Cum esti in pat, in fuctie de semnul tau zodiacal

Cum esti in pat, in fuctie de semnul tau zodiacal

Sexul ne permite experiente unice si speciale. Ne poate duce  in rai sau in iad . Ne face mai usor sa iesim din timp si spatiu si sa simtim nemurirea. Prin urmare, este atat de atractiv.

Semnele zodiacului au caracteristici generale  despre care urmeaza sa va vorbim pentru a va putea cunoaste pe voi insiva.

Simtiti prezenta celuilalt, intrati in prezenta celuilalt, lasati prezenta celuilalt sa intre in voi: vibreaza impreuna, leaganati impreuna; dansati impreuna si veti ajunge la culmi orgasmice ale bucuriei pe care nu le-ati cunoscut pana acum. Are foarte mult de-a face cu tacerea. De asemenea, poti deveni meditativ in viata ta sexuala, daca poti sa taci in timp ce faci dragoste, vei fi surprins. Sexul este calea spre a iubi tarmul indepartat .

Berbec

Infocat, pasional si intens. Ii place sa ia initiativa si sa domine in actul sexual. Nu se teme sa experimenteze, are mintea deschisa sa vorbeasca despre orice. Sexualitatea ta este influentata de Scorpion. Sexul este natural si indispensabil pentru viata. Senzuala, oarecum incapatanata, cu tendinta de a se agata. Ego-ului lui ii este frica sa se contopeasca in celalalt, de parca asta i-ar lua propria identitate. Iti face placere sa-ti pui sentimentele in actiune. Trebuie sa tii cont de nevoile iubitului tau. Karma inseamna sa invete sa se cunoasca si sa se impartaseasca.

Ea vine sa schimbe sentimentul de posesie, sa cultivam profunzimea relatiei si sa traim „noi”.

Taurul

Rabdator, rezervat si constant . In privat, este afectuos, ii plac mangaierile si placerea. Dintre semnele zodiacului este cel gelos, pretentios, cu tendinta de a-si dori totul pentru sine. Ceva traditional si iubitor de rutina. Sexualitatea ta este influentata de Sagetator. Il ajuta sa fie flexibil, mai deschis si mai vesel. Seducator si provocator. Ardent, entuziast si sincer, el cauta in sex un contact cu subtilul si misteriosul. Uneori, el poate fi strict, dogmatic si neangajat. Idealist si visator. Ii place sa exploreze, sa se schimbe si cauta in intimitate sa iasa din rutina.




El vine sa invete sa se predea, sa renunte la control, sa respecte gusturile si vointa celuilalt. Daca dilueaza un anumit egoism, sexualitatea poate duce la o mare trezire interioara. Karma: cu cat este mai mare intelepciunea si intelegerea vietii, cu atat mai buna intimitate.

Gemeni

Curios, nelinistit, inteligent si oarecum volubil. Mai mult intelectual decat emotional. Dual, schimbator si critic. Este intotdeauna dispus sa invete, deoarece vrea sa se perfectioneze. Iti este greu sa fii stabil intr-o relatie. Sexualitatea ta este influentata de Capricorn. Tendinta la relatiile cu persoanele in varsta, care au experienta. Imaginativ si ganditor. Uneori, multa minte si putina intimitate. Acest semn ofera o anumita stabilitate si angajament. Va cauta protectie si tandrete. Este important sa rezolvi povestea cu mama.

Se ajunge la inversarea dominatiei si a insensibilitatii. Pentru a cultiva bucuria, rabdarea si valoarea timpului: extazul trebuie sa vina impreuna.

Rac  

Intuitiv, sensibil, protector si agatat de trecut. Cu o oarecare teama de a pierde, el este uneori timid si precaut. Un semn foarte convenabil, dar se asteapta intotdeauna sa primeasca acelasi lucru. El este de obicei spontan si tandru, precum si un amant excelent, dar este inca nesigur si ia sexul ca dovada a iubirii. Sexualitatea ta este influentata de Varsator. Ii place cele ascunse si misterioase, cauta latura spirituala in intimitate, nu doar pasiune, ci suflete care se unesc. Mental, nepasional si curios. Cea mai mare karma: frica de a nu pierde libertatea. Nonconformist si liberal, vrea sa posede fara compromis. Se indoieste de fidelitate pentru ca se teme ca celalalt iubeste libertatea mai mult decat pe el si il abandoneaza.

