Iată cele 4 tipuri de bilete pe care le poţi plasa la pariurile sportive

Iată cele 4 tipuri de bilete pe care le poţi plasa la pariurile sportive

Pariurile sportive rămân în continuare în topul de preferinţe al jucătorilor. Şi este normal să fie aşa, sunt disponibile o mulţime de sporturi iar variantele de pariere sunt la rândul lor multiple şi extrem de ofertante.

Dacă sportul este punctul tău forte ca şi jucător, atunci este cazul să cunoşti care sunt cele 4 pariuri pe care le poţi depune pe un bilet de pariuri sportive. Urmăreşte-ne deci cu atenţie şi decide de unul singur care ţi se potriveşte cel mai bine!

Pariu single

Aşa cum uşor reiese din denumire, un pariu de tip single înseamnă să pariezi pe un singur eveniment sportiv. Alegi un pronostic din evenimentul selectat, îl pui pe biletul tău de pariere, selectezi miza şi îl lansezi rapid în online.

Specialiştii declară la unison faptul că un asemenea pariu are cele mai mari şanse de reuşită, însă are un mic impediment. Un pariu single considerat sigur aduce după sine o cotă nu atât de mare precum cea ce data de un bilet cu mai multe evenimente.

Şi în acest caz, dacă ai o cotă de 1,3, un câştig consistent nu se poate realiza decât dacă pariezi consistent. Un pariu de 1 RON îţi va aduce 1,3 RON, ceea ce trebuie să recunoaştem că în lumea pariorilor sportivi este ca şi inexistent.
Este cel mai sigur pariu din pariuri online dar totodată şi cel mai costisitor. Pentru un câștig potențial mare este nevoie de o miză mare, deci înainte de a pune un eveniment single pe biletul tău de pariuri vezi dacă bugetul îţi permite. Apoi pariază.

Pariu multiplu/combo/în acumulator/bilet simplu

Sub tot acest titlu alambicat la prima vedere nu face decât să se ascundă un bilet simplu de joc pe care pui mai multe evenimente. Un asemenea bilet este în acelaşi timp şi multiplu şi combo şi acumulator şi mai cu seamă în final este un bilet simplu.

7 fapte surprinzătoare despre poker pe care trebuie să le știi Te-ar putea interesa si: 7 fapte surprinzătoare despre poker pe care trebuie să le știi

Pariul multiplu este dat de prezenţa pe bilet a mai multor evenimente care au fiecare câte o cotă distinctă. Cota finală este realizată din înmulţirea acestora deci am lămurit şi aspectul de combo sau de acumulator al acestuia.

În esenţă pui pe un bilet mai multe pronosticuri şi pentru ca acesta să fie câştigător trebuie să le prinzi pe toate. Există şi o excepţie de la regulă care constă în oferta pe care toate casele de pariuri o fac, biletul tip şansă. Dar aici trebuie să pui pe bilet minim 11 evenimente, pierderea unuia aducând totuşi un câştig mai mare decât miza depusă.

Dar dacă iei şansă nu mai iei câştigul promis de înmulţirea mizelor între ele ci numai o fracţie din acesta. Şi nu uita că trebuie să ai cel puţin 11 evenimente pe bilet, caz în care va trebui să selectezi cu maximă atenţie toate cele 11 pronosticuri.

Pariuri în sistem/bilet sistem

Indiferent ce denumire ai folosi, un asemenea bilet va presupune întotdeauna existenţa unei condiţii de pariere. La un bilet simplu treaba este la fel de simplă, ai un număr oarecare de evenimente pe bilet şi ai pierdut unul, înseamnă că ai pierdut miza depusă.

La un bilet de tip sistem lucrurile se schimbă major, pentru că vei instaura o condiţie. Această condiţie se referă la posibilitatea de a pierde un anumit număr de evenimente din cele puse pe bilet, caz în care vei câştiga mai mult decât miza depusă.

Condiţia o alegi tu singur în funcţie de stilul tău de jucător sau de intuiţia de moment. Poţi alege un bilet de tip 2/3,  4/10/,  7/20,  sau orice ţi se pare că se mulează pe inspiraţia ta de moment. Dacă le prinzi pe toate câştigul este unul mare, dacă pierzi evenimente conform condiţiei tot câştigi ceva, care de cele mai multe ori este considerabil mai mult decât miza jucată.

Ce este Eneagrama si care sunt cele 9 tipuri de personalitate? Te-ar putea interesa si: Ce este Eneagrama si care sunt cele 9 tipuri de personalitate?

Singura problemă cu aceste bilete este că solicită fonduri ceva mai mari decât biletele simple. Explicaţia constă în faptul că o instaurare a unei condiţii va duce la mai multe variante distincte de joc, caz în care va trebui să le plăteşti pe toate.

Bilet cu baze/bancheri

Să joci un bilet cu baze necesită ceva experienţă de joc dar se poate aborda cu curaj şi de către un jucător începător. Un asemenea bilet are de fapt în el 2 bilete diferite, unul în care pui baze şi unul în care pui evenimente de tip sistem.

În partea de bază a biletului asta şi trebuie să faci, să stabileşti care sunt meciurile de bază şi să le bifezi ca atare. În partea de bilet de sistem, pui alte evenimente sportive şi stabileşti condiţia de pierdere pe care am amintit-o mai sus.

Modul în care funcţionează un asemenea bilet este simplu, pentru a fi câştigător trebuie să prinzi toate bazele. Dacă pierzi fie şi numai una, biletul tău este pierdut indiferent de ce se întâmplă în partea de sistem.

În cazul în care prinzi bazele, va trebui să prinzi şi condiţia pusă în partea de sistem. Degeaba ai prins bazele dacă ai pierdut mai multe meciuri decât condiţia de pierdere, în acest caz biletul tău este pierdut cu siguranţă.

Concluzie

Dacă eşti un parior sportiv în mod cert că foloseşti în pariere unul dintre aceste sisteme de joc. Fie că eşti adeptul biletelor single, a celor în sistem, a celor combinate sau a celor cu baze, ai la dispoziţie 4 modalităţi de pariere din care să alegi pe care vrei.

Indiferent însă de preferinţa ta în materie de tipuri de bilete, îţi recomandăm un joc cât se poate de responsabil. Poate că nu întotdeauna vei obţine câştigurile dorite prin intermediul lui dar în mod cert că vei avea o experienţă de pariere care te va ţine departe de orice probleme.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Iată cele 4 tipuri de bilete pe care le poţi plasa la pariurile sportive

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×