Etapele unei despartiri pentru barbati si cum sa te vindeci mai repede

Etapele unei despartiri pentru barbati si cum sa te vindeci mai repede

Despartirea nu este distractiva. Poate parea un drum lung si greu, fara mult optimism sau soare la celalalt capat. Si, desi nu putem spune multe pentru a o face sa dispara, exista cateva sfaturi si tactici care te-ar putea ajuta sa o invingi.

Intelegand etapele unei despartiri pentru barbati, va puteti pozitiona mai bine pentru a trece peste ea si puteti incepe sa vedeti lumina de cealalta parte a tunelului.

Da, exista cateva etape mai stiintifice ale unei despartiri pentru barbati pe care le-ai putea studia. Si, in timp ce aceste defalcari sunt corecte, ele sunt adesea concepute pentru cercetare si nu pentru a va ajuta sa treceti peste ele.

In schimb, vom simplifica diferitii pasi ai procesului intr-un mod usor de urmarit. Astfel, te poti pregati pentru succes.

Etapele unei despartiri pentru barbati

1. Despartirea propriu-zisa

Prima dintre etapele unei despartiri pentru barbati este, ei bine, despartirea propriu-zisa. Procesul incepe cand esti despartit de tine. In sensul acestui articol, presupunem o situatie in care ati fost despartit de cineva, dar poate fi si foarte greu atunci cand ati fost nevoit sa va despartiti de cineva.

2. Soc

Indiferent cat de mult il vezi venind si poti vedea scrisul de pe perete, tot se simte socant atunci cand loveste de fapt. In aceasta etapa, iti vei gasi mintea alergand un milion de mile pe ora incercand sa proceseze ceea ce se intampla.




3. Tristete

Odata ce mintea ta se impaca in sfarsit cu ceea ce s-a intamplat, cel mai probabil vei trece in stadiul de tristete. In aceasta etapa a unei despartiri pentru barbati, vei incepe sa-ti para rau pentru tine, sa te simti dezamagit, probabil ca nu vrei sa faci prea multe si sa vrei doar sa te ghemuiesti intr-o minge si sa te simti mai bine.

4. Furie

Dupa tristete vine de obicei furia. Cum a putut sa-mi faca asta? Nu isi da seama ca nu poate obtine pe nimeni mai bun decat mine? S-a despartit de mine pentru altcineva? 

Toate aceste sentimente sunt absolut normale. In aceasta etapa, este imperativ, totusi, sa nu actionati in functie de niciunul dintre aceste sentimente de furie trimitand mesaje de suparare, mergand la ea acasa sau orice altceva care ar putea fi considerat neconform.

5. Trist din nou

Dupa faza de furie, majoritatea barbatilor se intorc in general la etapa de tristete. Dar sa stii ca furia trece si vei realiza ca nu esti mai bine dupa ce te-ai suparat. Si ca a fi trist este in regula, totul face, de asemenea, parte din procesul de vindecare. 

Sfaturi pentru alegerea cursurilor de limbi straine Te-ar putea interesa si: Sfaturi pentru alegerea cursurilor de limbi straine

6. Vindecarea

Sa speram ca, odata ce treci prin aceste primele etape ale unei despartiri pentru barbati, poti ajunge la ultimul pas, vindecarea.

Cum sa te vindeci mai repede si cu adevarat?

Evident, vei dori sa ajungi la stadiul de vindecare cat mai repede posibil. Dar retineti ca fiecare etapa a unei despartiri face pasi catre vindecare. Iata cateva sfaturi care va pot ajuta sa ajungeti mai repede de cealalta parte si sa gasiti acea lumina la capatul tunelului.

  • Ai grija de tine

Cel mai rau lucru pe care il poti face in acest sezon este sa te lasi. Cand incepi sa mananci nesanatos, renunti la exercitii fizice si incepi sa adopti obiceiuri nesanatoase, iti incarci anxietatea si emotiile. Fa-ti o prioritate si ai grija de tine! 

  • Intrerupeti contactul

Nu exista niciun motiv pentru care trebuie sa iei legatura cu cineva care tocmai s-a despartit de tine. Cu cat te poti desparti mai repede de ei, cu atat mai repede te vei vindeca. Este imposibil sa treci peste cineva cand ii vorbesti constant sau ii trimiti mesaje unilaterale.

  • Fii de acord cu procesul

Ca barbati, uneori ne place sa spunem ca suntem mai bine decat suntem cu adevarat. Din anumite motive, credem ca este slab sa recunoastem ca suntem raniti. Iata un stiri. Nu este. Nu esti slab pentru a recunoaste ca ai o procedura grea. Acceptati faptul ca veti avea unele emotii si faceti fata cu ele.

  • Cand este momentul potrivit, mergi inainte 

Este usor sa crezi in timpul unei despartiri ca persoana cu care ai fost a fost singura persoana din lume. Felicitari pentru ca iubesti asa cum ar trebui. Acestea fiind spuse, nu sunt singura persoana din lume.

Exista o multime de alte single-uri grozave acolo. Nu grabiti aceasta parte a procesului, dar nu o neglijati prea mult timp. Chiar si simplul fapt de a sti ca exista si alti singuri extraordinari poate fi suficient pentru a te ajuta sa treci.

Cand esti in etapele unei despartiri, se poate simti nesfarsit, dar stii ca si asta va trece. Stai acolo. Fii bun cu tine insuti si poti iesi din asta mai puternic, mai intelept si capabil sa iubesti mai bine. Doar continuati si veti ajunge acolo. 


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Etapele unei despartiri pentru barbati si cum sa te vindeci mai repede

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×