6 carti motivationale de citit de luni pana sambata - uita de stresul din timpul saptamanii!

6 carti motivationale de citit de luni pana sambata - uita de stresul din timpul saptamanii!

Citirea cartilor motivationale poate face o diferenta uriasa in modul in care te vezi pe tine si lumea din jurul tau. Citind o carte inspirationala in fiecare zi vine cu avantajul de a ne mentine intr-o forma psihica optima si ne va ajuta sa intelegem mai bine toate dificultiatile si provocarile zilnice.

Viata devine putin mai simpla atunci cand acceptam, ca pe masura ce ne urmarim obiectivele, inevitabil vor exista provocari si bariere de depasit.

Iata cateva carti care sa te inspire in fiecare zi a saptamanii - de luni si pana sambata. Duminica este recomandat sa ne relaxam si ne incarcam cu energie, potrivit recomandarilor specialistilor in psihologie.

Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace -  Stephen Covey

Aceasta carte a fost numita cartea de afaceri cea mai influenta a secolului XX. Daca se intampla sa te lupti cu imbunatatirea anumitor aspecte ale vietii tale, aceasta carte este ideala. Ce obiceiuri practica oamenii care au succes atat in viata profesionala, cat si in cea personala?

Cum sa castigi prieteni si sa influentezi oameni / How to Win Friends and Influence People - Dale Carneige

Plina de sfaturi practice, aceasta carte motivationala include tehnici fundamentale de manipulare a oamenilor, sase moduri de a-i face pe oameni ca tine, douasprezece moduri de a face oamenii sa inteleaga modul tau de a gandi, cum sa fii lider si sa schimbi oamenii, fara a jigni sau a crea resentimente. In plus, vei descoperi  sapte reguli pentru a-ti face viata mai fericita.




Trezeste uriasul din tine - Tony Robbins

Aceasta carte informativa si motivationala este scrisa de Tony Robbins, care este probabil unul dintre cei mai buni mentori motivationali din ziua de azi. In aceasta carte, Tony impartaseste sfaturi si strategii pentru a putea controla mai usor:  emotiile, corpul, relatiile, finantele si viata.

Esti cel mai tare -  Jen Sincero 

Prin aceasta carte, Jen Sincero ofera cititorilor exercitii simple pentru a-i ajuta sa-si identifice credintele, atitudinile si obiceiurile de auto-limitare. Ea ofera cateva sfaturi grozave si face acest lucru intr-un mod plin de umor pentru a captiva cu adevarat publicul si pentru a motiva oamenii sa inceapa sa obtina succesul pe care si-l doresc in viata.

Top 5 cele mai bune carti pentru copii Te-ar putea interesa si: Top 5 cele mai bune carti pentru copii

Scopul lui Jen este de a ajuta cititorii sa inteleaga cu adevarat de ce au dezvoltat anumite modele de gandire si comportament. Ea ne ajuta sa ne concentram asupra lucrurilor pe care le putem schimba si sa acceptam realitatea atunci cand diferite evenimente nu se pot modifica.

Fa-ti patul! William H. McRaven

Daca vrei sa schimbi lumea, incepe prin a-ti face patul. Fa-ti patul!” este o carte care contine lectiile prezentate intr-un discurs sustinut de amiralul William H. McRaven. In acel discurs, el a impartasit cele 10 principii pe care le-a invatat in timpul antrenamentelor pentru a deveni Puscas Marin, aspecte care l-au ajutat sa depaseasca diferitele provocari cu care s-a confruntat de-a lungul carierei sale.

Acest discurs a devenit viral, obtinand peste 10 milioane de vizualizari, deoarece a explicat clar cum oricine poate folosi aceste lectii pentru a se imbunatati atat pe sine,  cat si in lumea din jurul. Aceasta carte povesteste intamplari din serviciul autorului si ii inspira pe cititori sa isi doreasca sa obtina mai mult de viata.

Ia decizii bune! - Chip Heath, Dan Heath

Autorii acestei carti amuzante si motivationale prezinta importanta si rolul schimbarilor. Teoria lor este ca exista doua sisteme cerebrale - un sistem rational si un sistem emotional. Cand aceste sisteme lucreaza impreuna, efectuarea de modificari este simpla. Atunci cand ratiunea este in contradictie cu sentimentele este imposibil sa facem schimbari majori in viata deoarece ne aflam intr-un razboi permanent cu noi insine.

O carte motivationala este perfecta pentru inspiratie. Cand fiecare zi pare o rutina obositoare, sfaturile prezentate de autorii din lista de mai sus, au un rol asemnator cu butonul de reset. Fie ca ne limitam singuri sau suntem blocati de cerintele societatii, din aceste carti vom afla cum sa facem cele mai bune alegeri si cum sa devenim mai buni pe toate planurile.


0,00 (0 voturi)
Ana

Nu sunt Comentarii la 6 carti motivationale de citit de luni pana sambata - uita de stresul din timpul saptamanii!

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×