despartirea de fostul sau inainte de a incepe sa se puna din nou acolo. Apoi, cand a inceput sa se intalneasca cu alte femei (cu tine), probabil si-a dat seama ca nu a trecut de iubita lui anterioara si inca mai are sentimente pentru ea cu care inca nu s-a impacat.

Daca acesta este motivul pentru care nu te doreste inapoi, cel mai probabil nu ti-o va recunoaste - s-ar putea sa nu si-o fi recunoscut inca. Cu toate acestea, exista cateva semne pe care le va arata daca este inca agatat de partenerul sau anterior. De exemplu, s-ar putea sa pastreze in continuare legatura cu ea frecvent, s-ar putea sa petreaca mult timp pe retelele ei de socializare, sa nu sterga fotografiile facute celor doi si s-ar putea sa vorbeasca despre ea mai mult decat observa.




Trebuie sa intelegi ca aceasta nu este problema ta si nici nu ar fi trebuit sa inceapa sa se intalneasca daca nu a terminat relatia anterioara. Desigur, toata lumea tine intotdeauna o lumanare pentru iubirile anterioare, in caz contrar, probabil ca nu au fost niciodata iubiri grozave, dar diferenta este ca a detine un loc special pentru cineva pe care l-ai iubit candva nu afecteaza relatiile actuale, deoarece nu le doresc inapoi. Daca acest barbat nu poate fi 100% sincer cu sentimentele sale fata de el insusi, nu va fi niciodata 100% cu sentimentele sale fata de tine.

2. Ii este frica sa nu fie ranit

Acesta este un motiv foarte comun, din pacate, pentru care un barbat nu te vrea inapoi. Acest barbat ar fi putut sa fi fost ranit cu adevarat in trecut si s-ar putea sa nu reuseasca sa treaca de el inca. Daca a avut experiente de relatie anterioare deosebit de oribile, l-ar fi putut afecta grav. De exemplu, acest barbat ar fi putut fi intr-o relatie abuziva sau partenerul sau l-ar fi inselat - astfel de lucruri fac cu adevarat dificil sa va deschideti catre oameni noi. Increderea s-ar putea sa nu vina usor pentru acest barbat si, prin urmare, nu te vrea pentru ca nu vrea sa se deschida si sa fie ranit din nou. Se autosaboteaza, iar acesta este mecanismul lui de autoaparare.

Desigur, acest tip ar fi trebuit sa-si ia ceva timp pentru a-si construi din nou stima de sine si pentru a incerca sa-si imbunatateasca perspectiva asupra relatiilor. Cu toate acestea, ar fi putut crede ca a facut niste munca interna si a incercat sa mearga mai departe, apoi a realizat ca trebuie sa plece si sa lucreze mai mult la el insusi si la problemele sale. Daca acesta este motivul pentru care barbatul care iti place nu te doreste inapoi, iti poate fi dificil sa faci fata, pentru ca vrei sa-i arati ca nu esti aici sa-l ranesti sau sa-i rupi inima. Daca il poti determina pe acest barbat sa se deschida cu tine intr-un mod in care sa se simta confortabil, s-ar putea sa-ti spuna ca te vrea, dar ii este frica.

Cele mai importante carti si metode de marketing prin care iti poti dezvolta afacerea Te-ar putea interesa si: Cele mai importante carti si metode de marketing prin care iti poti dezvolta afacerea

Daca iti place cu adevarat un barbat care a fost ranit in trecut, il poti ajuta sa se deschida si ai putea avea impreuna o relatie romantica cu adevarat iubitoare si speciala. Cu toate acestea, atunci cand cineva este fragil, trebuie sa poti sa-ti iei timp cu el, sa fii dispus sa depui mult efort pentru a-l face sa se simta confortabil si sa fii constient ca poate incerca sa se autosaboteze in mod repetat relatia.

3. Sunteti amandoi foarte diferiti

O relatie care contine doi indivizi cu scopuri si personalitati diferite poate functiona surprinzator de bine daca amandoi sunteti deschisi la schimbarea vietii putin diferit de ceea ce va asteptati si va dedicati unul altuia. Dar, pentru acest tip, s-ar putea sa nu fie dispus sa incerce sa se indragosteasca de cineva care are scopuri si valori complet diferite in viata fata de cele pe care le are. S-ar putea sa fie putin apropiat de minte si, prin urmare, daca nu aveti aceleasi obiective in viata ca si el, s-ar putea sa vada ca relatia esueaza chiar inainte de a incepe. De exemplu, el ar putea avea scopul de a se stabili si de a avea copii in minte, asa ca atunci cand ii vorbesti despre faptul ca vrei sa mergi sa calatoresti prin lume sau sa traiesti in strainatate, te va scoate direct de pe lista de potentiale relatii.