Cum se face un strudel cu mere si morcovi Te-ar putea interesa si: Cum se face un strudel cu mere si morcovi

Este vorba despre atasament invers, hipersensibilitate si frica de a-ti arata intimitatea. Relatiile lor trebuie sa fie fraterne, sincere si prietenoase.

Leu

Inflacarat, dominant si captivant printre semnele zodiacului. Ii place foarte mult sa se bucure de sex, frumusete si perfectiunea corpului uman. Este plin de energie, pasiune si senzualitate. Ii place sa fie tratat ca regalitate in pat. Sexualitatea ta este influentata de semnul Pestilor. Sensibila , frica sa nu fie ranita. Cautati o intimitate sigura pentru a va putea deschide. Se teme de esec si are putina toleranta la frustrare. Ii place placerea si are nevoie de o legatura oarecum mistica cu iubitul sau. Karma: sa doresti sa fii centrul, te rog si fii multumit dupa punctul tau de vedere.

Vine sa inverseze excesul de emotivitate si sa nu mergi la extreme. Sexul poate fi calea catre cunoasterea propriului sine interior.

Fecioara

Analitic, ganditor, critic si practic. Ii este greu sa-si exprime emotiile. Timid si oarecum rece, are nevoie sa directioneze si sa fie cel care sa ghideze in intimitate. Se indoieste de ce poate oferi celalalt si crede intotdeauna ca are dreptate sau adevar. Te simti confortabil cu cineva care are aceeasi viziune asupra vietii ca tine. Sexualitatea ta este influentata de Berbec. Ii place sa investigheze, sa creeze, sa faca totul nou. Exista o energie sexuala puternica si profunda. Perfectionist si delicat. Karma: nu-ti face atat de mult griji pentru tine si colaboreaza la trezirea celuilalt. Mai putina minte, mai multa constientizare, mai putin ego, mai multa iubire.

Este vorba de a inversa auto-cererea si critica. Sa cultivi maiestria in managementul sexual si sa te bucuri fara a astepta nimic in schimb.

Balanta 

Delicat, amabil si prietenos. Iubitor sentimental si romantic, se adapteaza circumstantelor. Cautati echilibru si tratament bun. Ceva visator, indragostit de dragoste si dependent. El tinde sa dea vina atunci cand nu este multumit. Sexualitatea lui este influentata de Taur. Dintre semnele zodiacului, el este cel care iubeste sexul pentru ca poate exprima sentimente, dragoste si, de asemenea, il face sa se simta foarte senzual. Ii place jocul seductiei. Sensibil si poetic, capabil sa-si ajute partenerul. Conservator si atent. Karma: frica de a da pentru neincrederea pe care o primesti intotdeauna.

Vine sa inverseze ideile fixe si egoismul multumirii de sine. Pentru a cultiva frumusetea, echilibrul si armonia in intimitatea ta.

Scorpion 

Cele mai sexuale dintre zodiile din lume , mereu in cautare de noi experiente si senzatii fascinante, au emotii profunde si tandre, dar exista tendinta de a fi egoista si total dominanta. Capabil sa iubeasca cu o pasiune coplesitoare. Sexualitatea ta este influentata de Gemeni. Curios, investigator si ganditor. Experimentand, poti cadea in superficial. Ii este greu sa ierte si este adesea razbunator daca relatia intima nu corespunde asteptarilor sale. Ii este greu sa-si vada propriile greseli. Karma: nu hraniti gandurile negative cu emotii esuate. Celalalt este o oglinda. Comunicarea este esentiala pentru a va imbunatati intimitatea.

Cum sa profiti la maximum de ciupercile uscate in bucatarie Te-ar putea interesa si: Cum sa profiti la maximum de ciupercile uscate in bucatarie

Vine sa inverseze cererea si dualitatea si sa cultive fidelitatea.

