Compatibilitatea zodiei Gemeni cu celelalte zodii

Compatibilitatea zodiei Gemeni cu celelalte zodii

Gemenii sunt pentru sufletele curajoase, pentru cei carora nu le este frica de nimic, pentru cei care joaca pana la capat, cei care se lanseaza in aventura iar si iar. Este dragostea care are aroma bauturii tale preferate, careia nu ii poti rezista si cand te astepti mai putin, te gandesti doar la el.

Dar nu, nu toata lumea s-a nascut sa-l tina de mana si sa mearga impreuna pana cand imbatranesc. Poate ca Gemenii te-au invatat sa mai acorzi o sansa, sa crezi in continuare in dragoste, dar pe de alta parte, poate ca a fost doar o obsesie sau un capriciu, fiecare semn al zodiacului are povestea lui.

Dar ce se intampla cand zodiile se indragostesc de un Gemeni? 

Berbec 

Ce se intampla cand un semn de foc este hipnotizat de alura unui semn de aer? Ei bine, poate fi un duo complicat, dar unul dragut. Si este ca, desi par complet opuse, au dorinta de a trai momentul in care pur si simplu se lasa dusi de cap. Berbecului ii place sa-si asume riscuri si se indragosteste cu usurinta de energia Gemeni. Desi Gemenii sunt mai toleranti, in comparatie cu impulsurile Berbecului, mai ales cand mania este prezenta. Sa spunem ca se completeaza reciproc datorita faptului ca amandoi sunt deschisi la minte si nu se tem sa iasa din zona lor de confort. Adevarul este ca relatia lor ar trebui tratata cu penseta, pentru ca orice pas fals poate face ca personalitatile lor sa ajunga in razboi. Sunt momente cand Berbecul simte ca Gemenii sunt prea visatori si disperati, isi doreste sa puna picioarele pe Pamant si sa fie mai organizati. 

Taurul 

Fiti foarte atenti la legatura amoroasa pe care o pot crea un Taur si un Gemeni. Pentru inceput, Taurul este prea incapatanat, se chinuie ca Gemenii sa fie salvati si atunci isi poate semna soarta. Taurului ii place sa-l ajute pe celalalt atat de mult incat este foarte probabil sa cada in codependenta. La randul lui, Gemenii se pot simti foarte coplesiti, pentru ca treaba lui este sa se razgandeasca dintr-un moment in altul si se simte limitat de atatea reguli. Cand Taurul este sigur ca este dragoste, nu renunta, dar se pot rani unul pe altul, pentru ca Gemenii nu stiu sa spuna ca au nevoie de spatiul lor si ajung sa plece in cel mai crud mod. Taurul este foarte direct, uraste atat de mult sa treaca si peste aceeasi problema si desi ii respecta pe Gemeni, rabdarea lui ajunge sa se epuizeze pana la final. 




Gemeni 

Un Gemeni pierdut in calitatile altui Gemeni. Sincer, nu este ceva din lumea asta, pentru ca este oglinda lui, este felul in care cineva reuseste sa-l inteleaga cu adevarat. Desi ca orice relatie, are latura ei proasta, doua personalitati atat de asemanatoare incat sunt sinonime cu jocul cu focul, o combinatie care poate fi exploziva atunci cand latura lor intunecata este prezenta. Atata timp cat amandoi au maturitate emotionala, nu vor avea o problema majora, pentru ca, desi nu sunt capabili sa exprime tot timpul ceea ce simt, sunt foarte loiali atunci cand sunt indragostiti si le pasa sa picteze zambete in viata partenerului lor. Lucrul rau este cand neincrederea ii insoteste. Daca un Gemeni ezita chiar si usor, vor ajunge sa plece peste noapte, fara sa lase urme. 

Rac  

Un Gemeni nu se opreste pentru nimic sau pentru nimeni, asa este, liber, merge mereu, se intoarce si se duce din nou. Este clar ca un Rac nu este intotdeauna pregatit sa faca fata unui suflet atat de liber, care poate deveni o relatie foarte toxica, in care pretentiile fac parte din fiecare zi. Racul uneori pastreaza pentru sine ceea ce simte, iar alteori explodeaza pana ajunge sa-i raneasca pe Gemeni. Trebuie sa stii ca faptul ca el este atat de independent nu are nimic de-a face cu tine, nu ca nu esti suficient, doar ca a da radacini nu este in personalitatea lui. Racul o poate lua prea personal si e in regula, daca nu esti pregatit pentru cineva ca asta, cel mai bine e sa pleci. Poti sa stabilesti limitele pe care le doresti sau pur si simplu sa inchei relatia, pentru ca ramanerea te va rupe si mai mult. 

