10 avantaje ale unei carti electronice

10 avantaje ale unei carti electronice

O carte electronica, cunoscuta si sub numele de E-book, este o versiune electronica sau digitala a unei carti traditionale. Avantajul acestui format in raport cu alte dispozitive electronice, cum ar fi tablete, laptopuri sau telefoane mobile, este ca utilizeaza tehnologia de cerneala electronica si nu are iluminare de fundal.

10 avantaje ale cartilor electronice

1. Ebook-urile nu ocupa spatiu

Este clar ca iubitorii de carti au intotdeauna o problema de spatiu. Cartile inunda in jurul nostru, cu acumularea de praf.

2. Ebook-urile nu se deterioreaza si nu se pierd

Cu cartile electronice, chiar daca pierdeti E-readerul, aveti o copie de rezerva pe Internet. Biblioteca din Alexandria a ars si a pierdut cartile pentru totdeauna, nu avea nicio rezerva.

3. Ebook-urile sunt mai ieftine si mai rapide de produs
Prin reducerea costurilor de depozitare, transport si tiraje de sute sau mii de exemplare, preturile sunt mai mici decat cartile tiparite.

Ciclul de productie este mai rapid, permitand cartilor despre actualitate sa fie disponibile mai rapid si, de asemenea, sunt usor de actualizat, pentru a corecta erorile si a adauga informatii.

4. Ebook-urile sfideaza timpul: pot fi livrate aproape instantaneu

Nu este nevoie sa faceti excursii la librarie sau biblioteca sau sa asteptati prin posta sa soseasca cartea. Aveti o biblioteca intreaga la indemana unui clic. Se afirma ca, din acest motiv si din cauza preturilor, se citesc mai multe.

5. Ebook-urile nu au editii epuizate

Cu editiile electronice, cartea va fi intotdeauna disponibila la nivel global.

Top 70 cele mai recomandate carti pentru antreprenori Te-ar putea interesa si: Top 70 cele mai recomandate carti pentru antreprenori

6. Ebook-urile sunt foarte versatile

Puteti regla dimensiunea si fontul, nu mai trebuie sa tolerati acele editii cu font microscopic. Si alegeti si culoarea hartiei.

7. Ebook-urile sunt usor de consultat. Puteti cauta instantaneu un cuvant sau o fraza

De cate ori ne amintim ca am citit ceva intr-o carte, dar nu am notat pagina? Cu cautarea cuvintelor cheie puteti gasi de cate ori este citat un cuvant.

Majoritatea cartilor electronice vin cu dictionare incorporate sau va permit sa le incorporati cu usurinta. De asemenea, puteti instala alte dictionare daca cititi carti in diferite limbi.

De asemenea, au linkuri active pentru cautarea instantanee a informatiilor suplimentare (hyperlinkuri).

8. Mai multa socializare si mai multa interactiune cu autorul

Cu cartile electronice puteti partaja citatele preferate pe Facebook, Twitter si alte retele cu un singur clic. In acelasi mod puteti sti care sunt partile preferate ale altor cititori.

9. Ebook-urile sunt portabile

Puteti transporta o intreaga biblioteca pe un cititor electronic. Cat de practice sunt!

10. Cartile electronice permit editorilor sa publice mai mult si cititorilor sa citeasca mai mult

Publicarea cartilor traditionale a fost, de asemenea, sub presiune economica, astfel incat multi editori au redus si limitat numarul de autori si subiecte, limitandu-se la cele care permit un profit sigur.

Cartile electronice reduc aceasta presiune, iar editorii pot lucra cu un numar mai mare de autori si pe o mare varietate de subiecte.


0,00 (0 voturi)
Admin A

Nu sunt Comentarii la 10 avantaje ale unei carti electronice

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×