3 motive pentru care o femeie te blocheaza pe WhatsApp si ce ar trebui sa faci

3 motive pentru care o femeie te blocheaza pe WhatsApp si ce ar trebui sa faci

Cand o fata te blocheaza, inseamna ca i-ai provocat un sentiment intens, din motive bune sau rele. Important este sa descoperi daca te blocheaza dintr-un motiv de care poti profita sau daca ai pierdut deja orice posibilitate de a fi alaturi de ea.

Exista trei motive principale pentru care fata de care esti interesat s-ar putea sa te fi blocat:

Motivul 1: Cu siguranta nu este interesata de tine si o enerveaza ca insisti

Acestea sunt semnele pe care ti le da o femeie care te blocheaza pentru ca cu adevarat nu-i mai pasa de tine:

  • Inainte de a te bloca, ti-a raspuns cu monosilabe, fara interes, sau te-a lasat vazut.
  • Nu a acceptat niciodata o invitatie de a iesi sau de a se cunoaste mai bine. De fapt, nu au ajuns niciodata la primele etape ale romantismului.
  • Principala ta interactiune cu ea inainte de a te bloca a fost intotdeauna incercarile esuate de preluare.
  • Te-ai intalnit o vreme, dar nu ai simtit niciodata ca ea a dezvoltat sentimente majore pentru tine.
  • Te-ai intalnit o vreme si ea a dezvoltat sentimente puternice pentru tine, dar cu timpul ti-a aratat ca si-a pierdut interesul.

Daca unul sau mai multe dintre criteriile de mai sus sunt indeplinite, este cel mai probabil sa te fi blocat din dezinteres. S-ar putea sa nu mai ai multe oportunitati cu ea si cel mai bine este sa-ti cauti jumatatea mai buna in alta parte.
Desigur, invata din greselile pe care le-ai facut, astfel incat sa poti avea mai mult succes in viitor.

Motivul 2: Te iubeste, dar nu vrea sa o ranesti in continuare

O femeie nu te blocheaza neaparat pentru ca nu este interesata de tine. Se poate intampla invers: este foarte interesata de tine, dar din anumite motive crede ca a avea contact cu tine nu este bine pentru ea.

Acest lucru se poate datora mai multor cauze, unele pot fi:

S-au despartit dupa ce au avut o relatie romantica

Acest lucru nu inseamna neaparat ca nu vrea sa auda de la tine. Este posibil ca o mare parte a inimii lui sa fie dor de tine, dar el stie ca cel mai bun mod de a trece peste tine este sa nu mai fii tentat sa-ti primesti mesajele.

Te place, dar are un iubit

Cazinouri legale: ce locuri să vizitezi pentru a juca jocuri de cazino în Europa Te-ar putea interesa si: Cazinouri legale: ce locuri să vizitezi pentru a juca jocuri de cazino în Europa

Poate ca era interesat de tine si ai trebuit sa flirtezi putin. Dar daca are un iubit si doreste sa mentina acea relatie, blocarea dvs. este probabil o modalitate de a evita tentatia si problemele pe care le-ar putea cauza daca nu isi reuseste loialitatea.

Se plac unul pe celalalt, dar a avea o relatie este imposibil

Se poate intampla ca amandoi sa simtiti lucruri pentru celalalt, dar ea a decis sa renunte la acea inertie romantica pentru ca stie ca o relatie intre voi nu se poate intampla.

Poate ca locuiesc in locuri indepartate sau in curand unul dintre cei doi are planuri sa schimbe tarile. Ideea este ca ea prefera sa te blocheze ca mecanism de aparare, pentru a impiedica iubirea sa avanseze si sa sufere si mai mult pe viitor.

Ea este indragostita de tine, dar tu nu ii raspunzi

Daca prietenul tau te blocheaza si nu stii sigur de ce, s-ar putea ca ea sa aiba sentimente fata de tine pe care sa creada ca nu le faci reciproc. Poate ti le-a marturisit vreodata sau nu. Poate crede ca stii ca te iubeste si ca tu nu simti la fel sau ca nu are nicio sansa cu tine.