La sfarsitul zilei, o relatie de succes este una in care obiectivele partenerului tau sunt importante pentru tine ca fiind ale tale si, asadar, daca el respinge de-a dreptul obiectivele tale si ceea ce pretuiesti in viata si de aceea nu te vrea, atunci este timpul sa spunem scapare buna. Acest tip este in mod clar cineva care trebuie sa fie alaturi de cineva cu exact aceleasi obiective in viata, si asta e in regula pentru ca de indata ce vei trece peste el, vei intalni pe cineva care iti sustine obiectivele si apreciaza valorile tale, chiar daca acestea sunt diferite de propriile lor.

4. El nu vrea sa fie intr-o relatie

Desigur, acesta este un motiv care suna stupid - de ce ar incerca cineva sa se intalneasca daca nu ar vrea sa fie intr-o relatie? Adevarul este ca unii oameni se intalnesc doar pentru distractia si pur si simplu nu cauta nimic mai departe. La urma urmei, intalnirile sunt incitante si perspectiva de a intalni noi femei cu care ar putea sa se culce pare distractiva. S-ar putea sa nu-si doreasca nimic mai mult decat cateva intalniri cu tine si, desi este greu de auzit si te va face sa te simti suparat, nu poti face nimic. El nu te vrea din cauza vreunui lucru cu tine - pur si simplu nu vrea pe nimeni.

Daca esti fericit sa mai ai cateva intalniri cu acest barbat si, poate, sa intri intr-o relatie ocazionala cu el, atunci asta functioneaza pentru toata lumea. Daca esti in cautarea unei relatii serioase, monogame, bazate pe iubire si respect, atunci aceasta nu este cea potrivita pentru tine si ar trebui sa-l dai drumul. Barbatii ca acesta vor decide sa se stabileasca doar atunci cand vor si, din pacate, nu vei putea schimba asta.

Importanta achizitionarii cartuselor de calitate pentru imprimanta Te-ar putea interesa si: Importanta achizitionarii cartuselor de calitate pentru imprimanta

5. El crede ca nu este momentul potrivit pentru o relatie

In societatea de astazi, este aproape inradacinat in noi ca trebuie sa facem bani si o viata pentru noi inainte de a decide sa intalnim pe cineva, sa avem copii si sa ne stabilim intr-o relatie dedicata. Acesta nu este deloc cazul - daca doi oameni se iubesc, ei pot creste individual, in timp ce impartasesc o relatie dedicata. Cu toate acestea, poate ca acest tip crede cu adevarat ca trebuie sa castige multi bani si sa aiba succes in cariera lor inainte de a-si intalni pe cineva special. Prin urmare, chiar daca acest barbat simte o conexiune cu tine, nu te va dori pentru ca este prea ocupat pe drumul sau catre succes si nu va lasa pe nimeni sa stea in cale.

Intr-un fel, este laudabil ca acest barbat isi doreste atat de mult succes, dar este greu de inteles ca efortul lui indeparteaza complet orice relatie potentiala pe care ai fi putut-o avea impreuna. De asemenea, este greu daca stii ca acest barbat nu crede de fapt ca face ceea ce trebuie in adancul sufletului, ci doar incearca sa tina pasul cu asteptarile societatii.

Daca ai sentimente puternice pentru acest barbat, poti sa-i spui si sa-i arati ca si tu ai ambitii si ca poti reusi impreuna. S-ar putea sa realizeze de fapt ca are sens sa fie intr-un parteneriat angajat si iubitor, care ii va spori increderea si ii va permite dragostea sa intre in viata lui. Totusi, daca spui toate aceste lucruri si acest barbat tot spune ca nu te vrea, cel mai bine este sa pleci si sa fii cu un tip care te doreste, indiferent de locul in care se afla propria lui pozitie financiara sau cariera.

6. Ii este frica de responsabilitate si angajament

Unii baieti sunt cu adevarat ingroziti sa fie intr-un parteneriat din cauza responsabilitatii si angajamentului. Este un pas mare sa intri intr-o relatie serioasa si sa te gandesti la altcineva cu fiecare decizie pe care o iei, dar majoritatea oamenilor sunt mai mult decat dispusi sa se angajeze cu cineva daca vor aduce dragoste in viata lor. Barbatii care au probleme de angajament si sunt iresponsabili vor alerga o mila de indata ce vor afla ca te indragostesti de ei. De indata ce stie ca vrei sa fii mai serios cu el, va inceta sa te mai doreasca.

Daca tipul cu care vrei sa fii se comporta de parca nici nu si-ar putea asuma responsabilitatea pentru el insusi, atunci cum te astepti sa fie responsabil cu tine si sa se angajeze fata de tine? Trebuie sa-l lasi pe baiatul asta exact acolo unde este si sa te gasesti barbat.

