12 alimente afrodisiace care imbunatatesc performanta sexuala

12 alimente afrodisiace care imbunatatesc performanta sexuala

Alimentele afrodisiace au fost folosite inca din Evul Mediu si au avut apogeul in secolul al XVII-lea cand marii regi, luptatori si barbati cu statut social inalt pentru epoca, le-au ingerat pentru a-si creste performanta sexuala si a-si mentine la un nivel ridicat masculinitatea impotriva sexului opus.

In prezent, aceasta credinta este inca mentinuta, deoarece exista anumite alimente care sunt folosite pentru a mentine dorinta intre cupluri la intalniri romantice, Ziua Indragostitilor, sarbatoreste aniversari si intalniri speciale prin impartirea alimentelor care cresc dorinta sexuala.

Din acest motiv, in acest articol vei putea afla despre cele mai eficiente 12 alimente afrodisiace pe care le poti folosi pentru a-ti surprinde partenerul si, de asemenea, pentru a-ti imbunatati performanta sexuala.

Ce sunt alimentele afrodisiace?

Termenul de „afrodiziac” provine de la zeita iubirii Afrodita , asta pentru ca inca din cele mai vechi timpuri se considera ca exista o serie de alimente capabile sa creasca libidoul, pasiunea si deci performanta sexuala.

Ceea ce se intampla este ca aceste alimente au, in general, proprietati vasodilatatoare , adica cresc fluxul sanguin, astfel incat in ​​cazul barbatilor sa poata obtine o erectie, iar la femei exista o crestere a asa-numitului hormon al fericirii si al dorintei sexuale.

Fapt curios: Exista, de asemenea, o superstitie conform careia utilizarea gastronomiei pentru imbunatatirea performantei sexuale se datoreaza exclusiv complexelor psihologice , in care mancarea este folosita ca metoda de seductie si parte a anumitor jocuri sexuale.

Alimente afrodisiace care imbunatatesc performanta sexuala

Urmatoarea lista de alimente te va ajuta sa organizezi cele mai delicioase feluri de mancare si deserturi astfel incat sa-ti poti surprinde partenerul de Ziua Indragostitilor sau pur si simplu la o cina speciala, acestea vor fi si benefice pentru performanta ta sexuala.




1. Stridii

Aceste moluste sunt o sursa excelenta de minerale , dar si una dintre cele mai bune optiuni de crestere si imbunatatire a performantei sexuale, datorita cantitatii mari de dopamina pe care o detine acest aliment mic, dar foarte hranitor.

Trebuie sa stiti: Dopamina este un neurotransmitator care este responsabil de senzatia de placere, prin urmare este una dintre substantele cele mai produse in timpul actului sexual dar si ca semn al gratificatiei pe care oamenii o simt atunci cand mananca alimentele preferate.

In acest sens, combinatia de placere secretata de aroma particulara a stridiilor, o face hrana ideala pentru acele curmale speciale care te vor ajuta si sa -ti sporesti performantele sexuale.

2. Capsuni

Acest tip de fructe rosii are un continut ridicat de vitamina C in proprietatile sale. Este unul dintre cele mai folosite fructe in gastronomia afrodisiaca datorita gustului placut, texturii si particularitatii de a stimula glandele endocrine, adica partea a corpului care este responsabila de secretarea hormonilor.

Nota: Consumul de capsuni imbunatateste tensiunea arteriala si circulatia, ajutand direct inima sa pompeze cantitatea de sange necesara cresterii libidoului si, prin urmare, imbunatatirii performantei sexuale, in acelasi timp in care organismul elibereaza hormoni asociati cu fericirea si placerea.

5 obiceiuri ale oamenilor suparati pe care trebuie sa le eviti Te-ar putea interesa si: 5 obiceiuri ale oamenilor suparati pe care trebuie sa le eviti

3. Ciocolata

Din boom-ul sau din secolul al XVII-lea si pana in zilele noastre, ciocolata este cunoscuta pentru proprietatile sale de stimulare si efectul afrodisiac si este considerata principalul aliment folosit de persoanele care doresc sa-si exprime afectiunea.

Important: Jurnalul Asociatiei Spaniole de Neuropsihiatrie (1) detaliaza ca ciocolata neagra a devenit populara in Evul Mediu, datorita efectului sau stimulant care s-a dovedit a fi benefic pentru imbunatatirea sexualitatii in randul celor care aveau un numar mare de concubine.

De remarcat faptul ca ciocolata are un continut ridicat de proprietati care stimuleaza secretia de endorfine (neurotransmitator care este responsabil de sentimentul de fericire) atat la femei, cat si la barbati, asa ca asa-numitul hormon al fericirii este de obicei un element motor al sexualitatii. dorinta.

4. Scortisoara

Scortisoara are proprietati care o fac unul dintre cele mai bune alimente pentru a creste tensiunea arteriala in mod natural, acest lucru creste si activitatea cardiaca, imbunatatind astfel fluxul sanguin catre organele genitale, ceea ce creste dorinta sexuala, in special la femeile care sufera de disfunctie sexuala.

In timp ce la barbati, ingerarea ceaiului de scortisoara stimuleaza productia corecta de testosteron , acest lucru, impreuna cu capacitatea sa de a creste circulatia, aduce beneficii performantei sexuale naturale.