Cat de compatibila este Fecioara cu celelalte zodii? Te-ar putea interesa si: Cat de compatibila este Fecioara cu celelalte zodii?

Leu 

Cel mai mult dintre Leu si Gemeni este ego-ul. Ceea ce este suficient pentru a avea grija sa pleci cu inima zdrobita. Relatia lor este puternica, dar infricosatoare. Este clar ca primul lucru care ii uneste este partea pasionala, cei doi sunt foarte intensi si sarutarile lor nu se compara cu niciun alt cuplu. Gemenii se pierd in felul in care Leul se arunca in toate, ii place felul in care straluceste si cat de mult munceste pentru a-si atinge fiecare obiectiv. Gemenii il admira pe Leul si acesta este un punct bun pentru a incepe ceva sanatos. Dar... sunt foarte diferiti, pana la urma Gemenii sunt mult mai liberi, nu se angajeaza atat de mult si cu atat mai putin plan la nivelul unui Leu. Au nevoie sa se refugieze in rabdare, pentru ca ale lor sa functioneze sau vor ajunge intr-o discutie dupa alta, din dorinta de a vrea sa-l schimbe pe celalalt si sa nu accepte. 

Fecioara 

Incet, dar sigur, asa poate avea loc legatura dintre o Fecioara si un Gemeni. Cand acesti doi se daruiesc din dragoste, o fac intr-un mod atat de autentic incat sunt capabili sa-si sfideze diferentele. Gemenii sunt cei care iubesc schimbarea, urasc rutina, practic opusul Fecioarei. Cu toate acestea, Gemenii realizeaza bunele intentii ale Fecioarei, ii respecta modul de a vedea viata si, desi nu intentioneaza sa se schimbe complet, adopta noi obiceiuri pentru a-si arata afectiunea. Pentru Fecioara asta este foarte important, poate ca nu este cel mai afectuos din lume, pentru ca obisnuieste sa puna o coaja dupa alta, dar odata ce ii arata importanta nu se mai intoarce, va plati cu loialitate. Fecioara este timida si Gemenii ii dau increderea sa se lase purtat de toate. 

Balanta 

Doua semne de aer, doua pasari dornice sa-si ia zborul. Cuplul zodiacal care se poate iubi pana la ultima suflare, gaseste in celalalt sprijinul de care au nevoie. Printre ei nu exista prejudecati, vor sa se vada zburand, sa se distreze si sa se distreze. Balanta si Gemenii impartasesc curajul, incapatanarea, nu renunta usor. Balanta adauga o nota de miere relatiei datorita adapostului pe care i-l ofera Venus. Acest lucru ajuta la contracararea nesigurantelor Gemenilor, care se simt adesea confuzi si nu stiu cum sa faca fata ideii de angajament. Desigur, amandoi au o latura foarte cocheta, le place sa aiba prieteni, sunt sociabili pana la oase si din acelasi motiv trebuie sa fie foarte intelegatori, pentru ca odata ce trec de linia geloziei pot ajunge sa pastreze ranchiuni inutile. 

Scorpionul 

Gemenii sunt intrigati de farmecul Scorpionului, misterul lui il invita sa caute mereu mai mult si atunci poate cadea in plasa indragostirii. Cu toate acestea, Scorpionul are latura lui exigenta, daca urmeaza sa fie intr-o relatie isi doreste ca aceasta sa fie sanatoasa din toate punctele de vedere, cersitul dragostei este deja de domeniul trecutului si cand totul incepe sa devina haotic prefera sa puna capat relatiei. . Sa presupunem ca vine un moment in care Gemenii sunt prea provocatori, isi doresc mereu lucruri diferite, foarte schimbatori si sunt, de asemenea, obisnuiti sa aiba ultimul cuvant. Ceea ce devine un pericol pentru Scorpion, care uraste controlul. Daca vor sa fie impreuna, vor trebui sa depuna de trei ori mai mult efort, pentru ca al lor este tensionat si in afara de aventuri, nu prea au in comun. Lucrul rau este ca pot ramane impreuna mai mult din obisnuinta decat din dragoste. 

