Cele mai importante carti si metode de marketing prin care iti poti dezvolta afacerea

Cele mai importante carti si metode de marketing prin care iti poti dezvolta afacerea

Tehnicile, metodele de marketing, dar si cartile din care poti invata mai multe sunt cele care au demonstrat deja ceea ce pot de-a lungul timpului mai ales atunci cand vine vorba despre dezvoltarea afacerii tale. Trebuie deci sa le adaugi si tu la strategia ta de marketing!

Pentru anumite intreprinderi este necesar un proces de cunoastere a clientului, adica  KYC. Aceasta este o procedura standard reglementata care verifica identitatea unui utilizator in sectorul serviciilor financiare. Aceasta asigura faptul ca organizatiile cunosc informatii detaliate despre clientii lor pentru verificarea identitatii, cum ar fi pozitia lor financiara, cunostintele in materie de investitii si toleranta la risc.

Care sunt avantajele aduse de KYC?

Este important sa se inteleaga faptul ca acest proces de cunoastere, KYC, joaca un rol esential, garantand siguranta consumatorilor sau a institutiilor financiare. Pentru consumatori, este cel care vine cu o serie de avantaje pretioase, precum o siguranta sporita, protejand mai ales contra uzurparii de identitate sau a unor fraude potentiale.
De asemenea, experienta digitala transparenta care este oferita de solutiile KYC este mai convenabila. Prin finalizarea procesului KYC, consumatorii au acces la o gama mai larga de produse si servicii financiare, ceea ce faciliteaza explorarea diferitelor optiuni financiare.

Alte metode de marketing prin care iti poti dezvolta afacerea

Trebuie sa iti centrezi afacerea pe nevoile clientilor. Este foarte important deci sa te focusezi pe ceea ce clientii vor, asteapta si exprima ca nevoie. Inbound si content marketing sunt metode deci pe care te poti baza pentru a cunoaste care sunt caracteristicile si nevoile clientilor.

Fidelizarea este si ea extrem de importanta. Fie prin e-mail, fie prin SMS sau chiar prin conturile de social media, este foarte important sa incerci sa iti fidelizezi clientii. 

Iată cele 4 tipuri de bilete pe care le poţi plasa la pariurile sportive Te-ar putea interesa si: Iată cele 4 tipuri de bilete pe care le poţi plasa la pariurile sportive

Dezvoltarea serviciilor asociate. Este important sa oferi clientilor si clientilor potentiali un nivel mai ridicat de satisfactie prin implementarea unei game de servicii asociate achizitiei de baza. Aceasta este o modalitate excelenta de a imbunatati drastic experienta clientilor si, prin extensie, de a incuraja vanzari suplimentare.

Care sunt cartile care te ajuta sa iti dezvolti afacerea?

Storytelling in marketing. Aceasta carte a fost scrisa de fostul sef de marketing de la Yahoo. Autorul se numeste Seth Godin si este considerat un maestru in lumea marketingului. In aceasta carte, Seth Godin acopera toate metodele posibile de a atrage un client. Cu toate acestea, chiar daca cartea este considerata nu foarte tehnica, ramane o referinta in marketingul digital.

Marea Carte a Marketingului Digital. Editia a doua a Marii Carti a Marketingului Digital a fost publicata de Dunod in octombrie 2020. Aceasta carte te informeaza cu privire la tendintele si principiile fundamentale ale marketingului digital pe care trebuie sa le cunosti. Ea raspunde asteptarilor profesionistilor, studentilor, antreprenorilor si managerilor de marketing. Pe langa partea de marketing, aceasta carte te invata si despre SEO si crearea de site-uri web.

Inbound Marketing - Atragerea, castigarea si incantarea clientilor in era digital. Continutul acestei carti se concentreaza pe Inbound Marketing, una dintre cele mai populare metode de marketing digital din prezent. Scrisa de Stéphane Truphème, un specialist in Inbound Marketing, aceasta carte descrie toate interactiunile implicate in atragerea vizitatorilor si apoi transformarea lor in clienti.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Cele mai importante carti si metode de marketing prin care iti poti dezvolta afacerea

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×