Carti de motivatie personala de citit la inceput de an

Carti de motivatie personala de citit la inceput de an

De regula, inceputul de an este perioada in care ne punem in ordine obiectivele pentru restul anului. Fie ca este vorba de cariera, studii sau petrecerea timpului liber, organizarea si stabilirea unui scop precis ajuta la echilibrarea nevoilor si dorintelor pe tot parcursul anului.

Nu trebuie sa neglijam dezvoltarea personala, un subiect foarte des abordat prin intermediul cartilor de specialitate. Inceputul anului este excelent pentru reinventarea de sine, de crestere din punct de vedere psihic si de aducere a bunastarii pe toate planurile vietii.

Daca ai nevoie de un plus de motivatie pentru a-ti duce la bun sfarsit planurile stabilite sau vrei sa descoperi mai multe aspecte care tin de evolutia persoanala, atunci citeste macar una dintre cartile prezentate mai jos. Aparitii celebre in sfera dezvoltarii personale menite sa te ajute si sa te ghideze in diferite momente ale vietii.

 

Arta subtila a nepasarii - Mark Manson

Mark Manson reuseste printr-un discurs sincer sa reinventeze pereceptia pe care fiecare o avem asupra a ceea ce inseaman cu adevarat fericirea. Este o noua abordare care ne invata sa ne acceptam greselilie, emotiile negative, frustarile, sa ajungem sa le intelegem si sa le rezolvam in mod consstient. Ignorarea raului si a partilor mai putin bune din viata nu duce nicioadata la fericire, din contra, alimenteaza si mai tare durerea si traumele psihologice. O carte pentru toti cei care cred ca viata lor nu are sens, ca orice ar face nu reusesc sa simta fericire si care vad numai partea negativa a lucrurilor.
Arta subtila a nepasarii

In acest ghid revolutionar definitoriu pentru o intreaga generatie autorul ne invata ca pentru a fi fericiti ...

Gasesti "Arta subtila a nepasarii" pe:

Controleaza-ti timpul ca sa-ti controlezi viata - Brian Tracy

Brian Tracy este cunoscut pentru unul dintre cele mai apreciate si bine vandute cursuri de dezvoltare personala din lume, Psihologia Succesului. In cartea de fata, autorul ne invita sa descoperim secretele organizarii eficient a timpul in viata de zi cu zi, pentru a fi cu adevarat productivi si fericiti. Imparte timpul in zece categorii pe parcursul unei zile normale de lucru si ofera informatiile necesare pentru a valorifica fiecare minut. Unul dintre secretele succesului diferitelor personalitati marcante este modul ingenios de distribuire a timpului in fiecare zi, astfel incat sa se pastreze un echilibru natural intre munca, relaxare si petrecere alaturi de persoanele dragi.

6 carti motivationale de citit de luni pana sambata - uita de stresul din timpul saptamanii! Te-ar putea interesa si: 6 carti motivationale de citit de luni pana sambata - uita de stresul din timpul saptamanii!

O minte curioasa - Brian Grazewr, Charles Fishman

Curiozitatea naturala este o caracteristica in special a copiilor, care fascinati de lumea pe care de abia o descopera, vor sa afle cat mai multe detalii despre tot ce ii inconjoara. Cu timpul, aceast curiozitate se diminueaza, intram in jocul unor automatisme, luam lucrurile ca atare si nu ne mai punem intrebari care sa elucideze diferite mistere sau dileme. „O minte curioasa” ne invata se redescoperim arta curiozitatii, care ne ajuta sa aflam mai multe despre ce este in jurul nostru dar si despre propria persoana. Reusim astfel sa privim viata cu alti ochi, sa fim mai constienti si prezenti, fapte care au ca urmare fericirea si echilibrul interior.

O minte curioasa - Brian Grazewr, Charles Fishman

O minte curioasa - Brian Grazewr, Charles Fishman

Gasesti "O minte curioasa - Brian Grazewr, Charles Fishman" pe:

Distruge-ti obiceiurile nocive! - Joe Dispenza

Joe Dispenza, un chiropractician de succes, a descoperit cu ceva timp in urma legatura care exista intre stiinta si spirit. Vorbeste despre campul cuantic, modul in care suntem conectati cu Universul si cum ne putem redefini intreaga fiinta prin adoptarea unor obiceiuri simple. Putem astfel sa renuntam la tot ce este toxic in jurul nostrul, la obiceiurile nocive si la situatiile care ne impiedica sa evoluam. Devenim astfel o mai buna versiune a noastra, din punct de vedere genetic si psihic. Evolutia noastra ca om nu este batuta in cuie si poate fi reprogramata prin diferite practici care ne pot ajuta sa fim in deplin echilibru cu noi insine.

Distruge-ţi obiceiurile nocive

Postulatul cărţii de faţă evidenţiază ideea că niciun om nu e condamnat din punct de vedere genetic ...

Gasesti "Distruge-ţi obiceiurile nocive" pe:


0,00 (0 voturi)
Oana V

Nu sunt Comentarii la Carti de motivatie personala de citit la inceput de an

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai: