Cele mai bune populare carti despre spiritualitate

Cele mai bune populare carti despre spiritualitate

Cele mai bune carti despre spiritualitate se concentreaza pe lucruri precum auto-exprimarea, vindecarea, bunatatea, inteligenta emotionala si alte abilitati importante din viata. In continuare este prezentata o lista cu cele mai bune carti despre spiritualitate, toate care au recenzii excelente pe Amazon sau au fost bestselleruri (sau sunt scrise de autori bestseller!). Unele se bazeaza pe principiile traditionale din crestinism, iudaism si budism, in timp ce altele se concentreaza pe auto-dezvoltare din alte teme non-religioase. Aceste carti despre spiritualitate sunt cele pe care ar trebui sa le citesti si sa ti oferi timp pentru a le digera cu adevarat si a interioriza invataturile. Acestea sunt destinate incepatorilor spirituali de-a lungul calatoriei lor spirituale.

1. Conversatii cu Dumnezeu: un dialog neobisnuit de Neale Donald Walsch
Daca ar fi sa citesti o singura carte despre spiritualitate de pe aceasta lista, atunci ar trebui sa fie Conversatii cu Dumnezeu Volumul 1. Scrisa de Neale Donald Walsch, aceasta lucrare schimba cu adevarat viata. Autorul are o abordare diferita despre ceea ce este Dumnezeu, iar lucrarea este usor de urmarit si de inteles subiectul. Cartea abordeaza intrebari obisnuite, de la bani, la dragoste, pana la motivul pentru care lumea este asa cum este. De asemenea, ofera raspunsuri cu privire la modul in care poti trai o viata mai buna si mai satisfacatoare.

2. Puterea prezentului de Eckhart Tolle
Scrisa de Eckhart Tolle (bineinteles ca Eckhart trebuia sa fie pe aceasta lista), cartea recunoaste modul in care suntem preocupati de viitor sau impovarati de trecut si ne indeamna sa ne intoarcem la momentul prezent. De asemenea, ne invata sa mergem dincolo de constiinta mintii la adevaratul sine; caci renuntarea la nebunia mentala este primul pas catre iluminare. Este, de asemenea, ideala pentru persoanele care cauta o carte de auto-ajutor care va diminua depresia si anxietatea.

3. Un Pamant Nou de Eckhart Tolle
,,Fiecare ego vrea sa fie special. Daca nu poate fi special prin a fi superior celorlalti, este deosebit de fericit ca este mizerabil." Eckhart Tolle. Un Pamant Nou este o alta lucrare a lui Tolle, dar care se invarte in jurul eliberarii ego-ului tau. A castigat popularitate, datorita faptului ca a fost recomandata de Oprah, Un nou pamant este un must-read daca vrei sa reduci conflictul interior si exterior.

5 carti preferate de vedetele de la Hollywood Te-ar putea interesa si: 5 carti preferate de vedetele de la Hollywood

4. Sufletul neinlantuit de Michael A. Singer
Scris de Michael A. Singer, Sufletul neinlantuit ofera un exemplu perfect al modului in care suntem pierduti intr-o stare de vis. Este una dintre cele mai bune carti despre spiritualitate, daca vrei sa intelegi cum mintea iti conduce viata si ce poti face pentru a iesi din acea iluzie si sa ajungi la fericirea sufletului; la constiinta.

5. Tao Te Ching de Lao Tzu
Tao Te Ching este o lucrare din secolul al IV-lea i.Hr., realizata de fondatorul taoismului, Lao Tzu, si ofera informatii despre dualitate, echilibru, compasiune, etc; lectii care sunt aplicabile si astazi. Cartea cauta armonie si te va elibera de efectele caustice ale lacomiei, dorintei si gandirii judecatoresti. Tao Te Ching este atat o lectura rapida, cat si un studiu indelungat, vei invata multe din ambele.

6. Cele 7 legi spirituale ale succesului de Deepak Chopra
Deepak Chopra este renumit pentru capacitatea sa de a lua invataturi vedice si de a le prezenta unui public occidental. Cele sapte legi spirituale ale succesului se intampla sa fie una dintre cele mai bune lucrari ale sale si subliniaza importanta succesului. Legile in sine nu sunt revolutionare, ci mai degraba familiare, dar tocmai asta o face atragatoare; faptul ca sunt usor de relationat.

7. Alchimistul de Paulo Coelho
Alchimistul este mai mult decat o carte, inspirand miscari de pe tot globul. Calatoria lui Santiago, in timp ce isi urmareste legenda, este una de care te poti lega, iar cartea arata cum universul conspira pentru a te ajuta sa iti realizezi visele. Este bine scrisa cu o multime de lectii spirituale de absorbit, nu e de mirare ca a castigat un astfel de cult. Maestrul apare doar atunci cand studentul este pregatit.


0,00 (0 voturi)
Andrei C

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune populare carti despre spiritualitate

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×