Eşti amator de jocuri de noroc? Iată câteva sfaturi de care probabil vei avea nevoie pe viitor

Eşti amator de jocuri de noroc? Iată câteva sfaturi de care probabil vei avea nevoie pe viitor

Problema cu care se confruntă un jucător de cazino nu este mărimea ofertei ci găsirea unui cazino unde să îşi testeze cât mai curând şansa. Sunt atât de multe oferte în această industrie încât este adeseori extrem de bulversant să aderi la un astfel de site.

Dar dacă ai ales după o îndelungată cercetare atunci poţi în sfârşit să te dedici jocurilor din oferta acestuia. Nu o face însă la întâmplare, ţine cont de sfaturile pe care ne permitem să ţi le oferim în acest articol şi în mod cert că vei constata în scurt timp beneficiile aplicării acestora.

Învaţă cum să joci Craps online

Dacă ai vizionat ceva filme în care apar scene distincte cu cazinouri este imposibil să nu fi văzut şi jocul de Craps. Este punctul cel mai arzător din interiorul unui cazino fizic, masa aceea înconjurată de jucători frenetici care aşteaptă aruncarea celor 2 zaruri.

Şi în mod cert că ai văzut pe peliculă cum mulţimea aplaudă şi strigă de fiecare dată când rezultatul aruncării le aduce câştigul. Jocul în sine este unul cât se poate de simplu, se stabileşte un aruncător care exact asta şi face, aruncă pe masă cele 2 zaruri.
Ceilalţi jucători plasează pariurile şi aşteaptă ca zarurile să se potolească din mişcarea lor de rostogolire şi să afişeze un rezultat. Până să ajungi şi tu să guşti din această atmosferă electrizantă de cazino fizic orice casino online românia îţi poate da şansa să înveţi jocul în spaţiul virtual.

Şi nici măcar nu ai nevoie de vreo investiţie ca să faci acest lucru, jocul de Craps este disponibil în toate cazinourile online în sistem demo de joc. Nu îţi rămâne decât să iniţiezi jocul, să înveţi paşii de pariere şi să deprinzi suficientă experienţă cât să treci şi la jocul pe o miză reală.

Nu paria pe rezultatul de egalitate în Baccarat

Baccarat este fără discuţie un joc de noroc care oferă şanse bune de reuşită financiară celor care aleg să îl acceseze. Jocul este unul de cărţi şi se bazează pe valoarea pe care fiecare carte o are, valori cu ajutorul cărora trebuie să realizezi ulterior un anumit punctaj.

Oamenii care te dezamagesc: cum sa ii infrunti si sa evoluezi Te-ar putea interesa si: Oamenii care te dezamagesc: cum sa ii infrunti si sa evoluezi

Odată ce ai învăţat regulile jocului de Baccarat, este timpul să te familiarizezi cu pariurile care se depun în acest joc. Pariurile principale sunt cele pe bancher, pe jucător şi cele pe un probabil rezultat de egalitate.

Pariul pe bancher oferă o margine de casă de 1,06%, cel pe jucător una de 1,24% în timp ce pariul egalitate da un procent de 14%. Ei bine, acesta din urmă oferă şi cel mai mare câştig, cota de succes fiind una de 8:1 sau de 9:1, în funcţie de cazinoul unde joci.

Pariul în sine plăteşte bine dar este unul foarte greu de materializat. Poţi învăţa de pildă să numeri cărţile dar şi aşa şansa de a vedea un asemenea pariu câştigător este mică, aşa că se recomandă să îl eviţi de fiecare dată când pariezi la Baccarat.

Recunoaşte şi ţine cont de derapaje

Eşti în faţa unui joc de noroc pentru că îţi doreşti relaxare dar şi un eventual succes financiar. Dacă nu ai aşteptări prea mari în legătură cu acest al 2-lea aspect, jocul tău se va desfăşura fără nicio problemă.

Dar în momentul în care îţi doreşti de fiecare dată câştigul eşti pasibil să faci derapaje de la acest joc, derapaje care ajung să te coste usturător de tare. Este de ajuns să ai parte de 2, 3 pierderi consecutive pentru ca să laşi emoţiile să te cuprindă în cleştele lor.

Este momentul în care ai derapat de la un joc normal şi devii instantaneu frustrat, neliniştit, nervos şi disperat în acelaşi timp. Dacă ai aceste stări şi nu reuşeşti să scapi repede de ele întrerupe imediat jocul şi reia-l atunci când te linişteşti.

Dacă nu o faci şi continui, ai în faţă 2 scenarii care se vor materializa rapid, suplimentezi masiv bugetul de joc şi ajungi să îi pierzi şi pe aceştia. Să joci cu tot acest amalgam de emoţii este reţeta perfectă pentru dezastru, aşa că recunoaşte derapajul şi întrerupe de urgenţă jocul pentru a nu ajunge în aceste situaţii neplăcute.

7 motive pentru care este o idee grozava sa te intalnesti cu cel mai bun prieten al tau Te-ar putea interesa si: 7 motive pentru care este o idee grozava sa te intalnesti cu cel mai bun prieten al tau

Încearcă din când în când un turneu de păcănele

Este deja o certitudine că sloturile, îndrăgitele păcănele, sunt cele mai populare jocuri de noroc din orice cazino online. Se joacă foarte simplu, au o mulţime de teme atrăgătoare şi promit câştiguri de-a dreptul fabuloase unor jucători norocoşi.

Dar ca să ajungi să fi eligibil pentru aceste câştiguri trebuie să joci pe o miză reală, deci să ai un buget financiar pe care să fi în stare să îl sacrifici la sloturi. Şi trebuie în egală măsură să fi conştient că nimeni nu îţi va garanta aceste câştiguri, aşa că riscul se descarcă numai pe spatele tău.

Dar ai în schimb la îndemână o soluţie care îndeplineşte 2 condiţii majore pentru tine, te pune în faţa slotului preferat şi mai ales nu îţi solicita nici o investiţie financiară. Accesează deci din când în când un turneu de sloturi, de cele mai multe ori participarea fiind gratuită dacă eşti clientul platformei care îl promovează.

Şi cel mai interesant este ca un asemenea turneu are ataşate întotdeauna premii de excepţie, dacă ajungi să fii cap de afiş pe lista de premiere. Banii sunt o recompensă binevenită dar un asemenea turneu îţi aduce înainte de toate o experienţă de joc care nu te costă nimic, deci merită să le accesezi ori de câte ori ai această ocazie.

Concluzie

Dacă îţi doreşti să devii un jucător de cazino online mai bun alege jocul de Craps şi nu paria pe rezultatul de egalitate la Baccarat. Nu juca sub imperiul emoţiilor şi participa cu încredere şi la turneele de sloturi care ţi se oferă. Poate că nu vei avea de fiecare dată succesul dorit dar în mod cert că dacă vei aplica aceste sfaturi vei deveni un jucător mai experimentat pentru care succesul nu va întârzia să apară.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Eşti amator de jocuri de noroc? Iată câteva sfaturi de care probabil vei avea nevoie pe viitor

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×