Carti electronice. Beneficii si oportunitati atunci cand le folosesti

Carti electronice. Beneficii si oportunitati atunci cand le folosesti

Noile tehnologii au permis trecerea de la cartea de hartie la cea electronica. In prezent, avem atat ziare si reviste in format digital, cat si in format fizic, iar cartile nu fac exceptie. Inventia cartii electronice a impartit comunitatea intre iubitorii de hartie si generatia electronica, dar care este cu adevarat mai bun?

Avantajele cartii electronice sunt numeroase in comparatie cu formatul pe hartie. In articolul de astazi vrem sa va aratam o viziune atat a avantajelor, cat si a dezavantajelor sale. Cu toate acestea, pe baza opiniei expertilor, beneficiile cartii electronice depasesc cu mult dezavantajele sale.

Toata lumea cunoaste avantajele cartilor electronice: disponibilitate (descarcare imediata), pret (mai mic decat versiunea pe hartie), imaterialitate (greutate redusa si capacitate de memorie enorma a cititoarelor / tabletelor) si multimedia (posibilitatea de a insera hyperlinkuri care ofera acces la continutul multimedia prezent pe internet).




Cartea electronica este o publicatie digitalizata, adica, un text care este sustinut de un fisier electronic in loc de hartie. Se mai numeste o carte electronica sau carte digitala. Click aici pentru o selectie cu cele mai bune carti electronice pe care le poti citi gratuit.

Unele dintre caracteristicile sale principale sunt urmatoarele:

- Cartile electronice au instrumente care faciliteaza lectura. Acestea va permit sa cautati cuvinte, sa evidentiati parti, sa faceti comentarii, sa gasiti semnificatii ale dictionarului si alte functii. In cartile digitale, elementele multimedia, precum audio si video, sunt adesea articulate textului. Prin intermediul internetului, un text poate avea linkuri catre alte carti disponibile pe net.

10 avantaje ale unei carti electronice Te-ar putea interesa si: 10 avantaje ale unei carti electronice

- Structura, dimensiunea si aspectul acestor carti sunt decise in asa fel incat vizualizarea, descarcarea timpului si utilizarea sunt intr-adevar practice.

- Pentru a proteja drepturile de autor si drepturile de publicare, cartile electronice nu pot fi tiparite sau copiate, decat cu permisiunea expresa a autorului sau editorului. O carte digitala poate fi deschisa numai pe computerul sau dispozitivul portabil pe care a fost descarcata. Astfel, nu poate fi reprodus sau copiat pe alte computere. Descarcarile se fac in general prin internet, prin serviciile oferite de librariile specializate in acest tip de text.

Care sunt utilizarile unei carti electronice ( carte electronica )?

- De vanzare.

- Ca instrument de marketing si promovare. Acestea va permit sa furnizati informatii despre diverse subiecte; furnizeaza informatii utile si gratuite; creste increderea clientilor tai actuali; accesati piete noi si mai multi clienti

- Colectionar de fisiere. Puteti rezuma publicatiile pe care doriti sa le oferiti publicului: cataloage, rapoarte, articole etc.

- Manual de ajutor sau educational. In acest fel, cartile digitale sunt utile pentru a vinde utilaje, software, dispozitive electronice, cursuri, evenimente si multe altele.
In cateva zile iti poti face cunoscuta opera literara: roman, poezie, povesti, povesti etc.

- Editie de proba. Publicarea cartii dvs. cu acest sistem electronic va permite sa accesati in mod liber lecturile sale, sa editati o versiune promotionala, astfel incat cei interesati sa poata vedea o parte sau sa comercializeze textul integral.


0,00 (0 voturi)
Admin A

Nu sunt Comentarii la Carti electronice. Beneficii si oportunitati atunci cand le folosesti

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×