Cele mai bune fraze despre dezamagire in dragoste si prietenie

Cele mai bune fraze despre dezamagire in dragoste si prietenie

Ce este dezamagirea? Cum se dezvolta in fiinta noastra? Cu siguranta cel mai apropiat lucru pe care il putem simti este o realitate destul de obisnuita: ca dorintele sau asteptarile depasesc realitatea. Cu toate acestea, uneori acestea sunt scurte, sunt austere, apoi o anumita vinovatie eclozeaza in acea parte care nu este la egalitate sau la distanta. Este intotdeauna bine sa puneti cuvinte sentimentelor dupa ce le-ati transformat in activitate constienta.

Va prezentam fraze despre dezamagire despre dragoste si prietenie. Doua subiecte mai mult decat interesante. 

Fraze despre dezamagire in dragoste

Este greseala noastra sa punem stacheta prea sus? Acea intrebare ii apartine fiecaruia, pentru ca se poate intampla si ca celalalt sa fie sub asteptari. Si toate acestea in conditii perfecte.

Dragostea are si sinuozitatile si obscuritatile ei.Trebuie sa le traim da sau da? Posibil ne-am dori sa nu avem cicatrici, dar odata ce totul s-a intamplat, poti invata multe.

Apreciere mare: uneori, tinand o franghie, iti doare mana, deoarece franghia vrea sa se impusceasca. Da, eliberarea este o usurare, o pauza, o cearta dupa atata truda si durere.

A iubi este ceva inter-subiectiv. Uneori credem ca lumea noastra este lumea, pana cand vine o alta persoana si demonstreaza contrariul. Doua realitati se ciocnesc; se pot construi poduri, desi nu se va sti niciodata cu siguranta ce crede celalalt, cum actioneaza el in acele momente secrete.




In orice relatie, increderea este ceva vital, care se construieste putin cate putin, cu mare efort si din experiente diverse. Orice situatie sau situatie care o rupe creeaza o schisma aproape perpetua. Este greu sa continui dupa ce increderea este distrusa. Doare cand ceva in care ai pus atata dragoste se destrama.

Vine un moment cand trebuie sa fii egoist. Da, gandeste-te la una, lasa deoparte restul, mai ales daca acea odihna a aratat dezinteres, indiferenta sau violenta de tot felul. Omul traieste cu unul si trebuie sa faca acea convietuire, atata timp cat existenta noastra, cat mai placuta.

Promisiunile sunt purtate de vant, spun ei. Desi trebuie adaugat ca asta se intampla cu promisiunile usoare, volubile, cele care ies din gurile si intelectele viclene, pline de duplicitati si rele de genul. Nu trebuie sa fie asa tot timpul; Sa mergem mai departe si sa cautam un nou zori.

401 Citate despre copii - Cele mai frumoase maxime si cugetari Te-ar putea interesa si: 401 Citate despre copii - Cele mai frumoase maxime si cugetari

Cicatricile servesc drept amintiri, desi amintirile uneori sufoca, uimesc, tot repeta, ca un film perpetuu, pagubele trecutului. Dar trebuie sa rupem cu ea, nu sa transferam realitatile negative in zori profitabile.

Rasul este ponderat pentru ca viata este tot ceea ce ne face bine, care ne inradacineaza in frumusetea existentei. Nu lasa niciodata deoparte pe cineva care iti poate oferi un astfel de cadou. In acest lung pelerinaj raman doar cei buni, cei care se aduna in calatoria noastra pana la capat.

Lumina se stinge mereu. O fiinta umana in sanatate cauta mereu o iesire, o fisura pentru lumina, un nou maine in care sa ne depozitam toate visele. Desigur ca se poate. Poate ca timpul va clarifica, ca toate lucrurile.

Totul invata pentru persoana care este deschisa. Si un lucru este cert: ceea ce astazi suna ca o greseala la acea vreme a fost calea cea mai precisa pe care am putut-o parcurge.

Asezam masura foarte sus sau celalalt, obiect al iubirii noastre, este sub orice?

Exista anumite dureri care ne spun ca suntem in viata si pentru ce sunt acestea? In primul rand, sa stii ca viata nu este intotdeauna roz. Si in al doilea rand, intotdeauna, cu motive pentru a merge inainte.