In acest caz, blocajul inseamna ca este interesat de tine si tine atat de mult la tine incat incepe sa-l afecteze prea mult.

Motivul 3: Vrea sa-ti dea o lectie

Poate ca te-a blocat pentru ca vrea sa-ti atraga atentia. A te face sa te intrebi de ce te blocheaza o femeie pe WhatsApp este o modalitate buna de a intra pe radarul tau. Este un fel de psihologie inversa, cum ar fi „a juca greu pentru a obtine”.

De asemenea, s-ar putea sa te blocheze pentru ca ai facut-o suparata si vrea sa te „pedepseasca” temporar. Probabil ca te va debloca cand curajul ii va disparea. O alta alternativa este ca vrea sa te „incerce” si sa vada daca esti suficient de interesat incat sa o cauti prin alte mijloace.

Cand tocmai te-ai certat cu ea sau cand te blocheaza brusc daca totul mergea bine, probabil ca te invata o lectie. S-ar putea sa fi facut ceva care a facut-o sa se enerveze fara sa stii si sa te blocheze este modul ei de a te face sa observi.

De ce te blocheaza o femeie?

Modele de usa de tip termopan pentru interior in tendinte anul acesta Te-ar putea interesa si: Modele de usa de tip termopan pentru interior in tendinte anul acesta

Nu numai ca te pot bloca de pe WhatsApp. De asemenea, va poate bloca de pe Facebook, Instagram si, in general, din retelele lor sociale. Puteti chiar sa va setati telefonul sa pastreze apelurile de la dvs.

In general, atunci cand o femeie te blocheaza doar de pe WhatsApp, este pentru ca este suparata si vrea doar sa-ti dea o lectie. Lucrul ingrijorator este atunci cand te blocheaza de la toate, pentru ca asta inseamna ca e serios in intentia lui de a nu comunica deloc cu tine.

Daca te blocheaza, este pentru ca ii pasa de tine?

Este foarte probabil sa fie. Dar s-ar putea sa fie si pentru ca esti foarte insistent cu incercarile tale de flirt si el nu vrea sa mai vorbeasca cu tine. Totusi, daca se straduieste sa te blocheze peste tot, inseamna ca ai un sens important in viata lui, la bine si la rau.

Daca te blocheaza, este pentru ca te iubeste?

Nu neaparat. De fapt, atunci cand o femeie te iubeste cu adevarat, ea va face mai intai tot ce-i sta in putere pentru a avea sau a mentine o relatie cu tine. Ce se poate intampla este ca ea sa fie sigura ca nu ii corespunzi si sa hotarasca sa te blocheze pentru a nu suferi mai mult.

Daca te blocheaza, ai castigat?

Daca ea te blocheaza, singurul lucru de care poti fi sigur este ca ea a decis ca este mai bine sa nu mai ia legatura cu tine. Acest lucru se poate datora multor cauze, asa cum am vazut deja.

Dar da, poate ca motivul pentru care te blocheaza este unul care in cele din urma ti se potriveste. Important este sa inveti sa citesti printre randuri si sa folosesti asta in avantajul tau daca poti reveni cu ea.

De ce te blocheaza o persoana?

Este simplu: daca o persoana te blocheaza pe WhatsApp, este pentru ca nu mai vrea sa vorbeasca cu tine. Dar nu este vorba doar de a nu mai primi mesajele tale. Uneori este sanatos sa blochezi anumite persoane de pe retelele de socializare astfel incat sa nu le mai vezi stirile si astfel sa poti depasi problemele tale la nivel emotional.

Dupa cum poti vedea, raspunsul la intrebarea de ce te blocheaza o femeie pe WhatsApp depinde de fiecare caz specific. Fii atent la restul semnelor si vei sti adevaratul motiv pentru care te-a blocat si daca are planuri sa te deblocheze in curand.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la 3 motive pentru care o femeie te blocheaza pe WhatsApp si ce ar trebui sa faci

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×