Compatibilitatea barbatului Rac cu toate cele 12 semne zodiacale Te-ar putea interesa si: Compatibilitatea barbatului Rac cu toate cele 12 semne zodiacale

Sagetator 

De fapt, dragostea dintre Sagetator si Gemeni nu este atat de nebuna pe cat pare. Ei bine, este unul dintre acele lucruri nebunesti care te inconjoara si te inspira in acelasi timp. Un fel de amestecare a ghetii cu focul. Ambele sunt foarte intense, le place sa imbratiseze pasiunea de la radacini si sa se rupa de orice paradigma stabilita. Lucrul rau este ca nu au o relatie stransa cu angajamentul, dimpotriva, cu cat sunt mai putine legaturi pentru ei, cu atat mai bine. Vor sa aiba libertatea de a se bucura de fiecare dintre aventurile lor alaturi de cineva, dar vor si sa fie singuri din cand in cand. Si asta nu are nicio legatura cu infidelitatea, sunt loiali, dar daca se simt in cusca incep sa se ofileasca si nu exista nimic care sa-i opreasca, ajung la final intr-un mod dureros, dar in adancul lor stiu ca este cel mai bun. Pentru ca atunci cand unul dintre cei doi incepe sa ceara, flacara se stinge. 

Capricornul 

Ce se intampla cand doua minti din afara normei se unesc? Inteligenta este cea care va guverneaza mersul. Gemenii si Capricornul se straduiesc pe cont propriu, dar pana la urma ajung sa uneasca idei pe care le admira reciproc. Capricornul este cel caruia ii place sa aiba dreptate si se cearta logic, nu doar din cauza unei crize de furie. Gemenii nu cauta sa impresioneze, este conversatia lor cea care inconjoara Capricornul. Cei doi cad in tentatia de a fi ceva mai mult decat prieteni. Mai presus de toate, tu Capricorn, care iti dai din cale pentru modul dezinhibat in care Gemenii trec prin viata. Este clar ca Gemenii adauga stralucire Capricornului, dar ii poate sublinia lipsa de consistenta in tot ceea ce face. Capricorn, esti obisnuit sa faci un efort, sa plangi la nevoie, dar nu lasi garda jos. Nu intelegi cum Gemenii scapa totul si a doua zi dimineata se plimba ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Aceste diferente pot opri dragostea. 

Varsator 

Un amestec al celor care te inconjoara, al celor care te ajuta sa atingi aspectele artistice si curioase ale vietii. Asa se intampla cand Varsatorul ajunge sa se topeasca sub privirea unui Gemeni. O legatura in care emotiile sunt un vartej, dar stiu sa faca fata, pentru ca sunt foarte independenti si in cele din urma se predau iubirii. Au o latura intelectuala, introvertita si distrasa, asta ii face sa se indragosteasca. Cumva unul se intalneste cu celalalt, doua semne de aer care se pot pierde intr-o gramada de vise. Cand unul simte nevoia sa plece, celalalt intelege. Dragostea lor este atat de autentica, incat nu cere, ca nu se bazeaza pe timp, incat nu au nevoie sa fie lipiti impreuna pentru a arata ca si-ar da viata unul pentru celalalt. Daca ambii sunt rabdatori si stabili mental, fizic si emotional, Gemenii ar putea fi dragostea vietii Varsatorului. 

Pesti 

Modul in care Gemeni si Pesti se conecteaza este foarte artistic, mintile lor creative sunt cele care se intalnesc. Cei doi tind sa fie foarte romantici si, desi modul in care vad dragostea este diferit, reusesc sa empatizeze. Pestii pot fi acel suflet naiv care are incredere in celalalt, care se lasa dus si ignora orice semnalizare rosie in comportamentul Gemeni. Inceputul poate fi descris intr-adevar ca fiind povestea perfecta, in care suspinele nu pot fi ratate. Desi Gemenii sunt mai timizi cand vine vorba de dragoste, se simte increzator in sinceritatea Pestilor. Cu toate acestea, dragostea se poate destrama atunci cand se confrunta cu realitatea. Pestii sunt foarte tacuti si se indeparteaza treptat, pentru ca nu se simte apreciati de Gemeni. Pentru ca relatia lor sa functioneze, este nevoie de mult mai mult decat o multime de cuvinte frumoase si, in lipsa de fapte, vor ajunge sa-si rupa sufletul. 


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Compatibilitatea zodiei Gemeni cu celelalte zodii

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×