Cele mai bune 6 carti de dezvoltare profesionala pentru toate etapele carierei

Cele mai bune 6 carti de dezvoltare profesionala pentru toate etapele carierei

Astazi cu totii avem acces la o cantitate aproape infinita de resurse pe care le putem folosi pentru dezvoltarea noastra profesionala. Aceasta include tutoriale online, podcast-uri etc. Cu toate acestea, cartile sunt inca mediul nostru preferat pentru a continua sa invatam.

In acest articol, va vom prezenta cateva dintre cartile noastre preferate pentru a va ajuta in dezvoltarea profesionala.

1. Tribe of Mentors de Tim Ferriss

Poate ca il cunoasteti deja pe Tim Ferriss din unele dintre cartile sale anterioare, cum ar fi Saptamana de lucru de 4 ore. Pentru aceasta noua carte, Ferriss a cercetat obiceiurile si a adunat sfaturile a mai mult de 100 dintre cei mai buni artisti din lume.

Daca sunteti in cautarea unei singure carti care sa va permita sa profitati la maximum de dezvoltarea profesionala, acest bestseller de peste 600 de pagini este calea de urmat.

2. The Four de Scott Galloway

Titlul acestei carti se refera la „patru mari jucatori din lumea tehnologica: Amazon, Apple, Facebook si Google. Pe paginile sale, cartea explica modul in care aceste companii ne influenteaza viata, cum prospera si de ce sunt aproape imposibil de demolat. Pe langa faptul ca este o lectura interesanta, The Four va poate invata multe despre ce este nevoie pentru a avea succes intr-un startup.




3. Unshakeable: Your Financial Freedom Playbook de Tony Robbins

Pentru aceasta carte, Tony Robbins a intervievat cincizeci dintre cei mai de succes economisti si investitori din lume. Rezultatul este de aproximativ 257 de pagini de intelepciune financiara despre cum sa construiti si sa va protejati activele.

Ati putea spune ca aceasta carte este mai mult despre stabilitatea financiara decat profesionala. Cu toate acestea, vom argumenta ca, daca doriti cu adevarat sa aveti succes la locul de munca, trebuie sa stapaniti fundamentele managementului financiar, indiferent de domeniul dvs.

Top 5 carti recomandate de Bill Gates Te-ar putea interesa si: Top 5 carti recomandate de Bill Gates

4. Insight de Tasha Eurich

In trecut, am vorbit despre succesul personal si profesional. Daca nu ne-ati crezut pe cuvant, aceasta carte ar putea fi cea care va convinge in cele din urma sa priviti inauntru.

Pe paginile sale, Tasha Eurich trece in revista sute de „studii pentru a descrie cum sa abordam introspectia in mod corect. Nu va fie teama de cuvantul „studii”, deoarece Eurich include si multe povesti personale reale pentru a ancora stiinta si a o face mai accesibila.

5. The New Rules of Work - Alexandra Cavoulacos, Kathryn Minshew

Daca lucrati in tot ceea ce este strans legat de tehnologie, atunci stiti ca zilele in care ati stat intr-o companie intreaga cariera s-au incheiat. Astazi, caile parcurse de carierele noastre nu sunt la fel de liniare si nu este neobisnuit sa va regasiti in mod frecvent abilitatile.

Noile reguli de lucru exploreaza modul in care companiile moderne abordeaza angajarea si modul in care solicitantii cauta un loc de munca. Scopul lor este de a va ajuta sa navigati la locul de munca modern si sa progresati in randuri jucandu-va corect cartile.

6. The Dichotomy Of Leadership de Jocko Wil si Leif Babin

Conducerea eficienta inseamna sa stii cand sa conduci si cand sa urmezi. Aceasta este intrebarea din centrul acestei carti si este ceva ce va trebui sa intelegeti daca doriti sa va ridicati in cariera.

Exista multe calitati care fac mari lideri si aproape toate necesita cultivare deliberata. In aceasta carte veti gasi sfaturi despre cum sa delegati munca, sa va conduceti echipa si chiar sa ramaneti umili prin toate acestea.


0,00 (0 voturi)
Admin A

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune 6 carti de dezvoltare profesionala pentru toate etapele carierei

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×