Ce este cardul pentru recenzii Google si cum functioneaza

Ce este cardul pentru recenzii Google si cum functioneaza

Recenziile Google sunt o modalitate excelenta pentru afaceri de a-si imbunatati reputatia online si de a atrage noi clienti. Ele pot ajuta clientii potentiali sa decida daca sa faca afaceri cu o anumita companie, iar recenziile pozitive pot duce la cresterea vanzarilor.

Un mod de a colecta recenzii Google este prin utilizarea unui Card Recenzii Google. Acest card este un instrument simplu si eficient care poate fi utilizat pentru a solicita clientilor sa lase o recenzie pentru afacerea dumneavoastra.

Ce este cardul pentru recenzii Google?

Cardul pentru recenzii Google este un instrument care permite afacerilor sa solicite recenzii de la clienti in mod simplu si rapid. Cardul este un mic dispozitiv fizic, de obicei un card de plastic, care contine un cod QR sau un chip NFC. Clientii pot scana codul QR sau pot atinge cardul cu un smartphone compatibil NFC pentru a fi directionati catre pagina de recenzii Google a afacerii.

Cum functioneaza cardul pentru recenzii Google?

Pentru a utiliza cardul pentru recenzii Google, trebuie sa urmati acesti pasi:

 1. Activati cardul. Acest lucru se face de obicei scanand un cod QR inclus in card sau vizitand un link special.
 2. Prezentati cardul clientului. Dupa o tranzactie sau interactiune pozitiva cu clientul, prezentati-i cardul si explicati-i ca doriti feedback-ul sau. Spuneti-i ca tot ce trebuie sa faca este sa apropie cardul de telefonul sau mobil.
 3. Utilizati tehnologia NFC. Cand un client apropie cardul de un smartphone compatibil NFC, telefonul va detecta cardul si va deschide automat pagina de recenzii Google a afacerii dumneavoastra.
 4. Lasati recenzia. Odata ajuns pe pagina de recenzii Google, clientul poate lasa o recenzie.

Ce este NFC?

NFC, acronimul pentru Near Field Communication, este o tehnologie wireless care permite dispozitivelor care au aceasta functie sa comunice intre ele prin unde radio, prin simpla lor apropiere la o distanta mai mica de 10 cm.
NFC este o tehnologie relativ noua, dar a devenit rapid populara in ultimii ani, datorita utilizarilor sale multiple. Cele mai frecvente utilizari ale NFC includ:

 • Plati contactless. NFC este utilizat pentru a efectua plati fara contact cu carduri bancare, telefoane mobile sau ceasuri inteligente.
 • Transfer de date. NFC poate fi utilizat pentru a transfera date intre dispozitive, cum ar fi contacte, fisiere sau pagini web.
 • Acces controlat. NFC poate fi utilizat pentru a controla accesul la anumite zone sau dispozitive.
 • Marketing. NFC poate fi utilizat pentru a oferi clientilor informatii sau promotii suplimentare.

NFC functioneaza prin utilizarea undelor radio de inalta frecventa (13,56 MHz). Cand doua dispozitive NFC sunt apropiate, acestea emit undele radio, care sunt folosite pentru a transmite date.

160 Citate profunde si inspirationale despre cum sa treci peste durere Te-ar putea interesa si: 160 Citate profunde si inspirationale despre cum sa treci peste durere

NFC este o tehnologie sigura, deoarece datele transmise sunt criptate. Cu toate acestea, este important sa protejati dispozitivele NFC cu o parola sau un PIN.

Cum sa obtineti un card pentru recenzii Google

Puteti obtine un card pentru recenzii Google de la o varietate de furnizori. Unele companii ofera carduri gratuite, in timp ce altele percep o taxa.

Atunci cand alegeti un furnizor de carduri pentru recenzii Google, luati in considerare urmatoarele factori:

 • Pretul. Preturile cardurilor pentru recenzii Google variaza in functie de furnizor.

 • Caracteristici. Unele carduri pentru recenzii Google ofera caracteristici suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a personaliza cardul cu logo-ul sau sloganul afacerii dumneavoastra.

 • Serviciul clienti. Asigurati-va ca furnizorul de carduri pentru recenzii Google ofera un serviciu clienti bun, in cazul in care aveti intrebari sau probleme.

Avantajele utilizarii cardului pentru recenzii Google

Cardul pentru recenzii Google ofera o serie de avantaje pentru afaceri:

 • Usureaza procesul de colectare a recenziilor. Cu un card pentru recenzii Google, clientii pot lasa o recenzie cu o simpla atingere a cardului. Acest lucru poate ajuta la cresterea numarului de recenzii pe care le primiti.
 • Creste numarul de recenzii pozitive. Studiile au aratat ca clientii care sunt rugati sa lase o recenzie sunt mai predispusi sa lase o recenzie pozitiva. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt deja multumiti de experienta lor cu afacerea dumneavoastra.
 • Imbunatateste reputatia online a afacerii. Recenziile pozitive pot ajuta la imbunatatirea reputatiei online a afacerii dumneavoastra. Acest lucru poate duce la atragerea de noi clienti si la cresterea vanzarilor.

Cardul pentru recenzii Google este un instrument simplu si eficient care poate fi utilizat pentru a colecta recenzii Google pentru afacerea dumneavoastra. Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a creste numarul de recenzii pozitive pe care le primiti, cardul pentru recenzii Google este o optiune pe care ar trebui sa o luati in considerare.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Ce este cardul pentru recenzii Google si cum functioneaza

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×