7. Tu nu esti persoana potrivita pentru El

S-ar putea sa nu fii singura femeie cu care se intalneste acest tip si adevarul trist ar putea fi ca pur si simplu vrea pe altcineva in locul tau. Poate ca a gasit pe cineva de care se indragosteste, dar este regretabil ca nu esti tu. Sentimentul barbatului de care te indragostesti alegand o alta femeie este ingrozitor si poate fi mai sfasietor decat o despartire. Cu toate acestea, daca acesta este cazul, nu ai ce sa faci in privinta asta si trebuie sa fii intelegator si sa incerci sa-l dai drumul, oricat de greu s-ar simti.

Stii care sunt diferentele intro chitara clasica si una acustica? Te-ar putea interesa si: Stii care sunt diferentele intro chitara clasica si una acustica?

La sfarsitul zilei, vei intalni un alt tip care vrea sa se indragosteasca de tine si doar de tine.

8. El nu te place

Unul dintre cele mai brutale motive pentru care tipul care iti place nu te vrea este pentru ca poate pur si simplu nu te place. Imi cer scuze ca stiu ca suna mult prea dur, dar este adevarul. S-ar putea sa fii cea mai uimitoare persoana din lume, dar tipul pe care il doresti poate pur si simplu nu simte asa pentru tine. Daca tipul asta iti spune ca pur si simplu nu te place, s-ar putea sa te mestece inauntru si s-ar putea sa te intrebi de ce nu - ce e in neregula cu tine? Nu este nimic in neregula cu tine - in aceasta viata, unii oameni pur si simplu nu se vor intelege cu tine si asta e in regula. Doar ca nu esti femeia potrivita pentru el si asta e in regula pentru ca vei fi femeia perfecta pentru altcineva.

Nu are rost sa incerci sa gasesti modalitati prin care acest barbat sa te placa daca s-a hotarat. Lasa-l sa plece. Apoi, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te gandesti la tine si sa te prioritizezi pentru un timp pentru a-ti construi increderea, daca crezi ca a batut-o.

Ce ar trebui sa faci cand afli ca un tip nu te vrea?

Primul lucru pe care ti-as recomanda sa-l faci cand afli ca tipul care-ti place nu te vrea, este sa-l indepartezi din viata ta. Nu ai nevoie de cineva care sa-ti aminteasca in mod constant ce ai fi avut daca te-ar fi vrut inapoi. Preia controlul si stii ca meriti pe cineva mai bun.

Dupa ce l-ati indepartat pe acest tip din viata voastra, trebuie sa va asigurati ca va aratati suficienta iubire de sine. Sa-ti arati dragostea este intotdeauna esential, dar este deosebit de important imediat dupa ce scapi de acest barbat, pentru ca inevitabil o sa te doare. Trebuie sa te asiguri ca stii ca esti suficient - esti o femeie frumoasa si o vei gasi pe cea potrivita pentru tine, dar poate dura ceva timp.

Fa-ti ceva timp pentru a te recupera de la intalnire daca crezi ca te-ar putea ajuta. Vei sti cum te simti. Daca esti gata sa te intorci imediat, vei sti ca poate nu l-ai iubit niciodata si ca exista lucruri mai bune pentru tine. Daca crezi ca nu vrei sa te intalnesti din nou si simti ca nu vei reusi niciodata cum vine vorba de dragoste, ar putea fi util sa-ti iei ceva timp pentru tine. Fiecare persoana are nevoie de o perioada diferita de timp pentru a merge mai departe, dar odata ce ai depasit senzatia asta, este timpul sa pleci si sa-l gasesti pe cel potrivit pentru tine.

Indiferent de cat timp ai nevoie pentru a-l depasi pe acest tip, ar trebui sa te intorci acolo si sa incepi sa te intalnesti din nou. Nu se stie niciodata, urmatoarea intalnire la care mergi ar putea ajunge sa fie iubirea vietii tale.

Concluzie

Sper cu adevarat ca acest articol te-a ajutat sa faci fata cu cineva care nu te vrea inapoi si ti-a dat cateva motive pentru care ar putea fi asa. Sa speram ca, dupa ce ai trecut prin durerea iubirii neimpartasite, s-ar putea sa fii gata sa te pui din nou acolo pentru a gasi persoana potrivita pentru tine. Cel mai important lucru este ca, desi in acest moment s-ar putea sa simti ca nu esti de ajuns, sau poate ca te intrebi „De ce ma indragostesc intotdeauna de oamenii care nu ma vor inapoi?” totul va trece. Il vei intalni pe cel perfect pentru tine, stiu ca o vei face, si nu te vei mai gandi niciodata la tipul asta, in adancul sufletului, stii ca probabil ca oricum nu era cel potrivit.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la 8 motive posibile pentru care el nu vrea sa fie intr-o relatie cu tine

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×