Sfat: Faceti o infuzie simpla, dar eficienta de scortisoara, adaugand 1 lingurita de scortisoara macinata la 1 cana de apa clocotita, lasati la infuzat cel putin 5 minute, adaugati indulcitorul la alegere si ingerati si bucurati-va de marile sale beneficii.

5. Miel

Mierea de albine are un efect printre proprietatile sale care, pe langa cresterea productiei de hormoni, creste libidoul, fiind astfel folosita ca ingredient in uleiuri si produse in scop sexual . Aroma sa dulce si caracteristica ajuta sa faca parte din stimulentii naturali ai dorintei si placerii intre cupluri.

6. Avocado

Potrivit recenziei acestui fruct in Cartea de alimente spaniole (2), avocado a fost considerat un afrodisiac datorita aspectului sau similar cu organele reproducatoare masculine.

Cu toate acestea, in prezent se sustine ca proprietatile sale care cresc acidul folic, vitamina E, vitamina B6 si potasiul, impreuna cu textura si aroma sa deosebita, inseamna ca avocado este considerat un puternic stimulent sexual care imbunatateste si sanatatea spermei.

7. Banana

Vitamina B6 prezenta in banana , face ca aceasta sa aiba un efect afrodisiac, mai ales pentru barbatii care doresc sa-si creasca performanta sexuala, deoarece acest compus combate oboseala si oboseala, care in anumite situatii sunt principalii declansatori care scad libidoul.

In plus, fiind unul dintre cele mai bune fructe cu potasiu impreuna cu aportul sau de acid folic, ele fac organismul sa- si reduca nivelul de stres si sa creasca automat productia de hormoni sexuali.

8. Ghimbir

Aceasta radacina este cunoscuta pentru proprietatile sale anticoagulante si pentru efectul sau impotriva greatei si varsaturilor, dar este si un vasodilatator puternic care imbunatateste semnificativ disfunctia sexuala la barbati, crescand in acelasi timp dorinta sexuala si libidoul la femei.

Stii care sunt diferentele intro chitara clasica si una acustica? Te-ar putea interesa si: Stii care sunt diferentele intro chitara clasica si una acustica?

Sfat: Pentru a obtine beneficiile ghimbirului si a va spori performanta sexuala, va recomandam sa faceti o infuzie gatind cateva felii mici din aceasta radacina in putina apa, sa indulciti cu putina miere si sa o beti calda.

9. Mango

Vitamina E, impreuna cu continutul de beta-caroten al acestui fruct de origine tropicala, ajuta la intarirea spermei, pe langa gustul sau placut, in cadrul beneficiilor mango, utilizarile sale in gastronomia afrodisiaca se remarca si prin proprietatile sale care stimuleaza producerea de estrogeni la femei.

La randul sau, mango este cunoscut in intreaga lume pentru diferitele preparate gastronomice in care este inclus in prezent, evidentiind faptul ca alaturi de fructele rosii este unul dintre alimentele cunoscute popular ca afrodisiace.

10. Algele

Acest aliment folosit in principal in mancarea asiatica , face parte din lista celor mai eficiente afrodisiace pentru nutrientii sai care se bazeaza pe furnizarea vitaminei B1 si B2, aceste substante cresc productia de hormoni responsabili de dorinta sexuala si senzatia de bine.

In plus, algele sunt folosite in alimentatia persoanelor anemice sau a celor care doresc sa-si ridice starea de spirit, deoarece are beneficii asupra metabolismului si buna dispozitie, tinand cont de faptul ca diversitatea din gastronomie sporeste implementarea acestui aliment in diversele culinare. bucate.

11. Smochinele

Aminoacizii impreuna cu vitaminele A, B, B6 si C, pe langa aportul de minerale pe care il au smochinele, fac ca acest fruct sa iasa in evidenta printre cele care pot fi consumate pentru cresterea libidoului, mai ales la femei.

Fapt curios: Aspectul similar pe care il are interiorul acestui fruct in raport cu organul reproducator feminin , a atras atentia egiptenilor antici, facandu-i sa-l ia ca aliment afrodisiac.

12. Rodia 

Rodia este un fruct rosu care se remarca prin continutul ridicat de vitamina C si antioxidanti care beneficiaza buna functionare a organismului si il protejeaza impotriva bolilor.

La randul lor, proprietatile afrodisiace ale rodiei se datoreaza faptului ca sucul acestui fruct te poate ajuta sa cresti testosteronul , acesta fiind hormonul responsabil cu cresterea dorintei sexuale si sporirea performantei in relatiile intime, evidentiind ca beneficiile sale sunt destinate atat barbati si femei.

Concluzii  

  • Alimentele afrodisiace sunt cele care cresc dorinta si sporesc performanta sexuala datorita proprietatilor si beneficiilor lor.
  • Stridiile au calitatea de a creste productia de dopamina (hormonul placerii).
  • Ciocolata, capsunile si mierea sunt alimente cunoscute in mod obisnuit pentru proprietatile lor afrodisiace si stimulente sexuale naturale.
  • Ceaiul de ghimbir si infuzia de scortisoara sunt vasodilatatoare puternice care cresc erectiile masculine.
  • Fructele precum avocado si smochine au fost considerate din cele mai vechi timpuri drept afrodisiace datorita aspectului lor fizic si calitatilor care sporesc sexualitatea.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la 12 alimente afrodisiace care imbunatatesc performanta sexuala

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×