Top 5 carti despre zodii si destin

Top 5 carti despre zodii si destin

Astrologia, numerologia si secretele reincarnarii fascineaza inca din cele mai vechi timpuri, fiind forme ale divinatiei prin care ajungem sa ne cunoastem mai bine si sa descoperim sensul vietii pe acest pamant. Fiecare ne nastem sub un anumit semn zodiacal, in functie de ce pozitii au ocupat pe cer soarele, luna si principalele planete, in acel moment. Acest lucru ne determina multe dintre calitatatile si defectele, predispozitiile spre anumite afectiuni, inclinatii spre anumite talente sau alte chestiuni specifice.

De asemenea, sunt multi cei care cred in reincarnarea sufletului, intr-o calatorie continua a fiintei din planul superior, in incercarea de a atinge absolutul. Pentru a se intampla acest lucru sufletul se reincarneaza in fiecare viata, in alt trup, pentru a invata anumite lectii karmice, pentru a putea evolua si asimila cat mai multe cunostinte la nivel ancestral.

Daca esti pasionat de temele ezoterice de discutii, zodii, astrologie si numerologie sau vrei sa descoperi mai multe din aceasta sfera de interes, atunci poti incepe cu cateva dintre cartile recomandate in lista de mai jos.

 

Fii propriul tau astrolog mereu inspirat! - Astronin Astrofilus

O carte ideala pentru cei care doresc sa inteleaga mai bine cum functioneaza astrologia, cu ce se se ocupa mai exact si cum putem aplica informatiile acestui domeniu, in viata personala. Ai sansa sa asimilezi cu usurinta date despre zodiac in general, casele si planetele de pe harta astrala, si cum aceste pozitii ne pot influenta parcursul vietii. Totodata, ai la dispozitie o analiza detaliata a fiecarei zodii in parte, a semnificatiei si caracteristicilor fiecareia. “Fii propriul tau astrolog mereu inspirat!” este un cadou perfect pentru cei care sunt la inceputul carierei de astrologi sau persoanele interesate direct de stiintele astrologice.
Fii propriul tau astrolog mereu inspirat! - Astronin Astrofilus

Fii propriul tau astrolog mereu inspirat! - Astronin Astrofilus

Gasesti "Fii propriul tau astrolog mereu inspirat! - Astronin Astrofilus" pe:

Zodiile - Carolyne Faulkner

Un ghid practic si plin de informatii despre tot ce inseamna zodiile, planetele si astrograma personala. Inveti sa-ti interpretezi singur harta natala, sa intelegi mai bine cum te poate afecta pozitia unei planete intr-o anumita zodie in fiecare luna. De asemenea, nu numai ca ajungi sa te cunosti mai bine pe tine, dar incepi sa ai o viziune de ansamblu asupra celorlalte zodii, cum ar fi cea a partenerului de viata sau a altor persoane apropiate. Dupa ce citesti “Zodiile” va fi mult mai usor sa iesi dintr-o situatie critica in care nu stii cum sa actionezi si sa fii mult mai empatic in raport cu trairile celor din jur.

Zodiile - Carolyne Faulkner

Zodiile - Carolyne Faulkner

Gasesti "Zodiile - Carolyne Faulkner" pe:
Cele mai bune carti ale anului 2019 -lista celor mai importante edituri din Romania Te-ar putea interesa si: Cele mai bune carti ale anului 2019 -lista celor mai importante edituri din Romania

Semnele zodiacale si vieti trecute - Bernie Ashman

In “Semnele zodiacale si vieti trecute” ai oportunitatea de a descoperi de ce trebuie sa infrunti anumite greutati in viata actuala si cum iti poti invata lectiile karmice potrivite, pentru evolutia sufletului tau. Fiecare zodie are alocate trei zone energetice care ofera informatii despre posibilele vieti trecute si probleme care acum se transpun sub forma unor blocaje sau obstacole. Te cunosti pe tine si pe cei din jur, intr-o maniera simpla si usor de asimilat. Ai nevoie doar de data de nastere si mintea deschisa spre orice tip de perspectiva.

Semnele zodiacale si vieti trecute - Bernie Ashman

Semnele zodiacale si vieti trecute - Bernie Ashman

Gasesti "Semnele zodiacale si vieti trecute - Bernie Ashman" pe:

Recalibrarea fiintei - Mihai Lucian

O carte care trateaza evolutia spirituala, ca pe un proces perfect normal, pentru fiecare dintre noi. Orice persoana poate atinge un nivel cat mai inalt de constiinta, daca are sufletul deschis spre a aborda un stil de viata sanatos si pur. In “Recalibrarea fiintei” intelegem mai bine rolul nostru pe acest pamant, ce inseamna de fapt sufletul uman si cum ne putem depasi limitele corpului fizic, pentru a cunoaste adevaruri superioare. O abordare pas cu pas a unei vieti ghidate de principii si reguli spirituale.

Recalibrarea fiintei - Mihai Lucian

Recalibrarea fiintei - Mihai Lucian

Gasesti "Recalibrarea fiintei - Mihai Lucian" pe:

Vieti in trecut, miracole in prezent - Denise Linn

Un mod simplu si concis prin care fiecare persoana invata ce inseamna regresia vietilor trecute, cum o poate ajuta in aceasta viata si cum se poate ghida in functie de anumite aspecte karmice, pentru a duce o existenta echilibrata. “Vieti in trecut, miracole in prezent” te ajuta sa-ti interpretezi vietile trecute, fara o regresie in adevaratul sens al cuvantului si sa intelegi mai bine cum sunt conturate relatiile cu cei din familie sau cu persoana iubita.

Vieti in trecut miracole in prezent

Miracolele apar in viata ta usor si fara efort. E pur si simplu o chestiune de a-ti aminti cine esti. ...

Gasesti "Vieti in trecut miracole in prezent" pe:


0,00 (0 voturi)
Oana V

Nu sunt Comentarii la Top 5 carti despre zodii si destin

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai: