5 carti erotice pe care nu le poti rata

5 carti erotice pe care nu le poti rata

Bucurati-va de beneficiile placute ale lecturii, dar adaugand atingerea picanta impregnata in cartile erotice. Aflati despre avantajele acestui tip de literatura pentru a va optimiza viata sexuala.

Literatura, fara indoiala, ne face sa avem momente grozave. Mult mai mult cand vine incarcat de povesti intime, picante, pline de pasiune, romantism si sex. Astazi va prezentam 5 carti erotice pe care nu le puteti rata.

Orice fan al lenjeriei, jocurilor sexuale si produselor cosmetice senzoriale ar trebui sa aiba o carte din aceasta categorie pe noptiera lor. Prin ea, poste sa trezeasca cele mai profunde instincte ale pasiunii.

Nici macar cei mai sceptici cititori nu pot rezista curentului enorm al acestei lecturi seducatoare, salbatice si sexuale. Fie sa te stimulezi, sa furi idei sau pur si simplu sa te distrezi. Literatura erotica nu inceteaza sa adauge titluri care merita investigate.

Top 5 carti erotice pe care nu le poti rata

Senzualitate nepologetica, fantezii, perversiuni si jocuri pentru toate gusturile si varstele prin versuri. Indraznesti sa-ti lasi imaginatia sa curga? Noteaza intr-o lista cele 5 carti erotice pe care nu le poti rata.
1. Lady Chatterley's Lover, de David H. Lawrence

„Lady Chatterley's Lover” este una dintre primele capodopere ale literaturii erotice. Povesteste viata lui Constanza, o femeie casatorita cu un barbat paraplegic din clasa superioara. Are o aventura cu un alt membru al clasei muncitoare.

Lucrarea a provocat un scandal si a fost interzisa in acel moment. Motivul au fost scenele in care relatiile sexuale sunt descrise cu forta.

2. Fifty Shades Of Grey, de EL James

Aceasta este prima transa a trilogiei „Cincizeci de umbre”. Acesta relateaza relatia torida a tinerei studente de literatura Anastasia Steele cu seducatorul om de afaceri Christian Grey.

Se remarca prin scenele sale erotice explicit, cu elemente ale practicilor sexuale. Acestea implica dominatie, supunere si sadomasochism.

4 carti biografice care te vor inspira Te-ar putea interesa si: 4 carti biografice care te vor inspira

3. Tropic of Cancer, de Henry Miller

Editia din 1961 din Statele Unite a condus la un proces pentru obscenitate. Textul „Tropicul Racului” este renumit pentru descrierile sale sexuale, de o sinceritate mare si in mai multe randuri de natura detaliata. Este considerata una dintre capodoperele literaturii din secolul XX.

Este un fel de autobiografie sexuala a autorului sau, Henry Miller. Are intalniri riscante in baruri si bordeluri, precum si baut excesiv.

4. Lolita, de Vladimir Nabokov

Este considerat un clasic al secolului XX. Este vorba despre obsesia sexuala a unui barbat de varsta mijlocie pentru o fetita de 12 ani. Nu fara controverse, este povestit cu un fundal psihologic excelent. Ideala pentru cei carora le place sa investigheze tabuurile societatii.

5. Memoirs of a Geisha, de Arthur Golden

Cu mana lui Sayuri, se intra intr-o lume secreta dominata de pasiuni si sustinuta de aparente. Acolo, senzualitatea si frumusetea nu pot fi separate de degradare si supunere.

In acest univers al „Memoriilor unei gheise”, tinerele femei aspirante sunt puternic instruite in arta seductiei. Fecioria lor va fi vanduta celui mai inalt ofertant si vor trebui sa se convinga ca, pentru ei, dragostea nu este altceva decat un miraj.

Ce este literatura erotica?

Cunoscuta si sub denumirea de pornografie, literatura erotica este un gen literar in care textele sunt legate, direct sau indirect, de erotism si sex.

In cadrul acestei categorii, de obicei pot fi gasite romane de fictiune cu continut erotic. In plus, sunt surprinse nuvele sau povesti, poezii, piese de teatru, memorii si manuale sexuale.

De zeci de ani, scriitorii din intreaga lume au creat carti cu continut erotic care au fost revolutionare pentru vremea lor. Uneori, slujbele lor erau chiar interzise.


0,00 (0 voturi)
Admin A

Nu sunt Comentarii la 5 carti erotice pe care nu le poti rata

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×