De ce ma iubesti? Modalitati sincere de a raspunde la aceasta intrebare

De ce ma iubesti? Modalitati sincere de a raspunde la aceasta intrebare

Un lucru despre noi, oamenii, este ca sunt destul de sceptici cand vine vorba de dragoste si ne vine greu sa credem ca am fost atat de norocosi in gasirea persoanei potrivite, care sa ne iubeasca neconditionat si care sa ne accepte asa cum suntem, cu bune si cu rele. Am putea incepe sa ne intrebam de ce ne iubesc sau pur si simplu am putea fi curiosi despre ce iubesc ei la noi.

Deci, atunci cand partenerul tau iti pune intrebarea: „De ce ma iubesti?” vrei sa spui ceva care exprima cu adevarat ceea ce simti. Vrei sa vina din inima ta.

Nu-ti face griji daca nu esti grozav sa-ti arati sentimentele sau sa vorbesti elocvent. Iata cateva modalitati sincere de a raspunde la intrebare si de a-i arata partenerului cat de mult il adori.

Pentru ca pot fi 100% eu insumi cand sunt cu tine. De cate ori te-ai schimbat cine esti cu adevarat, te-ai prefacut ca-ti place ceva cand nu ti-a placut, ai fost de acord cu ceva cand inima ta nu ti-a placut; doar pentru a fi acceptat sau placut?

Cred ca toti am fost acolo, mai ales in timpul scolii. Si daca nu dezvoltam un sentiment suficient de puternic al increderii in sine si al valorii de sine, putem continua sa ne luptam cu asta ca adulti.




Adevarul este ca este greu sa gasesti pe cineva caruia sa-i poti dezvalui totul si nu numai sa fii acceptat pe deplin, ci si sa fii iubit pentru asta.

Pentru ca ma incurajezi sa fiu cea mai buna versiune a mea. Depinde de noi sa ne trezim in fiecare zi si sa fim genul de oameni care ne dorim sa fim si sa fim mandri. Dar, cand gasesti un partener care te provoaca sa mergi si mai departe, sa faci un pas inainte si sa fii chiar mai mare in fiecare zi decat ai fost cu o zi inainte; asta e rar. Si e frumos.

Cu totii ne-am descurca cu cineva asa in viata noastra.

Pentru ca zilele mele sunt mai bune cu tine in ele. Cu totii ar trebui sa ne simtim fericiti si intregi pe cont propriu, dar cand iti gasesti sufletul pereche, vei descoperi ca fericirea pur si simplu se extinde. Probabil stii ce vreau sa spun.

Amator de cazinouri? Iată câteva curiozități despre aceasta industrie Te-ar putea interesa si: Amator de cazinouri? Iată câteva curiozități despre aceasta industrie

Esti multumit si fericit cand esti singur, facand treaba ta sau stai cu prietenii tai, dar cand sunteti impreuna, este pur si simplu mai bine. Deci spune-le.

Pentru ca nu putem face nimic impreuna si tot e uimitor. Majoritatea oamenilor au o multime de oameni in viata lor cu care pot face lucruri sau, cel putin, este destul de usor sa gasesti pe cineva cu care sa faci lucruri. Dar cei mai multi dintre noi ne lupta sa gasim pe cineva cu care sa nu facem nimic.

Stii, cand stai pe canapea si citesti o carte, iar ei mananca un sandvis si nici macar nu vorbesti; dar este o gura totala de aer proaspat? Si, daca se intampla si voua sa va placa unul pe celalalt, asta este dragostea chiar acolo.

Pentru ca imi daruiesti neconditionat si nu am stiut niciodata cum arata asta pana te-am cunoscut. Cand gasesti dragostea adevarata, vei intelege ce inseamna cu adevarat sa fii altruist – sa daruiesti neconditionat, fara a tine scorul sau sa astepti ceva in schimb. Nu ca nu vrei sa primesti (este grozav sa primesti si tu), dar nu acesta este motivul tau.

Cand cineva iti arata acest tip de dragoste, viata se schimba. Iti arata bunatatea inimii cuiva si adevarata lor natura. Iti arata ca nu sunt implicati pentru ceea ce pot castiga, ci pentru ceea ce pot oferi. Asta iti schimba viata, intr-un mod minunat.

Pentru ca ma iubesti pentru ceea ce sunt si pentru umanitatea mea. Niciunul dintre noi nu este perfect. Cu totii avem propria noastra dezordine, propriile noastre defecte si ciudatenii si asta ne face atat de frumos umani.

Totusi, cineva inca ne iubeste. Cineva ne accepta asa cum suntem – defecte si tot. Ei nu incearca sa ne schimbe sau sa ne repare. Ei doar ne iubesc pentru ceea ce suntem astazi.

Pentru ca faci al naibii de usor sa te iubesti. Daca esti intr-o relatie in care dragostea se simte usoara (in majoritatea zilelor), atunci ai gasit ceea ce majoritatea dintre noi inca cautam. Cand dragostea curge liber din inima ta si din a lor, cu frumusete si cu har, atunci stii ca este reala.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la De ce ma iubesti? Modalitati sincere de a raspunde la aceasta intrebare

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×