Sagetator

Aventurieri sexuali care sunt in cautare de noi experiente, urasc robia si iubesc sexul. Atitudinea lor, mereu pozitiva si de incredere, este transmisa partenerului pentru ca acesta sa fie incurajat si sa se bucure din plin de intimitate. Sexul este o cale catre creativitate si catre lumea superioara a spiritului. Sexualitatea ta este influentata de Rac. Emotiile joaca un rol important. Respiratia buna este necesara pentru ca sentimentele sa nu te domine. Indulgent cu sine si oarecum desfranat. Aici sexul ar trebui sa aduca fericire si nu rau. Karma: autosuficienta de a dori sa posezi si sa nu daruiesti. Ceea ce se daruieste cu dragoste se intoarce inmultit.

Este vorba de a inversa speculatiile si lingusirile. Sa cultive respectul, intelegerea si toleranta in intimitate.

Capricornul

Rece, controlat si enigmatic. Ii este greu sa se bucure si ii este greu sa arate fericire si satisfactie. Pot petrece mult timp in abstinenta, dar atunci cand se hotarasc sa mearga la culcare sunt niste iubiti extraordinari deoarece sunt pasionati, complici si isi fac partenerul complice. Sexualitatea lui este influentata de Leu. Sexul este transformare. Oarecum competitiv, ii este greu sa se predea si se jigneste usor. Relatie puternica cu sexul: invata sa impartasesti si nu doar sa bei intim. Nu trebuie sa fortati situatiile. Nevoie de spontaneitate si joaca.

Este vorba de a inversa sobrietatea, structurile si conceptele fixe. Sa cultive focul creator si o mare dragoste pentru viata. Sexul este o comoara care traieste in inima.

Varsator

Ei stiu perfect diferenta dintre sex si dragoste, dar le prefera pe amandoua. La pat sunt originale, atragatoare si cu multa imaginatie. Le place sa inoveze, nu le place rutina. Sunt oarecum fantezisti si idealisti. Sexualitatea lui este influentata de Fecioara. Atentie si ordonata. Greu de convins pentru ca mintea lor nu cedeaza, ceea ce poate duce la frigiditate sau lipsa de entuziasm. Sexul este ceva pur si reinnoitor si trebuie sa te pregatesti pentru el. Karma: dorinta de libertate pentru nou dar cu teama de a pierde controlul.

Este vorba de a inversa nerabdarea si impunerea. Pentru a cultiva fidelitatea, loialitatea si unitatea.

Pesti

Livrat, flexibil si sensibil. Le place sa aiba o complicitate totala cu partenerul lor, sunt romantici si se asteapta mereu sa aiba dragoste atunci cand fac dragoste. Romantic, predispus sa se bucure. Tendinta de a-i forta pe celalalt sa-si urmeze sentimentele. Sexualitatea ta este influentata de Balanta. Ii place sa interactioneze si sa creasca cu celalalt. Solicitant si fluctuant, el are tendinta de a se victimiza si de a se jigni daca cerintele nu sunt indeplinite. Karma: sa inveti sa te pui in locul altuia. Nu-ti impune sentimentele. Uneori, casatoria structurata incarca pasiunea.

Dintre semnele zodiacului, el este cel care vine sa inverseze inselaciunea si indolenta. Pentru a cultiva adaptabilitatea, tactul si persuasiunea.

Fiecare fiinta are un mod special de a-si exprima sexualitatea. Nu este doar primirea, ci si impartasirea. Oricine a realizat uniunea interioara intre suflet, minte, actiune si inima a inceput calea catre sexul sacru . Cand iubirea se exprima prin tine, ea se exprima mai intai ca un corp. Se transforma in sex. Daca este exprimata prin minte, care este mai inalta, mai profunda, mai subtila, atunci se numeste iubire. Daca se exprima prin spirit, devine rugaciune si meditatie.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Cum esti in pat, in fuctie de semnul tau zodiacal

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×