Invataturile grozave aduc uneori o durere enorma.

Uneori ne distrugem cu anumiti oameni, simtim ca pierdem totul, chiar si dorinta de a merge mai departe. Totusi, timpul rezolva totul, intotdeauna.

Fraze despre dezamagire intr-o relatie de prietenie

Prietenia este un fel de iubire aproape la fel de presanta si totalitara ca altele. Si din acel moment, in fata dezamagirilor, poate fi trezita o durere enorma. Da, acesta este omul: un spirit care creste ca negativitate pura, pauze constante care il fac sa nu mai fie ceea ce a fost candva. Si speram, intotdeauna, ca acest lucru este bine.

Durerea este direct proportionala cu asteptarile pe care le avem de la acea persoana. Asa ca se stie intotdeauna ca marile iubiri, in sens larg, presupun responsabilitati enorme fata de celalalt. Din pacate, multi nu tin cont de aceasta propozitie.

Ignoranta, indiferenta sunt rele enorme care pot fi comise cu oamenii pe care ii iubim. De asemenea, cel mai bun instrument pentru cei care deja ne-au esuat.

677 Citate despre fericire care sa te inspire zi de zi Te-ar putea interesa si: 677 Citate despre fericire care sa te inspire zi de zi

Vrei sa masori dragostea prietenului tau? Vrei sa stii cat de mult te ajuta? Masureaza-i atitudinile, atunci, atunci cand nu mai are nevoie de tine, cand situatia care se iveste nu poate profita deloc.

Intotdeauna trebuie sa pretuim pe cei pe care ii iubim. Este o forma de recunostinta, a spune clar ca viata fara astfel de fiinte nu ar fi la fel.

Invata sa te indepartezi de oamenii care nu au nevoie de tine, invata sa te indepartezi de cei care te-au esuat.

A nu cunoaste oamenii pe care i-am cunoscut la inceput este dureros. Apoi, pe termen lung, poate servi drept eliberare. Viata este scurta si in acea mica plimbare ne dorim doar ce e mai bun in jurul nostru. Da, trebuie sa fim atenti la anumite realitati.

Se spune adesea ca vremurile bune trebuie sa se bucure; dar cei rai sa planga si apoi sa invete (sau numai cei din urma). Este o arta care necesita timp pentru a vedea paharul pe jumatate plin, pentru a ramane alaturi de cei care ni se alatura. Invatarea este valoroasa; Nu vom mai cadea de doua ori in aceeasi fantana si nici nu ne vom atasa de acea piatra care ne-a facut sa ne impiedicam.

Amintirile dura uneori si izbucnesc in lacrimi. Totusi, daca totul a decis asa, trebuie sa actionezi conform realitatii. Sa nu credem ca am meritat acel rezultat, ci sa tinem cont ca suntem deasupra unei astfel de realitati, ca putem merge mai departe.

A dori nu este un cuvant, nu este o chestiune de simpla retorica, ci de lupta, de a demonstra pana la epuizare, de a nu lua nimic de bun. Cand incepe odihna in dragoste, evitand dorintele elementare, ceva se schimba. Trebuie sa fii atent la aceste schimbari de dispozitie, atat ale tale, cat si ale altora.

O palma in fata realitatii care te readuce, care te lumineaza in intuneric, care iti modifica atitudinile fata de anumiti oameni.

Demnitatea uneori trebuie sa spuna destul, sa puna capat exploatarii, energiei proaste si dispretului absolut. De aceea dezamagirea serveste intotdeauna ca indice si din aceasta actionam intr-un anumit fel. Uneori e bine sa intorci pagina.

Scuzele excesive arata lenea, lipsa de afectiune, neglijenta si tot ce seamana cu ea. Timpul, pentru cei pe care ii iubim, se face mereu, iese de la sine, chiar si in cele mai grele realitati.Am pus poate o limita a ceea ce iubim? Exista intotdeauna oboseala pentru ceea ce face placere? Nu, daca sentimentele sunt consistente. Si asta este valabil pentru prietenie: pentru ea exista intotdeauna spatiu si timp.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune fraze despre dezamagire in dragoste si prietenie

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×